VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ensam mamma söker 2013

 

Ensam mamma söker-13

Ensam mamma söker-13

Som flera av er vet, men inte de nya som trillar in här, så var jag med i den senaste omgången av Ensam mamma söker på TV3, som sändes under hösten.

Jag ångrar inte min medverkan! Även om det för min del tyvärr inte ledde till någon kärlek, så har det har varit den roligaste sommaren i mitt liv. Galet roligt! Utvecklande för mig som person, jag har vågat öppna mig och visa mer känslor. Resultatet blev en oförglömlig sommar, ett minnen för livet, vänner både framför och bakom kameran och en och annan vän för livet. I’m Happy!

Det viktiga när man kliver in sådana här program är att man vågar bjuda på sig själv och visa känslor.  Men framförallt att man är sig själv. Sen måste man vara mentalt förberedd på att bemöta media på bästa sätt efteråt, jag tror inte att man innan riktigt kan föreställa sig hur det skulle bli,  Men i det stora hela känner jag att min medverkan för min egna del har varit otroligt lärorik.

Kommentarer


  1. emma 26 juni, 2014 on 19:53 Svara

    Hej! När börjar ensam mamma söker? ??

    • mammamy 26 juni, 2014 on 20:41 Svara

      Hej Emma! jag vet inte exakt, men skulle tro att det är sista veckan i Augusti eller kanske första veckan i september! Visst ska det bli kul att följa årets nya mammor? =) Kram på dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *