VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kontakt

Mejl: mymartens@gmail.com

Blogg: mymartens.se

Instagram: @mymartens

Podcast: MultiMammorna

IMG_5696

Kommentarer


 1. Jannica 30 april, 2014 on 14:51 Svara

  Hej My!
  Jag följer ditt fartfyllda liv på Instagram (så härliga bilder) och i din blogg!
  Jag jobbar med Piggabutiken.se där vi ser till helheten av människan, både vad gäller kost, träning och hudvård. Ägaren till webb-butiken, Daniel, driver även tre Life-butiker. Jag arbetar även i en av dessa.
  Min fråga till dig är om du är intresserad av ett samarbete? Kanske några av produkterna från Better You skulle passa dig (smoothie protein, Ärt/Havre protein bl.a.)? Vi har även SoLoCarb Proteinbars i elva smaker med hög proteinhalt och lågt innehåll av aktiva sockerarter (1-5gr). Leader har även en fin träningsserie med ”hardline” produkter vi säljer. Och självklart även ekologisk hudvård och makeup:)! Det sistnämnda rekommenderar jag inte att blanda med ”vanlig” hudvård utan isf med andra eko-produkter.
  I gengäld att du skriver några inlägg på din Instagram och i din blogg… Hur ser du på detta?

  Hoppas vi hörs!

  Ta hand om dig!
  Med vänlig hälsning,
  Jannica Kundservice Piggabutiken

  • mammamy 16 maj, 2014 on 20:46 Svara

   Maila mig privat =) Mvh My

   • Michael 5 september, 2021 on 10:36 Svara

    Jag vill knulla

 2. Per Hyllén 18 december, 2014 on 01:19 Svara

  HejMy

  Ville bara tacka för en stark artikel. Förstår precis hur du känner det, och då jag själv köper in också, dock inte riktigt till så bra priser som dig, så blir man synnerligen irriterad av prisdumpet som sker. Kunderna vill ju ändå inte köpa mer än en runda julblommor, så det känns bra onödigt. Men det är väl som kaffe, där affärerna har sina lockpriser. Fortsätt kämpa på barrikaderna, och själv får jag väl köra via Ö&B och handla :-)
  God Jul och Gott nytt
  mvh
  Per
  Väla Trädgårdar Helsingborg

 3. elisabeth 20 december, 2014 on 11:46 Svara

  Hej mitt namn är Elisabeth Lundmark ,tycker ditt inlägg var superbra , har själv haft butik i 10 år men gick i kk 2012 pga dumpningen , har sedan dess bara pysslat med begravnings arr .Tycker du gjorde helt rätt som köpte upp alla hyacinter så hade jag också gjort ..Just nu är jag sjukskriven allt kom som efteråt och jag har varit och är väldigt trött slut och nere så jag orkar inte skriva så mycket just nu ,här får du mitt mobilnr om du skulle vilja ringa och prata 0768129651 Med vänlig hälsning elisabeth

  • mammamy 20 december, 2014 on 18:10 Svara

   Men åhhhhhh! Vad gulligt av dig att skriva till mig här….. Så ledsen jag är för din skull! Att du efter 10års kämpande med din butik fick det avslutet önskar jag inte någon…. :( styrke kramar till dig <3

 4. Arin 25 januari, 2015 on 11:23 Svara

  Hi dear
  you are so nice
  wish to meet you

 5. Malin 5 februari, 2015 on 22:52 Svara

  Hej My,
  Halkade in på din blogg eftersom en av mina vänner gillat ditt blogginlägg ang bukplastiken.
  Du anar inte hur väl jag känner igen mig i det du skriver. Jag gjorde samma op i måndags 2/2 på samma klinik och vet vad du kommer att uppleva. Är just nu hemma och läker :)
  Jag har också lagt timmar på gymmet, för att inte tala om den tiden man har lagt ner på att må dåligt.. Tillslut insåg jag att detta var enda vägen gör mig att kunna släppa det.
  Jag önskar dig all lycka med din operation. Den kommer säkert att gå jättebra. Personalen på citadellkliniken är helt fantastisk!
  Är det något du funderar på eller nåt så får du gärna kontakta mig!

 6. C 10 februari, 2015 on 00:01 Svara

  Hej! Jag har gått igenom det du går igenom. Efter tre täta graviditeter och viktnedgång på 30kilo så var magen som en degpåse.. Fick svamp i naveln :( på grund av att huden hängde och täppte för.. Sökte hjälp på familjeläkarmottagningen, för i vissa landsting så kan man få hjälp, men inte i mitt. Sköterskan där hånade mig när hon fick veta vad jag ringde om! Hon tyckte minsann att jag skulle kontakta psykolog för att lära mig leva med mitt problem.. :( Jag tog beslutet efter många timmar i telefon och på internet att göra en stor bukplastik på laser och estetik i Stockholm. Det är något som jag är otroligt glad att jag gjorde! Så dåligt som jag mådde över min mage. Ytligt eller ej. Jag vet hur dåligt jag mådde över min mage. I juli är det tre år sedan och min mage är så fin! Ärren syns knappt. Kirurgen lade snitten så till och med en låg bikinitrosa döljer dem. Så fina snitt så. Personalen var fantastiska! Hör av dig om du har funderingar :) lycka till! Kramar

 7. Camilla 12 februari, 2015 on 16:02 Svara

  Hej!
  Tänkte höra vart jag kan fåtag på jumpsuiten? Har letat på flera hemsidor men hittar den tyvärr inte.

  Lycka till med läkningen!
  Jag är super nöjd med resultatet jag fick efter samma op.

 8. Lize 9 mars, 2015 on 09:12 Svara

  Hej My

 9. Angela 25 oktober, 2015 on 17:29 Svara

  Hej My,
  Jag har följt ditt roligt fartfyllda liv.

  För ett tag sedan gjorde du en fettsugning. Tänkte höra då jag själv går i tankarna, är du nöjd, blev resultatet som du förväntat dig och vilka förväntningar hade du innan?
  Hur gick det efteråt? Jag tränar mycket men åldern börjar ta ut sitt, så därav min fråga.
  Kram A

  • mammamy 25 oktober, 2015 on 18:37 Svara

   hej angela! Nej,inte en fetsugning. jag gjorde en stor bukplastik. dvs lagade och sydde ihop min spruckna bukmuskelatur på ca 6.5cm. Tog bort massor med överflödig hud och syddes ihop igen. Jag är nöjd och har precis efter ca 8 ,månader börjat få tillbaka känsel och sakta men säkert kunnat träna upp magmuskelaturen igen. små steg i taget… -lycka till! =)

   • Angela 27 oktober, 2015 on 06:56 Svara

    Hej igen,
    Stort tack för ditt svar. Var någonstans gjorde du det och upplevde du att de var kompetenta? Hur lång tid efter ingreppet tar det innan man kan börja träna igen? Mycket frågor men då jag själv tränar mycket så är detta något som jag måste ta hänsyn till.
    Lycka till med allt, du verkar vara en superhärlig tjej :-).

 10. Lana 13 januari, 2016 on 16:22 Svara

  Hej

  Ska göra en bukplastik om 2 veckor o en hel sådan o även göra brösten men är så orolig för ärren jag undrar om du har lite bilder på ärren kanske lite privat men är så orolig o skulle verkligen behöva hjälp med lite frågor då jag i te känner någon som gjort operation

  Lana

 11. Siri 2 februari, 2016 on 22:16 Svara

  Hej My! Tack för en trevlig och ärlig blogg!
  Jag undrar om du har information om träningsanläggningen ni var på i Thailand. Jag har sånn lust att åka dit och träna i min kamp mot extrakilo i kombination med resa. Måste det vara arrangerade bootcamps eller har ägarna av anläggningen olika veckor man kan boka upp sig på? :)
  Ge meg gärna all information du har om detta! Skulle gärna följa med till Marbella men känner att Thailand lockar just mig mer!

  Tack på förhand!
  Siri

  • mammamy 3 februari, 2016 on 14:16 Svara

   Hej Siri! Tack snälla du!=) Jag kan varmt rekommendera Titan Fitness. Gå in på deras hemsida ( http://www.titanfitnesscamp.com) Maila och fråga. Ägarna Kim & Karim pratar båda svenska. Dom har olika erbjudanden och upplägg så du kan boka direkt med dom… där du verkligen kommer att få valuta för pengarna i både resultat och kunskap! Hälsa från mig! -lycka till! Kram

 12. Anonym 2 juli, 2016 on 16:19 Svara

  Hej My.Det är fruktansvärt att se hur du lider, helvetes kval och ångest. Jag hoppas du har människor omkring dig som kan fånga upp dig, när du har tagit ett ”smärtsamt” beslut. Jag kan ta eller ha fel. Men jag vet hur det är att ”ensam” ta de svåra besluten. Alt, att vara en ” duktig” flicka, kvinna. All kärlek till dig, du är en fantastisk mamma och kvinna. En bild kan inte ljuga.Kramar!

 13. Stisse 15 augusti, 2016 on 23:19 Svara

  Hej,

  Jag förstår inte. Jag ser dig på bilder, jag läser dina ord – du verkar i mina ögon vara en sådan människa det går en på tusen av och som ärliga, öppna och trevliga människor aldrig träffar på, än mindre får komma nära. Så ge inte upp, fortsätt vara du – för du behövs. På riktigt.

  Tack för att du finns – försvinn inte . Önskar att våra vägar möts.

  • My 15 augusti, 2016 on 23:57 Svara

   Alltså WOW! Din kommentar kunde inte komma lägligare. TACK <3 Det betydde jätte mycket för mig att få läsa dina ord… kram

 14. Linda 16 oktober, 2016 on 15:57 Svara

  Hej My!
  Har inte läst din blogg på drygt ett halvår. Oj vad mycket som har hänt!
  Kommer inte ihåg hur det kom sig att jag började läsa just din blogg. Men jag fastnade jag tycker du är så imponerande stark och med en drivkraft som inte går av för hackor. Dessutom så ung och verkar tänka såå förståndigt.
  För dig är ingenting omöjligt du kommer gå långt.
  Lycka till med allt!!!

  • My 16 oktober, 2016 on 20:27 Svara

   Ja Linda…… Sex väldigt turbulenta månader. En dunder krasch, en h*lvetes självinsikt, två stora sorger… Och en massa annat. Jag är trött, medtagen och långt från ”på banan igen”. MEN, jag är målmedveten och jobbat med mig själv varje dag… Både själv och med proffesionellt hjälp. Tack fina du <3 kul att läsa dina ord…. <3 kram

 15. Jenny 19 november, 2016 on 19:55 Svara

  Hej My! Jag stöttar dig för att jag inte tror på det drevet som råder mot dig. (Tror du har lite koll på nicken😉) 😊. Kram

  • My 19 november, 2016 on 21:14 Svara

   Tack snälla 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️

 16. Stisse 29 december, 2016 on 23:12 Svara

  Hej igen,

  Skulle bara titta in och se hur du mår? Skrev här ovan i Augusti då jag var en ny följare, och nu med lite mer läsning bakom mig vill jag revidera vad jag sa då – du är inte en på tusen, du verkar snarare en på miljonen. Sådana som du behövs, och du behövs i synnerhet. Stå rak och var dig själv – för även om det blåser runt dig finns det sådana som vi – som tycker du är alldeles….alldeles… alldeles underbar. Ta hand om dig, och om jag någon gång springer på dig lovar jag att göra mig till känna.

  • My 29 december, 2016 on 23:22 Svara

   Tack snälla du! WOW! Stisse, vilka ord! Tack <3 det värmde att höra..

   • Stisse 30 december, 2016 on 21:16 Svara

    Är bara ärlig ju <3 Man kanske skulle börja på sats :)

 17. Åsa 6 januari, 2017 on 00:15 Svara

  Fel mail adress t dej tyd

  • My 6 januari, 2017 on 00:45 Svara

   ??

 18. Tobias Engstrand 11 september, 2017 on 10:20 Svara

  Hej, är du intresserad av ett samarbete med CoolStuff nu inför Halloween ?
  Jag ser nämligen i din blogg att du tidigare har gjort lite just ang Halloween.
  Likaså kanske vi hade kunnat göra något ihop på din Insta ?

  Fortsatt härlig dag!

 19. Cia 29 januari, 2018 on 12:29 Svara

  Hej hej, tänkte uppmärksamma dig om att du kanske borde uppdatera din text lite :) . både du och din gulliga son har ändrat siffra eller hur? ;). Tack för en bra blogg, många bra tips och ”kom ihåg” kämpartexter.

  (Hej fina! My heter jag, 29 år, och driver en av Sveriges största lifestylebloggar. Entreprenör och företagare sedan 18 års ålder. Ett maskrosbarn som jobbat och bott själv sedan jag var 14 år. Mamma till Ludvig 6 år och matte till Tezz och raggisarna Sture och Stina……)

 20. Maia 17 april, 2018 on 15:15 Svara

  Hej fina My.
  Vet du vad. Lyssna inte så mycket på det negativa som skrivs. Fokusera på det bra istället. Du är en fantastisk tjej som gör vad som är rätt för dig. Sen vad andra tycker är ganska ointressant. Men ibland är det svårt att bara borsta av sig allt. Men jag tror att när man väl kommer till den punkten/insikten så kommer du att känna ett annat lugn. Du är en driftig/smart/empatisk kvinna. Med en fin son och en man som älskar dig. Och oss följare som tycker om dig. Att inte bli omtyckt av alla är bra. Det gör att du är mänsklig. Tro på dig och dina. Och gör vad som känns bäst i ditt hjärta. Då är du i mål.
  All kärlek.
  Maia

  • My 17 april, 2018 on 17:13 Svara

   Men fantastiska Maia! Du gjorde mig SÅÅÅÅÅÅ glad! Från hjärtat, Tusen tack! Kram

   • Maia 9 maj, 2018 on 20:24 Svara

    Hej fina fina du. Läste just kommentarernas i ditt senaste inlägg. Snälla rara svara dom inte. Du har ingen rapporteringsplikt till dessa människor. Shake it off. Är det något som du inte behöver är dåliga människor som tar din energi. Omge dig med som som vill dig väl. Du är sååå modig och stark. Glöm aldrig det. Folk har så mycket åsikter och kommentarer om andra. Förstår inte att dom har den tiden att fundera så mycket om andras liv.
    Du har min mailadress om du vill skriva av dig.
    All kärlek till dig.
    Finaste modigaste My.🌻💕

 21. Maia 9 maj, 2018 on 20:24 Svara

  Hej fina fina du. Läste just kommentarernas i ditt senaste inlägg. Snälla rara svara dom inte. Du har ingen rapporteringsplikt till dessa människor. Shake it off. Är det något som du inte behöver är dåliga människor som tar din energi. Omge dig med som som vill dig väl. Du är sååå modig och stark. Glöm aldrig det. Folk har så mycket åsikter och kommentarer om andra. Förstår inte att dom har den tiden att fundera så mycket om andras liv.
  Du har min mailadress om du vill skriva av dig.
  All kärlek till dig.
  Finaste modigaste My.🌻💕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *