VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Barnvagn beställd!!!

Imorse var Anton och jag och kollade på barnvagnar för sista gången! Äntligen så är den beställd. Jag har varit trött på att stressa kring barnvagn så jag ville bara att Anton skulle bli nöjd så han fick bestämma det han ville ha :)

En Emmaljunga Viking Air blev det. En cityvagn som jag tidigare berättat lite om. Smidig och enkel att hantera. Vi beställde den som den ser ut på bilderna jag har lagt ut på oss. Vit liggdel i läder, ett chassi med lufthjul och till det beställde vi en beige sittdel, ett regnskydd och en rosa sufflett till liggdelen än så länge. Vi tänkte att vi köper till andra färger senare :)

Efter beställningen på babyproffsen åkte vi och handlade på Maxi. Vi köpte hem jordgubbar, choklad och annat gott och mat så klart! Om en stund ska jag övningsköra med vår bil som är större än farfars och då ska Anton vara med. Lite nervös är jag allt. Önska mig lycka till!

Kram

DSC_0436


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna