VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mer bebiskläder och bilder

När vi bodde i Stockholm fick jag stort sug efter att skaffa barn. Två av mina äldre kusiner har barn och var unga när dem fick sina de också så min lust att få egna ökade på grund av det. Jag började titta på kläder och det blev bara värre… Jag kunde inte låta bli så jag började köpa och köpa och köpa, mestadels på rea. Så mycket gulligt det fanns. Anton ville inte ha barn ännu och tyckte jag skulle lugna mig lite, men jag förklarade att det inte gick så det fick fortsätta ett litet tag till. Jag tjatade på honom att jag ville ha barn och jag är glad att han sa nej i efterhand för det skulle inte kännas lika bra då som nu. Vi lever stadigare idag och båda känner sig bekväma med valet vi har gjort. Efter ett par månader slutade mitt bebissug och då började faktiskt Anton prata om att han ville ha barn och nu var det jag som sa nej haha. Det är konstigt hur det kan vända så fort, och det känns skönt att båda två är med på det, ingen ”gav sig” bara för att den ena tjatade.

Jag har inte köpt mer än 2-3 bebisplagg sedan vi fick veta att jag var gravid. Jag har inte haft särskilt stor lust, jag har velat vänta och Anton har känt detsamma. Dels så har vi lite plagg från när jag köpte kläder i Stockholm (men de flesta plaggen är i större storlekar), sedan fick vi en pappkasse med kläder från Antons föräldrar och vi har även fått lite grann av mamma och mommo när jag var i Stockholm för några veckor sedan och de inte kunde låta bli att köpa :) Jag har även varit och hämtat 3 stycken babyboxar som det kallas. Då går man in på pampers hemsida t.ex. och anmäler sig där, sedan får man hämta ut ett litet paket med lite smått och gott i som ni ser på första bilden nedanför, allt låg inte i en och samma utan det som är med på bilden är från tre olika. Jag kollade runt på internet och hittade tre bra alternativ, det är bara att söka sig fram.

Jag tror vi kommer köpa mer när det är 2 månader kvar ungefär och vi vet hur mycket mer kläder som verkligen behövs. Vi har verkligen inte stressat i onödan med saker över huvud taget, det känns mer som att andra i vår omgivning har stressat mer än oss och frågat om vi har köpt det ena efter det andra… Jag vill inte köpa någonting utan Anton och han tänker likadant, jag vill göra så för att han ska vara delaktig i allting som har med barnet och graviditeten att göra. Jag har hört och läst att männen ofta blir lämnade utanför och att det bara pratas med den blivande mamman och pappan blir bortglömd och det har jag varit väldigt uppmärksam på! Det får absolut inte hända och det har vi pratat om, så om han skulle känna så, ska han säga till men jag gör allt för att det inte ska bli så.

Om ni har tankar eller åsikter om vad jag kan göra för att det ska bli roligare att läsa inläggen får ni gärna kommentera! Om ni endast vill säga bra saker får ni gärna göra det också. Vill ni lägga till mig på instagram och se fler bilder som läggs ut nästan dagligen så heter jag ”julsaaaan”. Kram kram

IMG_2322 IMG_2323 IMG_2324 IMG_2327 IMG_2328 IMG_2329 IMG_2331 IMG_2334 IMG_2335 IMG_2199 IMG_2321


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna