VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

V.26 och helg för mig

Imorse började vi båda två arbeta tidigt. 05.45 vs 06.30 och vi gick och lade oss alldeles för sent i går. Jag drömde därför mardrömmar hela natten och vaknade flera gånger av mina mardrömmar som har kommit och gått under hela graviditeten. Varje gång jag börjar jobba tidigt på OKQ8 sover jag automatiskt sämre och oroligt för att jag inte vill komma försent. Det har hänt 1 gång att jag försovit mig och då började jag inte ens 05.45 utan klockan 08.00. Jag hann dock dit så det var lugnt :) men jag blir nervös för att jag börjar tidigt eftersom vi öppnar butiken själva. Om vi försover oss finns det ingen annan vaken, speciellt inte vid fem på morgonen.

Jag har haft en del kramper i mina vader i några månader. Det sker oftast när jag sover då jag oavsiktligt spänner en eller båda av dem och de börjar krampa, vilket ibland gör väldigt ont. Nu när magen är stor är det svårt att dra ut musklena och räta ut benen, det är som ett träningspass. Skitjobbigt! Att massera vaderna under dagen verkar fungera så jag gör det i förebyggande syfte när de är extra spända 😉

Efter jobbet körde jag förbi affären och köpte jordgubbar och geisha som jag nu har smaskat i mig :) jag har haft tur och inte fått några gravidcravings alls. I början mådde jag så dåligt att jag slutade äta sötsaker tvärt. Jag ville inte ha något med det att göra. Innan graviditeten var jag ett stort ”fan” av choklad så jag tycker bara det är bra att det lugnade sig. Nu har jag börjat äta lite mer gotte senaste 1,5 månaden men jag har inte samma sug som innan :).

När jag handlade hämtade jag även upp en klänning jag beställde i förra veckan från bubbleroom. Vi ska på bröllop nästa helg 30 maj (på min sida av släkten) så jag beställde hem en ”vanlig” klänning som inte sitter tight runt magen, så den får plats. Jag försöker vara smart och köpa kläder jag kan ha efter graviditeten också och inte bara mammakläder, det finns mer än man tror. I början när magen var liten var det väldigt svårt att välja kläder men med tiden vande jag mig och visste vad jag kunde ha och inte. Det är faktiskt inte så lätt, inte om man vill ha bekväma kläder på sig. Klänningen jag köpte är lite för lång för mig, jag är 1,60 m lång så det mesta är för långt i klänning och byxväg men det går att sy upp i allra värsta fall!

Kram på er

DSC_04371432214368692205699294


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna