VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En ledig måndag!

Anton jobbar fram till 01.00 inatt vilket är väldigt drygt för mig här hemma. Jag har en tvätt igång och sitter framför tv:n och slappar… roligare än så blir det inte. Jag övningskörde med farfar innan, han fick bli min handledare eftersom familjen flyttade till Stockholm och pappa var min dåvarande handledare. Vi har kört 2-3 gånger i veckan nu och det går bra så idag har jag faktiskt bokat halkbana, teoriprov och uppkörning! Jag är super nervös inför uppkörningen för jag ska köra upp privat. Jag körde två gånger med en lärare förra året men jag kände inte att det var för mig så att bara köra privat är mycket bättre! Vi får se när jag klarar det  : )

Jag är fortfarande i v.25, tiden går fort tycker jag. Jag försöker njuta av all egentid jag har och all tid med Anton för den kommer jag definitivt sakna sen. Jag har haft lite ångest över det, att Anton och jag aldrig någonsin kommer vara helt själva när bebisen är här. Jag tänker på små töntiga saker som att vi inte kan stå och kyssas i ett hörn hur som helst, det passar inte när man har ett litet barn, eller? Klart att vi kommer pussas offentligt men det där mysiga hånglet kanske man inte har tid med? Jag spekulerar kring massa saker som har med tiden efter barnet har kommit att göra. Allt ordnar sig så klart, vi får ta ett steg i taget.

Jag är fortfarande hård i magen för det mesta och har ont i magen mer ofta tyvärr. Den växer hela tiden känns det som för jag blir allt klumpigare. Bebisen rörde på sig jättemycket i helgen, sent på nätterna. Jag var hemma själv en av kvällarna och då började bebisen sparka jättemycket, obehagligt mycket. Jag höll ett finger på magen och tryckte lite löst och jag kunde känna tydligt hur den flyttade på sig. Det mest obehaliga var när det stack upp antingen en fot eller en hand precis där jag höll mitt finger, då tryckte jag emot för det kändes jättekonstigt och då tryckte bebisen tillbaka mot mig men sedan släppte det. Det var lite läskigt haha. Åh vad jag vill hålla om det lilla knytet nu! Jag försöker att inte bli för exalterad för att få tiden att gå snabbt och det har fungerat bra hittills. Vi måste beställa barnvagn denna veckan och det har varit ett litet stressmoment. Det kommer förmodligen bli en Emmaljunga Viking, en jättesmidig cityvagn som är lite smalare och väldigt lättkörd. Mina föräldrar har bestämt att de vill betala för vagnen och det är vi tacksamma för, det är ett av de dyraste köpen (så klart beroende på vilken vagn man väljer) men de vill att vi har en vagn med god kvalité och därför ska den vara nybeställd. Hade vi betalat själva hade vi köpt en vagn på nätet (så mycket billigare).

Nedan ser ni bild på mig och magen, pappas ölmage och fina Anton som klappar min mage : )

Kram

 

v 25 (4)v 20 (2)v24 (7)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna