VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Humörsvängningar

Jag tror jag har kommit in i en känslig period. Normalt har jag alltid humörsvängningar när jag är trött eller hungrig men nu har det varit extremt. Jag skriker på småsaker, blir arg och till sist börjar jag gråta. Stackars Anton. Jag känner mig så dum varje gång. Jag har lyckats kontrollera mig själv innan i graviditeten men nu klarar jag det inte. Jag sover jättedåligt på nätterna, vaknar flera gånger och drömmer alltid något läskigt. Bebisen rör på sig om nätterna och när jag ska somna in på kvällarna vilket stör mig väldigt mycket.

IMG_20150526_171711

Jag försöker njuta men på grund av mitt dåliga humör som kommer och går blir jag irriterad istället. Det är svårt att ta mig igenom en hel dag när jag har sovit dåligt och inte är på humör för någonting. Jag känner mig jättetråkig.

Halkbanan igår gick åtminstone bra! Anton följde med och stöttade mig.  Jag övningskör så mycket jag kan nu så att jag förhoppningsvis klarar uppkörningen i juni månad någon gång! Jag längtar till helgen när vi ska åka till min familj i Stockholm. Det är bröllop och jag tänkte Anton och jag skulle försöka ta lite fina bilder på oss och magen när vi är uppklädda :) nu ska jag fortsätta vila mig för jag fick huvudvärk efter vi var iväg och storhandlade :/

Kram på er! 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna