VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Glad första advent !

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Allmänt

I samarbete med Rosenserien

A69E46EA-151A-4DD3-92A5-2F2FBC14BA61
Godmorgon!
vill börja med att önska dig en riktigt mysig första Advent🙏🏻

Vaknade upp till ett krispigt ( även kallat svin-kallt) Stockholm ❄️ Men, så härligt när solen tittar fram, och snön gör att allting känns liiite ljusare! Första advent och mina jul/adventsstakar ligger på vinden hemma hos Jonas 😭 Han kom hem till mig igårkväll, så en stjärna fick han med sig😊

Lilleman är inte hemma förrän nästa helg, så det räcker om jag har ordning på allt tills då 😉 Detta är en nackdel med särbolivet. Lite grejer här, och lite där…😅

Jag skulle förbi kontoret imorse. Tog en skön PW innan, ensam. Rensade tankarna 🙏🏻 Det finns ingen bättre start på dagen 💫

jag stannade till på Mellquist för min havrelattè påväg tillbaka 😍

-Hur mysigt att handla genom luckan i väggen ?! 💫

B0C7D5DD-0848-43EC-ACD3-8317D74957C7

Sedan packa goodiebag och leverera produkter inför dagens event 😂

2ED9587B-4D11-4BFB-861B-1AB72F30852A

Möttes av en julgrans försäljare påvägen tillbaka.. Det påminner om min uppväxt.
Jag växte upp med att pappa var ambulerande torghandlare och jag kan då och då sakna känslan av att komma fram till en ny stad, packa upp, ”bygga iordning” och känna den där stämningen och känslan av att se hur staden vaknar, höra sorlet från alla människor och stå där oavsett årstid, med en kopp kaffe i handen och njuta av lugnet före stormen….. Jag saknar både min pappa och torghandeln.

När man som jag gjorde idag, tänkte tillbaka på den tiden. Så glömmer man alla låååång arbetsdagar ( ibland mellan 04:00-19:00 ) , man glömmer hur kallt/blött det kan vara  beroende på årstid 😅🥶

Eller känslan av att sitta i lastbilen mellan städerna och fundera på vad ”hem” är.

Hmm… För och nackdelar med allt. Jag tänker iallafall gynna just denna handlare och ta med Ludvig och välja en gran nästa vecka 🌲 😍

A7480EA0-8F85-4261-A67C-A3B1D139AFBF

Nu soffläge en stund…. Jag försöker få Jonas att vakna, så vi kan ta en första advent frukost tillsammans ☺️❤️

8B3C5112-5C5E-4863-94AA-065750E8B5F1

Hörni, Black Weekend närmare sig sitt slut 😅 MEN, jag ska skjuta in en kampanj till. Jag har ordnat genom mina vänner på Rosenseien

att ni får hela 30% rabatt om ni uppger kod martens30  😍 kika HÄR

946C999D-45BE-4A00-803E-57E8FDD7CC14

Mina favorier👆🏻💫

Deon, HELT alkohol och  från aluminiumklorid 🙏🏻 ( kan inte vara utan denna! )

Tinted moisturizer. ( denna är inte vegansk, då det är bivax , men ekologisk 🐝)

En färgad dagkräm som jämnar ut, ger huden fult och lystet på samma gång! PERFEKT när du vill vara osminkad men ändå känna dig liiite fräschare 😍 ( finns två nyanser, jag använder båda och blandar för att få till min bästa hon)

Body Butter Shaping!

Den har ju allt som vi kvinnor behöver! Hela serien är ju vegansk & ekologisk 💫 Denna är perfekt där huden behovet extra kärlek, ( bristningar, tunnare hud, dekolletage, insida lår, rumpa osv… ) Har du en gång testat denna… Då är den en favorit 😉

Conditioner . Nyhet som jag verkligen kan rekommendera  dig att prova ☺️

/ My Martens

 

 

 


Annons

Kommentarer


 1. Malin 1 december, 2019 on 10:26 Svara

  Nätfiske? 😂 där kan du inte skylla på dyslexi. Har man dyslexi har man svårt med stavning, och läsaren brukar kunna lista ut vad det ska stå, men i detta fall vet jag inte ens vad det ska stå egentligen. Där har nog autokorrekt hoppat in, händer oss alla. Men snälla, ta dig tid och läs igenom innan du postar, det tjänar du på i trovärdighet.

  • p 2 december, 2019 on 21:31 Svara

   Har man dyslexi så har man svårt att se att ett ord är fel.

  • My 3 december, 2019 on 08:21 Svara

   Det kallas autokorr 😂😂🙊🙈

 2. Simone 1 december, 2019 on 10:30 Svara

  Deon, helt alkohol och nätfiske? 🐡🐠🐟

 3. Yvonne 1 december, 2019 on 10:42 Svara

  Koden verkar inte fungera.

 4. Susanne 1 december, 2019 on 10:51 Svara

  Koden fungerar ej

  • Carina 3 december, 2019 on 10:07 Svara

   Nu fungerar koden, prova igen!

 5. Lok o motiv 3 december, 2019 on 08:36 Svara

  Vad menas?? Nätfisk är inget man vill ha i en deo. Trodde den var vegansk :(.

 6. Ebon Jansson 3 december, 2019 on 14:03 Svara

  Hej, My!
  Kommer ihåg när du och din pappa,( och ibland var han ensam också) stod på torget i Södertälje. Visst kallade han sig Gaphalsens blommor? Jag har även varit och handlat av dig i din butik på Öland eftersom vi har haft ett torp på Öland.
  Ha en bra dag! :-)

  • My 10 december, 2019 on 08:29 Svara

   Ja det stämmer…. gud vad jag saknar mina blommor emellanåt 😍☺️☺️☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *