VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

V.25 ”Anton”

Hejsan!

Idag jobbar man till 01:00 igen men Julia jobbar också stängning idag vilket känns bra! Vi jobbar mittemot varandra så det är nära och bra! Nu är det V.25 och det närmar sig med stora steg nu och det känns. Julia blir ju inte direkt mindre och det skall köpas saker och man ska fixa en massa saker innan den lille kommer:)

Vagn ska inköpas/beställas denna veckan, vi har tittat på säng till den lille och sedan blir det blöjor m.m när den närmar sig förlossning! I helgen var vi hos mina föräldrar i sandsbro och tittade igenom 6-7 kassar med kläder och vi fick faktiskt med oss en hel papperskasse hem vilket var lite förvånande men skönt får då slipper vi stressa över alla barnkläder i början iallafall;)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna