VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons
Annons

Kommentarer


 1. Monica 20 november, 2019 on 15:34 Svara

  bästa My!

  Jag förstår till fullo att du vill bli bemött med respekt. Det är rimligt att kräva, även om man gjort något som kanske är att betrakta som mindre lämpligt.

  Därför vill jag nu, ytterst respektfullt, be dig att kommentera den bild från Thailand som exponerar kvinnor i korta kjolar som befinner sig där de är därför att deras avsikt (märk väl, inte önskan) att sälja sina kroppar. Jag kan inte se annat – du får gärna rätta mig om jag har fel – inget annat än människohandel. Med oförminskad respekt för dig, My, ber jag dig att motivera varför du väljer att lägga ut den bilden i din blogg.

  Jag önskar dig allt gott!

  Vänligen

  Monica Nordström

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *