VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Evig väntan, känns det som!

Denna veckan har det varit full rulle! Jag har äntligen börjat träna på gym igen, Julia håller på med sitt körkort, man börjar bli stressad inför bebisens ankomst och man är i princip uppbokad hela tiden känns det som iallafall. Träningsvärk har jag så in i h*****e och det är bara jobbigt att ta sig ur sängen på morgonen;)

Nu är det det cirka 2,5 månad kvar men jag tycker att det tar så lång tid, jag vill ju träffa bebisen NU på direkten, det är såååå spännande att se vad jag och Julia har lyckats skapa tillsammans!:D åhh vad jag älskar DIG Julia!! Du är mitt allt! Vi har våra problem lite då och då men vi löser alltid det.

Nästa vecka skall vi förhoppningsvis fixa bebisens säng och sen i Juli blir det roadtrip till Ullared där vi förhoppningsvis ska köpa resten av grejerna!! Im so excited! Nu kom Julia precis hem från jobbet så nu får man vara lite social innan man själv ska jobba.

Hörs snart, Pappa Anton image


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna