VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det är inte bara fördelar med att vara gravid…

Idag satt Anton med i baksätet när jag övningskörde och det blev så långtråkigt att han somnade haha… vi körde endast på landsväg i 70-80 km/h i 2 h och hur drygt blev inte det? Farfar tycker bara det var skönt att åka bil antar jag. Jag sa att det var en väldigt långtråkig runda och att det inte ger så mycket men han håller inte med haha. Men jag är glad bara jag får köra bil iallafall, det är nära körkortet nu ändå : )

Jag har gått upp mer än 10 kg sedan jag blev gravid och det börjar kännas. Mest när jag är på jobbet för det är mycket som jag inte kan göra längre och som tar betydligt längre tid.. Vissa dagar känner jag mig inte alls gravid men så kollar jag mig i spegeln och blir påmind och ser hur stor magen faktiskt har blivit och då ändras min fantasi och jag kommer tillbaka till verkligheten. Just nu längtar jag tills det att jag får gå på mammaledighet (gravidpenningen). Tänk sista dagen på jobbet när man ska gå hem och vänta på den största förändringen i sitt liv? Jag ska bara gå omkring och vänta på att vattnet går eller att värkarna börjar sätta igång och det gör mig lite nervös även fast jag ser väldigt mycket fram emot det. Det kommer förmodligen bli den mest fantastiska upplevelsen i våra liv men för mig kommer det bli den värsta också om jag nu får så ont som många får. Det finns de som inte tycker det gör alls så ont som andra beskriver det. Jag vill bilda min egen uppfattning helt och hållet och därför har jag avstått från att läsa eller fråga om hur ont det har gjort för andra, i slutändan går det inte jämföra med någon annan för det som någon tycker gör jätteont tycker någon annan inte alls gör lika ont.

Min sömn har blivit mycket sämre på kort tid. Jag sover inte en hel natt utan att bli störd av något som får mig att vakna till. Det är jätte jobbigt! Jag fasar för att det blir värre ju längre in i graviditeten jag kommer, jag försöker anpassa mig men allting går fort så det är svårt. Det är för varmt och för kallt, för mjukt och för hårt, brösten ligger dåligt, bebisen sparkar, magen trycker på blåsan eller är i vägen…. och allt på samma gång när jag ska sova. Hur trött jag än är kan jag inte somna lika fort så jag är jättetrött på jobbet också. Jag vill inte klaga på allt men det är såhär jag känner, det är inte bara fördelar med att vara gravid. Nu ska jag och Anton packa färdigt inför helgen i Stockholm, ha det bra i helgen så uppdaterar jag er om bröllopet när jag har tid.

Kram

v26 (3)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna