VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

”Julia” tågresa mot familjen

Just nu sitter jag på SJ intercity tåg från Växjö påväg till Stockholm där min allra närmsta familj bor förutom Anton. Jag gillar inte alls att åka tåg själv, speciellt inte utan Anton längre. Jag har blivit väldigt nojig sen jag blev gravid. Jag vill vara nära honom hela tiden. Kanske beror det på alla mardrömmar jag har om att alla jag håller kärt ska dö….. 
Nu är vi inne i v.24 iallafall. Igår var vi hos barnmorskan och lyssnade på barnets hjärtljud som var normalt samt tog blodprover på mig som också var väldigt bra. Det var bl.a sockervärdet samt järnhalten i blodet. Nästa besök bokades in första onsdagen i juni. Vi har haft olika barnmorskor varenda gång så det har varit väldigt opersonligt tycker båda två. Jag har därför varit väldigt anti varje besök vi har varit på men igår hade vi en barnmorska som var väldigt bra så det är henne vi ska träffa igen. Vi fick även veta att Antons mamma hade samma barnmorska för 17 år sedan när hon fick Antons tvillingsyskon. Det är väl så när man bor i en lite mindre stad, alla har någon koppling till varandra som i ett kretslopp. Det är därför det är skönt att ta sig till min familj i Stockhom ibland så man får vara lite mer anonym. :) 
Jag har med mig lite körkortsteori som jag ska plugga på (jag planerar att ta körkort innan bebisen kommer) så nu ska jag sätta mig med det istället. Gå gärna in och följ mig på instagram,  ”julsaaaan” är mitt användarnamn! Där finns lite fler bilder på magen också men tanken är att jag ska lägga upp mest här på bloggen hädanefter. 
Kram


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna