VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Swiss Clinic, Microneedling för hemmabruk =)

I samarbete med Swiss Clinic har jag en rabbattkod som ger dig 20% på hela sortimentet😍

Använd koden mymartens20 vid din beställning, så dras rabatten av direkt ☺️ 

2E425F05-F21E-4DA3-8F62-D631799893AB

Hej finingar💕

Ni som följt mig här inne länge… Ni känner till att jag har Rosacea. Rosacea är en hudsjukdom man aldrig blir av med. Men den kommer och går i skov. För min del blommar den alltid ut i samband med stress… Om livet tex är lite påfrestande i övrigt så slår det till.

Jag har blivit bättre på att hålla balansen så huden är också lugnare… Men det komme fortfarande skov då och då. Tips till er som har rosacea är att INTE ha aktiva produkter, när ni är i skov. Då ska man använda så lite som möjligt och lugnande och återfuktande produkter som är ”snälla” mot den redan irriterade huden.

Genom åren har jag fått en del små ärr av tidigare skov. Plus att jag nu är 30 + och är väldigt mån om att ta hand om mig själv ☺️

Så nu har jag fått testa Swiss Clinic microneedling. Rabattkoden du hittade längst upp gäller dock på hela deras sortimentet. Tandblekningen är ett annat tips från mig till dig 😉

Nu kanske vissa av er inte vet vad det är. Därför delar jag med mig av deras förklaring här:

Fakta: ”Microneedling är en hudföryngrande behandling som kan göras i hemmet eller på klinik. Med hjälp av en Skin Roller (även kallad Dermaroller), som penetrerar huden med en mängd mikronålar och skapar tusentals mikrokanaler, orsakas en kontrollerad skada i huden. Detta stimulerar elastin- och kollagenproduktionen, hudens naturliga läkningsprocess. Resultatet blir spänstigare, fylligare, starkare och ungdomligare hud” 

6724158A-B64A-483C-A2B6-232499CE5D8F

Jag har tidigare gjort både på salong och för några år sedan även använt denna 😄

-Det är en såååå bra metod, och något jag VARMT rekommenderar! 

 Tiden är knapp för mig. Speciellt denna hösten inför Lillemans flytt och innan allting varit klart med det. Så att addera till skönhetsbehandlingar på salonger som ska bokas in… Det hade jag aldrig fått till med mitt fullspäckade schema! 😜😅

Därför uppskattar jag detta hemma-kit som jag kan göra när jag känner att jag har tid. Jag sätter på lite skön musik, tänder några ljus och pysslar om mig själv. För det är ju under perioder som är lite mer hektiska som jag dessutom BEHÖVER unna mig behandlingar som dessa…🙏🏻

8441DE24-13C8-432F-931A-3929ECFE29C7 35AADE7B-8F4E-4E6E-A077-2A25B93D9131

Den är enkelt att använda. Det följer en rengöring som man rengör själva rollern med. Tillsammans med ett serum så är enkelt att applicera, och en bruksanvisning som är jätte lätt att förstå. 

Det som är alla viktigast är att man själv har rengjort sin hud ORDENTLIGT innan användning. Se till att et inte finns några sminkrester kvar ( Viktigt ! )  

Sen rollar jag försiktigt huden med rollern åt olika håll… ( Står tydligt i bruksanvisningen hur du ska göra ) Det blir då tusentals små kanaler som öppnar upp, och i slutändan bygger upp min egen hud på ett fantastiskt sätt!

-Hur bra? 

A02DEC13-1ABC-4A41-93C4-A8D2ACD29D76

Ja kära vänner… Ett tips från mig till dig 😌

Det är dessutom en perfekt present att ge bort till någon som du bryr dig om …

In och läs mer HÄR 👈🏻
och glöm inte använda koden mymartens20 för att få ta del av rabatten på 20% ☺️

Kram kram

/ My Martens 


Annons

Kommentarer


 1. Lena 24 oktober, 2019 on 14:32

  Åhh kan du ha det står att har man rosacea ska man inte använda, då kan jag pröva oxå👌🏻Har varit sugen men stannat vid att det stod rosacea

 2. Anna 24 oktober, 2019 on 17:22

  🤔 vill inte på något sätt vara negativ men du ser ganska sminkad ut på bilden där du microneedlar. Står ju tydligt att det är viktigt att ta bort allt smink före🤔

 3. Lina 24 oktober, 2019 on 18:18

  Alltså, njae… Nu måste jag protestera 😊Jag har gjort microneedling på salong och man rollar inte huden försiktigt. Det ska bli microkanaler (små skador i huden) av rollerns nålar, med andra ord måste nålarna penetrera huden=tryck behövs! Det känns! Det gör fan ont, om jag ska vara helt ärlig 😂, därför får man bedövningkräm innan. Det blöder ofta lite också. Nu blir jag säkert halshuggen av nån för att jag säger emot, men jag överlever. (Och du My kan ju kolla tillbaks och se att jag inte är nån som brukar skriva otrevligheter😊)

 4. Kina 24 oktober, 2019 on 19:00

  Tycker det är lite märkligt när du kallar din läsare för finingar, älsklingar och kära vänner, är det verkligen något du menar innerst inne.

  • Jenny 24 oktober, 2019 on 21:41

   Hej kina! Ifall inte my svarar dig så har hon påpekat liknande kommentarer som din att det är ju faktiskt inte bara de som kommenterar hon kallar ”finingar” och ”vänner”. Hon har ju en massa fler följare liksom som aldrig kommenterar och det är nog de flesta av dem hon bänder sig till med fina ord misstänker jag😉

 5. Linda 24 oktober, 2019 on 19:17

  Vad lyxigt det ser ut :)

 6. Lina 24 oktober, 2019 on 19:26

  Ska inte användas då man har hudproblem enligt hemsidan.
  Företaget låter ju seriöst – Not!

  Kollar inte företagen upp vilka de har samarbeten med ?

  Ett sminkat otvättat ansikte dessutom.

  • Lina 24 oktober, 2019 on 19:31

   Hudproblem i detta fall hudsjukdom.

  • MajaMagnolia 24 oktober, 2019 on 21:58

   Dålig koll på vilka samarbeten.
   Eller skiter i vilket. Huvudsaken man tjänar pengar 🙄

 7. AG 24 oktober, 2019 on 19:51

  Jag var in och kollade på deras hemsida. Det står att de nu har 20% rabatt på hela sortimentet. Blir det ytterligare 20% rabatt med din kod?

 8. Petra J 24 oktober, 2019 on 21:27

  Vad var det som gick snett på resan du skrev att vi skulle läsa i ’nästa inlägg’? Det har kommit två till efter det men jag kanske missat vad det var 😊

  • MajaMagnolia 24 oktober, 2019 on 21:58

   Cliffhangers as usual

  • Mollan 24 oktober, 2019 on 22:04

   Nej nej det har du inte det kom en ny cliffhanger igen.

 9. Ann 25 oktober, 2019 on 09:00

  Snälla My du kan väl bara släppa fram de kommentarer som du själv vill ha synliga? För ditt kommentarsfält förstör hela bloggen.

  • Mira 25 oktober, 2019 on 16:11

   Håller med dig men tror dessvärre inte att det blir så många kvar då är ju oftast väldigt tomt härinne annars så de får kanske vara kvar därför, men trist är det att se.

  • Lena 25 oktober, 2019 on 17:10

   Ann: vem tvingar dig att läsa kommentarerna???

 10. Hanna 25 oktober, 2019 on 09:20

  ” VARNING

  Använd inte DermaRoller/ Skinroller på följande hudtillstånd:

  Aktiv acne, eksem, rosacea, psoriasis, irriterad hud, infekterad hud, svampinfektioner, aktinisk keratos (solkeratos), hudcancer, förhöjda födelsemärken, vårtor eller öppna sår”

  • AG 25 oktober, 2019 on 11:17

   Ojdå! Konstigt att hon gör reklam för det då.

   • Mollan 25 oktober, 2019 on 11:46

    Svaret heter nog 💰💰💰

 11. Yvonne 25 oktober, 2019 on 11:57

  Jag har en sådan själv men tror inte att den är så bra för rosacea. Vilseledande reklam anser jag.

 12. Lotta 25 oktober, 2019 on 20:12

  Vad gammal du ser ut på bilderna. Inget filter ???

 13. Elisabeth 26 oktober, 2019 on 11:32

  Åh vilken mysig morgonrock. Vart kommer den ifrån? Kram

Comments are closed.