VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Lilleman flyttar upp till Stockholm…

I samarbete med Lapoint surfcamp i portugal  Befinne jag mig på just Lapoint Surfcamp. 

5B76FDBD-A21C-47C4-B463-9D301C817BDC

Wow, wow, wow!

Nu är det ju fullkomlig kalabalik här inne bland kommentarerna igen, VARFÖR?

-Förbered dig på ett LÅNGT inlägg! 👊🏻

Som läsare har DU ett eget ansvar. DU bestämmer VEM du vill följa, VAD du vill läsa!  Jag är genom bloggen offentlig. Bloggen är en lifestyle-blogg, som följer mitt liv likt en dagbok. Jag kan inte välja vem som läser/följer…. Men DU kan!

Jag har bloggat i över 7 år nu.
Jag har låtit bloggen följa mig likt en skugga. Vi har upplevt med och motgång. Vi har vuxit tillsammans.

Backar vi till mina första inlägg så kan jag se en klar förbättring😅

Trots dyslexi så har faktisk bloggen hjälpt mig…… OCH många andra att VÅGA satsa på det man vill.

( Vem hade kunnat tro att jag med dyslexi skulle hamna som en av Sveriges största bloggar tex? )

Jag bestämde mig tidigt för att jag INTE skulle leva efter bloggen, utan bloggen får leva efter mig…

Då och då har jag såklart tillfälligt, tappat bort mig själv, men varit medveten och styrt om igen.  Men bloggen är en dagbok där jag delar med mig av mycket…..

MEN hur jag än gör så är det en del envisa små rackare som stannar kvar här inne, TROTS att dom inte tycker om det jag gör och delar med mig av.

Några exempel:

OM jag lägger upp ett träningsprogram ( ytters sällan) Då skriver de att jag ska sluta tjata om träning, för att det INTE är en träningsblogg.

OM/När jag inte skrivit om min träning. Då ifrågasätter man om jag aldrig tränar längre och ber mig skriva om träningen ( ?!😅)

OM / När jag hittar på något roligt  med min son , ( bio, grönan, eller vad som) Då påpekar man tydligt att jag borde vara hemma med honom och ta det lugnt ( -tillåt mig att sucka högt 🤦🏼‍♀️)

OM/ När jag skrev om studion, lät er hänga med behinde the scenes när jag jobbade arslet av mig för att få den klar.

Då var det fel, för ingen brydde sig om att läsa om studion eller min träning 🤣

NU/NÄR jag INTE skriver om studion, då ifrågasätter vissa om den finns? 🤦🏼‍♀️🤣 ( trippel suck!! )

NäR: jag utbildade mig till PT, så hade jag redan jobbat 4-5 år i hälsobranschen, parallellt med allt annat. När jag sedan gick den längre utbildningen blev jag HELT sågad! För det passade tydligen inte mig, jag såg varken tillräckligt tränad ut, och blev ifrågasatt om jag verkligen hade utbildat mig?!🤦🏼‍♀️

(ja, det gjorde jag…. utbildningen var tuff, och bland det roligaste jag gjort 🙏🏻😅)

Då kom följdfrågorna ”varför jobbar du inte längre som PT” jag vet inte HUR många gånger jag svarade på detta. Jag hade ALDRIG som plan att jobba heltid som PT.

JAG utbildar mig för att fördjupa min kunskap och förståelse för branschen. För att omvandla min hobby till ett yrke. För att bygga upp en struktur där jag kan göra det jag brinner för. Resa. Träna, och inspirera andra människor.

Det är INTE här inne jag inspirerar till själva träningen.
Det gör jag med mina deltagare på resorna jag gör både i Sverige och utlandet…..

Det vet dom som varit med på någon av mina resor! 🙏🏻❤️

{"total_effects_actions":0,"total_draw_time":0,"layers_used":0,"effects_tried":0,"total_draw_actions":0,"total_editor_actions":{"border":0,"frame":0,"mask":0,"lensflare":0,"clipart":0,"text":0,"square_fit":0,"shape_mask":0,"callout":0},"effects_applied":0,"uid":"B971D5A0-1AAB-4939-9751-1D2F8FA4E2A6_1570805264871","width":3000,"photos_added":0,"total_effects_time":0,"tools_used":{"tilt_shift":0,"resize":0,"adjust":0,"curves":0,"motion":0,"perspective":0,"clone":0,"crop":0,"enhance":0,"selection":0,"free_crop":0,"flip_rotate":0,"shape_crop":0,"stretch":0},"source_sid":"B971D5A0-1AAB-4939-9751-1D2F8FA4E2A6_1570805265251","origin":"gallery","height":4000,"subsource":"done_button","total_editor_time":65,"brushes_used":0}

-Jag lever MIN dröm!🏄🏼‍♀️😅🤸‍♂️🤼‍♀️🧘‍♀️🏋️‍♂️

-En fråga till dig, lever du DIN dröm? Har du skapar det liv DU vill leva?

(Reflektera &  kommentera gärna kring den frågan  🙏🏻 )

202A2A8C-E31B-42E6-8590-994131CBB716

Jag har hittat en livstil där jag tjänar pengar OCH marknadsföra mina projekt via mina sociala medier.

Samtidigt som jag jobbar med blogg, Lohilo, träningen, resorna, bootcamp och några få fysiska klienter.

Jag ÄR entreprenör och vet inget annat än att skapa, strukturera, accelerera och göra business på olika sätt och i olika former.

Jag är ett levande PR/markanförings-geni 💫 Och har jobbat med just det i HELA mitt liv! En röd tråd genom alla mina projekt…. 

Ni vet att jag flyttade hemifrån som 13 åring och kickstartade vuxenlivet på ostadiga men målmedvetna ben. Det fanns inga allternativ. Det fanns bara en väg, och det var uppåt. Konstgjord andning tills den dagen jag fyllde 18 och då blev myndighetsförklarad och kunde börja leva ”på riktigt” 

Jag var butikschef som 15 åring, och hade hand om marknadsföringen redan då  ( det borde jag iof, inte fått ha, med facit i hand😅)

och nu kommer vissa skriva , ”man flyttar inte hemifrån som 13 åring, man är inte butikschef i den åldern osv”

-Tro mig, jag HÅLLER med, men i mitt fall var det så!! Rätt eller fel….. galet fel!

Men jag anpassade mig till vuxenlivet och har alltid gjort mitt bästa utifrån MINA förutsättningar.

Jag ser inte problemen, jag är lösningsorienterad och går direkt på lösningen 👊🏻

Men den röda tråden här inne är att VAD jag än gör, så är det ett visst klientel ( några få små rackare som INTE tar sitt eget ansvar och slutar att läsa MIN blogg, som följer MITT liv!

Utan istället letar fel, är missunnsamma, kritiserande och ifrågasättande .

Går det liiite för bra för mig, så ska det tryckas till.

Ni fattar…. jag kan dra huuuuur många exempel som helst på när jag säger en sak, och de ”små rackarna” går helt tvärt emot!

Men pallar inte fler exempel 🤦🏼‍♀️ Jag tror att ni fattat poängen!

D931FDD0-6EA7-4831-BE3C-AF55AB76CC6E
Det finns ju en suuuuper enkel lösning! 🙏🏻😅

Till er som endast letar just fel, och saker att klanka ner på: -LÄS INTE MIN BLOGG!


Gå vidare, släpp taget och sluta följ mitt liv…. Då det uppenbarligen bara upprör, irriterar och alltså INTE gör er gott så måste ni släppa taget! 🙏🏻

-För detta är JAG! Min blogg, MINA spelregler! Jag kommer fortsätta vara jag! Med allt vad det innebär! Stavfel, återupprepning, långa inlägg, korta inlägg….. Allt som JAG gör och VÄLJER att dela med mig av.

(för jag hoppas att även ni förstår att jag har en integritet och ett privatliv…. om inte, så kan jag understryka, att det har jag! 😎)

D2BA31D5-26AD-45C7-BFB7-F17A2E5AFFAE

Denna hösten har jag bett om TVÅ saker ifrån er. 

Jag har bett om liiite överseende och liiite tålamod! Då jag periodvis varit lite mindre aktiv här inne….

Förutom mina retreat/träningsresor, bloggen, studion, och mitt relativt nya jobb på Lohilo så har jag sysslat med någonting mer.

Lohilo jobbet har ju verkligen retat gallfeber på mina ”haters” 😂.

Jag ÄLSKAR mitt jobb, och kan kombinera det med allt jag redan gör…… Lohilo är numera en del av min livstil, och ingen kunde vara gladare än jag som får vara en del på den ”resan” vi har framför oss 💫💪🏻🦄

BCDBDFEF-262C-4731-A088-272EA7B7E88E

MEN, denna hösten har inte varit någon annan lik.

Mitt privatliv har varit mer än påfrestande. Vissa saker orkar/vill jag inte gå in på. Därför har det varit skönt att jobba så mycket som jag gjort det har distraherat det som varit tufft…. ( jag funkar så!) 

Jonas och jag har flyttat ifrån varandra……. Vi är fortfarande ett par, men bor inte ihop. ( = extremt påfrestande omställning…. tiden får utvisa vart vi landar  )

Nya rutiner,  jobb, pendling och allt vad det innebär. En flytt ifrån öland m.m  En trasig väninna som inte mår så bra ( Åza ❤️ ) En extrapappa som inte heller mår så bra efter Stroke och allt som det innebär

-Behöver jag säga mer?

Eller kan jag få liiite förståelse för att även jag kan ha det lite ”mycket” ibland?😅 Livet. 

MEN, nu till kärnan. Jag har suttit i dialog med socialtjänsten, skolan, kuratorer, Ludvigs pappa ( och styvmamma ) . Om, och om igen senaste veckorna.

Min personliga inställning till soc, som ”kastade mig till vargarna” och låste in mig på ett P12 hem som barn, ensam tjej med endast äldre killar.

Min personliga relation till soc, som satte mig UTANFÖR systemet som gjorde mig till iof, en stark men j*vligt ärrad själ! Min personliga relation till soc är minst sagt lite frostig!

(detta är en av flera konkreta frågor jag fick av soc)

Så det var med dubbla känslor jag klev in på mitt första möte. En del av mig förflyttades ca 18-19 år i tiden. Det började snurra, jag stelnade till, fick nästan en panikångest attack redan i väntrummet. Allting kom ifatt. Smärtan, sorgen, ilskan, besvikelsen….. rädslan.

Rädslan över att aldrig få komma hem, rädslan över att bli bortlämnad, rädslan över att inte tillhöra något. Men jag samlade mig, och landade i nuet.

Jag ÄR ett maskros barn🌻 

Men jag är också väldigt medveten, stark och lojal! Jag trodde fram tills för några är sedan att det var något dåligt. Jag skämdes över att säga det, och undvek allt som hade med det ordet att göra!
Men idag inser jag att min uppväxt, min resa som maskrosbarn har format mig till den jag är idag! 🙏🏻💪🏻❤️

Jag har blivit ödmjuk, snäll, omtänksam, evigt positiv, driven, envis ( på gott och ont 😎) Jag tar ingen eller något för givet!

Jag har valt att vara positiv. Trots svek, har jag lärt mig att våga ge människor en chans! ( den satt långt inne… ) 

Jag lovade mig själv att aldrig någonsin bli bitter, att aldrig ge upp! Att ALLTID klara mig själv!👊🏻

-Sagt och gjort! Det bor nog en Pippi-Långstrump i mig trots allt! 

638D582A-DAEC-4C9F-9653-99D6E15F5F10

MEN, nu handlar ju inte detta om mig. Det handlar om mitt ALLT!
-Min Lilleman ❤️

Han är min styrka, men också min svaghet. Han är den som ger mig styrka genom ALLT, men han gör mig också sårbar……….. ☺️

Så dessa socialtjänst möten handlade inte om mig. Utan om honom. Efter dessa möten med soc, så är jag inte längre fientligt inställd till dom.

Jag förstår att jag personligen för 18-19 år sedan hamnade mellan stolarna. Jag förstår att alla handläggare inte är som just dom jag råkade ut för….

Jag vill även understryka att ludvigs pappa och jag INTE är i någon vårdnadstvist eller tingsrättsförhandling som vissa skrivit här inne.

Vi samarbetar❤️👊🏻
Vi kommunicerar och hjälps åt.

Trots våran historik, med två syskon som är lika gamla och ett förflutet. Så har vi ALLTID satt honom ( och syskon) först ❤️

Jag blev så sviken man kunde bli, lämnad med nyfödd efter ett långt förhållande, med företag, gemensamt boende, bonusbarn och allt som hörde till. Jag blev brädad av en ung 17 årig tjej.

Om det var lätt? Nej. Om det gjorde ont? Fruktansvärt! Skippar detaljerna på denna uttjatade historia! Det var bara  att göra det bästa av situationen…..  idag lever dom tillsamman, vi kommer lixom aldrig att ”bli av” med varandra.

Ludvig blev ett skilsmässobarn, det var det enda jag inte ville skulle hända. Ändå hände det. Om resan hit idag varit enkel? Nej….. inte alls.

Men vi är två familjer, som ger dubbel kärlek, och som pusslar. Jag tycker dessutom om ”den där” tjejen trots det som hänt.  hon är vuxen idag och jag kunde inte önskar mig en bättre bonus-mamma till Ludvig ❤️ Men, 

Ludvig ska flytta upp till mig. Han kommer börja skolan i Stockholm. Tanken är att detta ska ske vid jullovet. Så att det blir ett naturligt avslut, med en bra uppstart.

Vi kikar på skolor just nu. Jag besöker den ena efter den andra. Lite papper ska fixas, han ska få hälsa på och en överlämning mellan skolorna kommer att ske. Ludvigs pappa och familj kommer att vara med på inskolning. Vi är överens och hjälps åt.

Ludvig är överlycklig på ett sätt ❤️🙏🏻 ( hans vilja) Men också skör och påverkad av den omställning som det innebär………

så därför mina kära vänner så har inte min tid räckt till. Mitt privatliv har varit kaos, men landat i något bra. Ludvig kommer naturligtvis att träffa sin pappa så mycket som möjligt. Helger & lov.

Vi kommer fortsätta sätta honom först, men med nya rutiner och en nystart i Huvudstaden.

3B7EA02D-FCB4-4C33-9A1F-FDBA843AE99A

Mina tårar rinner av LÄTTNAD! Jag saknar ord som beskriver detta…… Jag gråter av lycka!!! 😭🙏🏻❤️ Jag känner tacksamhet 🙏🏻

Men detta är alltså en ganska stor anledning till varför jag periodvis varit mindre aktiv här inne….. samt fullkomligt ignorerat kommentarsfältet med oviktiga kommentarer om konstiga grejer!

Jag har en hel del att fixa innan han flyttar upp, men nu ska vi börja om……….🙏🏻❤️💫

Och nu vet ni hur det ligger till! Så som ni kanske förstår så har fokus legat på det som är allra viktigast, Lilleman!

Även om jag formats på ett ”bra” sätt, och på något mirakulöst sätt landat på fötterna efter det jag har varit med om…🙏🏻 . Så är jag mer än mån om att skydda Ludvig från allt som liknar mina erfarenheter.

Jag ”curlar” honom inte. Jag uppfostrar honom med en grundinställning att man inte får någonting av sig självt, att livet är långt ifrån rättvist alla gånger och att man inte kan ta någon/något för givet utan ska påminna sig om att vara tacksam…..  

MEN, jag vill såklart skydda honom från allt som han inte ska behöva dela med. Ge honom de bästa förutsättningar som han förtjänar ❤️

/My Martens

ps: gällande studion har jag artigt men vid återupprepade tillfällen förklarat att jag är fullbokad förhållandevis till hur många klienter jag har möjlighet att hinna med 😅, och inte släpper in fler kunder just nu! Hur det blir efter årskiftet när allt ”landat” det får vi se då… men är det så tillsvidare. 


Annons

Kommentarer


 1. Majsan 11 oktober, 2019 on 23:15 Svara

  Så glad för din & Lillemans skull🙏💙

  • My 11 oktober, 2019 on 23:47 Svara

   Tack snälla du 🙏🏻❤️

 2. Smilla 11 oktober, 2019 on 23:15 Svara

  Av hela mitt hjärta önskar jag dig Lilleman och Jonas lycka till !!!!!

  • My 11 oktober, 2019 on 23:47 Svara

   🙏🏻😭❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️

 3. Maria 11 oktober, 2019 on 23:53 Svara

  Grattis 😊
  Vad skönt att ni har kommit fram till en bra lösning.
  Barnen kommer alltid först.

  Hoppas ni hittar en bra skola där han kommer trivas.

  • My 11 oktober, 2019 on 23:55 Svara

   Tack snälla du 🙏🏻❤️

 4. Karin 12 oktober, 2019 on 00:24 Svara

  Hoppas allt går bra med Lilleman och flytten. Nu kan ditt mamma hjärta kännas helt❤❤❤. Förstår så klart att han åker ner och träffa sin andra del av familjen och del på storhelger och sånt. GRATTIS till er😘👍

 5. Anette 12 oktober, 2019 on 00:24 Svara

  Håller med dig till 100% varför lägga tid på din blogg om man bara tycker att allt du skriver är värdelöst! 🤔
  Lycka till med letande efter skola! Förstår att det känns underbart att ha din son hos sig! ❤️ Grattis till det!

  • My 12 oktober, 2019 on 08:22 Svara

   Såååå sant 🙏🏻🙏🏻❤️❤️

 6. Mia i Kalmar 12 oktober, 2019 on 00:27 Svara

  Önskar dig, Lilleman och Jonas all lycka 🍀🌹

  • My 12 oktober, 2019 on 08:22 Svara

   Tusen tack! 💕🙏🏻

 7. Anna 12 oktober, 2019 on 00:28 Svara

  Bra för ditt barn
  Men du är inte PT med stort ord ,det är andra.

  • P 12 oktober, 2019 on 01:26 Svara

   PT med stort ord?
   Vad svamlar du om.

  • Therese Quist 12 oktober, 2019 on 07:33 Svara

   Anna, spelar det någon roll ifall My skrev med stora eller små bokstäver? Det viktigaste är väl att du förstod vad hon menar 🤷🏼‍♀️ Och ska vi nu vara petiga så heter det inte ”med stort ord” utan stora bokstäver. PT är inget ord utan en förkortning av personlig tränare 😉

   Hälsningar en dyslektiker och Maskrosbarn

   • My 12 oktober, 2019 on 08:19 Svara

    Tack Therese 😅🙏🏻❤️

  • My 12 oktober, 2019 on 08:22 Svara

   Jag är Pt, med mina ord… räcker gott enligt mig 😉

   • Therese Quist 12 oktober, 2019 on 10:22 Svara

    BOOOOM 👊🏻 och själv ska jag plugga till pT under våren på exakt samma utbildning💪🏻

    • My 12 oktober, 2019 on 11:29 Svara

     Åh! Lycka till❤️💪🏻

 8. Fia 12 oktober, 2019 on 00:31 Svara

  Så glad för din skull. ❤👩‍👦🙏🏼 Stor kram!

 9. Carina 12 oktober, 2019 on 00:47 Svara

  Vad roligt! Hejar på dig, kämpa på!

  • My 12 oktober, 2019 on 08:21 Svara

   ☺️🙏🏻

 10. Lena 🦋 12 oktober, 2019 on 06:25 Svara

  Vilket fint, bra inlägg My 🌸 allt kommer att bli kanon när ni har landat i allt 💚

  • My 12 oktober, 2019 on 08:21 Svara

   Jaaaa…. längtar efter tar få ”landa” och hitta en lugnare vardag 🙏🏻❤️

 11. Lena Johansson 12 oktober, 2019 on 07:13 Svara

  Vilket jobb du gör. Kram ❤💙❤

  • My 12 oktober, 2019 on 08:20 Svara

   🙏🏻❤️

 12. Roger Johansson 12 oktober, 2019 on 07:23 Svara

  Va sviker ni öland 😉 skojar med er , all lycka till er /din familj ,,, ha det absolut bäst nu å skit i knäppisarna hahaha

  • My 12 oktober, 2019 on 08:20 Svara

   Hihi! Lite…. 😅😇 MEN, vi kommer såklart ner och hälsar på!

   Vi ses säker hemma hos L & L❤️😍

 13. Linda 12 oktober, 2019 on 07:28 Svara

  Du är en sån inspirationskälla💕 Fortsätt vara dig själv, skit i vad andra säger och gör. Hälsan och familjen går ALLTID först! Ni har tillsammans hittat en lösning för L och det är det inte många separerade föräldrar som kan göra. Stor cred för det👌

  • My 12 oktober, 2019 on 08:19 Svara

   Tack Linda ❤️❤️❤️🙏🏻

 14. Lotta Lennartsson 12 oktober, 2019 on 07:36 Svara

  Så glad jag blir vet att allt kommer att fungera på bästa sätt för dig och Lilleman så önskar dig all lycka till kramisar från doriz och mig 💖💖💖💖🐾🐾

  • My 12 oktober, 2019 on 08:19 Svara

   Men åhhhh! Tack Lotta 🙏🏻😭💕 och Milla Doris! Ge henne en kram från oss

 15. GC 12 oktober, 2019 on 07:43 Svara

  Härligt mamma My. Du är sann kämpe. Önskar dig och Ludvig varmt lycka till. Kram.

  • GC 12 oktober, 2019 on 07:44 Svara

   Och så klart också Jonas. :)

  • My 12 oktober, 2019 on 08:18 Svara

   Tusen tack Gunilla ❤️🙏🏻

 16. Sara 12 oktober, 2019 on 08:00 Svara

  Men vad roligt att läsa att han ska flytta till Stockholm. 🥰 Tänk om alla bara fokuserade på sitt eget liv istället för att hitta ”fel” på andra. 🤔
  Du är bra som du är My glöm inte det. 🤗 ha en fin helg. Kram Sara 💕

  • My 12 oktober, 2019 on 08:18 Svara

   Ja…. tänk vad mycket bättre det skulle vara 🙏🏻❤️ Tack snälla du ❤️

 17. Ann 12 oktober, 2019 on 08:33 Svara

  Stort grattis My till det du har blivit och åstadkommit. Blev så glad att din son ska bo hos dig nu under veckorna. Tänk vilket bra liv du har med dina jobb och din son, det kan inte bli bättre. Stor kram🌺🌼🌷🌹🍀

  • My 12 oktober, 2019 on 11:41 Svara

   Tusen tack Ann 🙏🏻❤️❤️❤️ Lång krokig väg, men nu så ❤️🙏🏻

 18. Tina 12 oktober, 2019 on 08:37 Svara

  Härligt My, du är stark som en oxe, driftig som få, och har ett hjärta av guld.
  Kram till dig o Lilleman

  • My 12 oktober, 2019 on 11:39 Svara

   Tusen tack 🙏🏻❤️❤️❤️

 19. Camilla 12 oktober, 2019 on 08:49 Svara

  Kungsholmens friskola!
  Liten skola kanske skulle passa din son

  • My 12 oktober, 2019 on 11:38 Svara

   Tack för tips 🙏🏻❤️ Vi får se vad intagningen säger…, liiite högt tryck i Sthlm gentemot öland 😅🙏🏻

 20. Julia 12 oktober, 2019 on 08:51 Svara

  Vilken tur Ludvig har som har er som förälder och vilka fina förutsättningar inför livet ni ger honom.

  • My 12 oktober, 2019 on 11:37 Svara

   Vi försöker ❤️☺️🙏🏻

 21. Åsa 12 oktober, 2019 on 08:58 Svara

  Hej!
  Gillar bloggen och ditt sätt att skriva. Du är rolig, fräsch, driven och en vanlig människa! Livet går upp och det går ner.
  Att vara förälder är att ofta inte själv tycka sig hinna med eller räcka till. Du älskar din son och gör allt du kan för honom. Du ÄR en bra mamma!
  Strunta i surkartarna och besserwissrarna.
  Vad vet dom om ditt liv?
  Dessutom är det valfritt att läsa en blogg- varför läsa om man retar sig på innehållet?!
  Kram och fortsatt lycka till//Åsa

  • My 12 oktober, 2019 on 11:37 Svara

   Tusen tack för dina fina ord 🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 22. Cia 12 oktober, 2019 on 09:18 Svara

  All lycka till er 3❣️🍀🍀

  • My 12 oktober, 2019 on 11:36 Svara

   ❤️🙏🏻

 23. Annika 12 oktober, 2019 on 09:23 Svara

  Massor med kramar ❤️❤️❤️❤️

 24. Christina 12 oktober, 2019 on 09:40 Svara

  Grattis My förstår din glädje över att få dela din sons vardag 💕

  • My 12 oktober, 2019 on 11:36 Svara

   Underbart ❤️☺️😭🙏🏻

 25. Moa 12 oktober, 2019 on 09:49 Svara

  Lycka till med allt My.

  Det blir bra till slut!

  //Moa

  • My 12 oktober, 2019 on 11:36 Svara

   🙏🏻❤️

 26. Clare 12 oktober, 2019 on 10:01 Svara

  Så glad för er skull ❤️ Allt kommer bli bra gäller bara att ta en dag i taget. Va rädd om dig och njut av livet tillsammans med dom du älskar och som ger dig energi 😃 kram och lycka till

  • My 12 oktober, 2019 on 11:35 Svara

   Åhhh! Clare, ”min” Clare? Sååå längesen! ❤️ Tack snälla du! Kraaam

 27. Maria Persson 12 oktober, 2019 on 10:04 Svara

  Men gud så härligt för er🥰
  All Lycka Till er🍀
  Varm Kram till er 💗 och försök skaka av dig likt en gås🦢
  Dumma kommentarer och den svenska avundsjukan gör sig hörd🥴

  Kram från SkåneMaria 🌸

  • My 12 oktober, 2019 on 11:35 Svara

   Jaaaaa🤗🦆 tack snälla du 🙏🏻❤️

 28. Johanna 12 oktober, 2019 on 10:07 Svara

  Mitt mammahjärta svämmar över, likt tårarna i mina ögon❤.
  Känner din glädje och tacksamhet att få ha din son boende hos dig.
  Och det andra…
  Jaa, jag lever min dröm 🙏….långt ifrån din 😂.
  Ett lite bohemiskt, enkelt liv i ett litet hus på landet, odlar min egen mat, med ro i själen, livskvalitet och lugn.
  Allas vår dröm ser olika ut❤.
  All lycka önskar jag er på alla plan❤.

  • My 12 oktober, 2019 on 11:30 Svara

   Åhhhhh! Johanna! Tack för att du delar med dig… och för din omtanke ❤️🙏🏻 Jag önskar alla levde sin dröm… oavsett vad det är 🙏🏻

 29. Susanne 12 oktober, 2019 on 10:15 Svara

  Lycka till! Nu blir det bra för Lilleman❤
  Kram

  • My 12 oktober, 2019 on 11:29 Svara

   Tack snälla du ☺️🙏🏻❤️

 30. AnnaE 12 oktober, 2019 on 10:23 Svara

  Härligt för er ! Kram 🥰👍

 31. Åsa 12 oktober, 2019 on 10:37 Svara

  Lycka till🤗

  • My 12 oktober, 2019 on 11:29 Svara

   🙏🏻💕

 32. Lena 12 oktober, 2019 on 10:49 Svara

  Fina My🥰
  Vilket inlägg så fint skrivet, som du kämpar.
  All lycka 💕The Family comes first!!!
  Kramar i massor!
  Lena

  • My 12 oktober, 2019 on 11:28 Svara

   Jaaaaa🙏🏻❤️ Alltid! Tack! Kram

 33. Karin 12 oktober, 2019 on 11:03 Svara

  Älskade älskade My. Att få ha gått bredvid och fått följa dig genom den här resan är en ynnest. Älskar dig hjärtat !!!

  • My 12 oktober, 2019 on 11:28 Svara

   ❤️❤️❤️❤️❤️ dito🙏🏻

 34. Mormor/Farmor 12 oktober, 2019 on 11:05 Svara

  All lycka till Er🙏❤️🙏

  • My 12 oktober, 2019 on 11:28 Svara

   Tack snälla du 🙏🏻❤️

 35. Lisa från Skåne 12 oktober, 2019 on 11:42 Svara

  Fina My. Vilket liv du haft och har blir trött bara av att läsa allt du gått igenom. Vad skönt att livet ordnat till sig för dig. Livet är både ros och ris går upp och ner gäller att hitta balansen och att tro på sig själv vilket jag tror du gjort.
  Vilka fina föräldrar ni är som ser till att det blir bäst för sonen, hoppas nu bara att ni hittar en bra skola för honom. Lycka till hela familjen med nya livet.

  • My 12 oktober, 2019 on 13:34 Svara

   Tusen tack 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️❤️

 36. Sandra J 12 oktober, 2019 on 11:48 Svara

  Jag gillar verkligen din blogg My. Tycker du är genuint ärlig och verkar vara en fantastiskt både företagare/tjej och mamma. Fantastiskt att ni som föräldrar lyckas hitta en överenskommelse där L får vara delaktig i beslut själv och att hans önskan blir hörd. All lycka till nya kapitlet i ert liv och stå på dig My, haters finns som damm i hörnen, tyvärr! Stor kram till er

 37. Lena 12 oktober, 2019 on 11:51 Svara

  Jag avskyr troll men att få frågor/funderingar kring saker är ganska självklart när man har en blogg och delar med sig MEN man får aldrig vara elak och innerst inne får man tänka att de där människorna mår inte bra eftersom de har behovet att förminska andra och spy ur sig skit!!! Glad för din skull att lilleman flyttar ner nu kan ditt mammahjärtat slippa slitas av att vara på 2 ställen,känner din lycka i mitt mammahjärta ❤️

  • My 12 oktober, 2019 on 12:19 Svara

   ❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙏🏻

 38. tant H 12 oktober, 2019 on 12:05 Svara

  Enastående att ni kommit fram till ett bra och dessutom gemensamt beslut! Lycka till och hälsa ”Riddaren” – han kommer att bli ett tillskott för Huvudstaden! Kram på Er!

  • My 12 oktober, 2019 on 12:18 Svara

   Taaaaaaack ❤️❤️❤️❤️❤️

 39. Jessica 12 oktober, 2019 on 12:27 Svara

  Så underbart att läsa My, och såklart har du prioriterat rätt gällande bloggen. All lycka till dig och Lilleman! Funderar på, har soc fungerat som nån slags medlare? (Eftersom du skriver att det inte är fråga om tvist/rättsfall) Har de fungerat som hjälp i att fatta ett bra beslut gällande sonens livssituation? Undrar eftersom jag har liknande problem.. Kanske någon här som vet?

  • My 12 oktober, 2019 on 13:35 Svara

   Soc kan kliva in och göra samarbetsavtal och samtal osv….. M.m 🙏🏻❤️

 40. Liza 12 oktober, 2019 on 12:42 Svara

  Så fantastiska nyheter! ❤️
  Tänk om alla bara kunde sköta sitt och lita på att vi alla gör vårt bästa för vår skull och vårt liv! 💪

  • My 12 oktober, 2019 on 13:35 Svara

   ❤️❤️❤️

 41. St 12 oktober, 2019 on 12:59 Svara

  Lycka Till 💕

 42. susanne 12 oktober, 2019 on 13:07 Svara

  Hej fina My och grattis till den underbara nyheten.
  Jag har följt dej på din resa men aldrig kommenterat något för ens nu, jag blir så glad för dina skull och samtidig så himla ledsen över att det finns så otroligt elaka och missunsamma människor som öser ur sig elakheter och negativitet, det är precis som du säger och flera andra som skriver bloggar att om man stör sig på ”typ” allt varför då läsa, mej veterligt så finns det ju massor med bloggar, det borde ju finnas någon som passar kan man tycka, eller så är det helt enkelt att dom bara vill försöka förstöra och förpesta för andra som är målet och iså fall borde dom ju försöka hiita anledningen till varför dom beter sig så och göra något åt det istället!! En lång första kommentar men jag blir så ledsen över att många inte lärt sig hyfs och respekt,, det hör ju till grundutbildningen. Än en gång grattis till dej och den fina nystarten ni står inför.

  • My 12 oktober, 2019 on 13:35 Svara

   Tusen tack🙏🏻❤️ Fina ord❤️

 43. Rebecca 12 oktober, 2019 on 13:19 Svara

  Jag blir berörd.
  Och otroligt glad för din skull, er skull ❤

  • My 12 oktober, 2019 on 13:34 Svara

   🙏🏻❤️

 44. Tess 12 oktober, 2019 on 13:25 Svara

  Vilken lycka med lilleman

  Jag sitter lite i samma sits här i Sthlm. Har en 9årig kille som inte har så mkt kompisar eftersom vi han inte kommit in i allt än här i Bromma.
  Kanske våra Finingar skulle kunna hänga någon dag och spela pokemon eller ngt :)

 45. Lotta 12 oktober, 2019 on 13:54 Svara

  Så härligt och så skönt att ha honom hos dig och slippa åka, lycka till med allt! ❤️

 46. Grethe 12 oktober, 2019 on 14:00 Svara

  My jag har följt dig sen ensam mamma så glad när jag läser detta
  Tårar trillar på min kind.
  Hoppas att det nu blir tyst från alla negativa KRAM FRÅN EN SOM LÄSER VARJE DAG

  • My 12 oktober, 2019 on 14:42 Svara

   Åhhhh! Vad fint att du delar med dig med så fina ord 🙏🏻❤️😭 TACK❤️

 47. Charlotte 12 oktober, 2019 on 14:06 Svara

  SÅ härligt my! Så mycket separationsångest du har fått tampats med under lång tid kmr nu att få ett slut.

  All lycka ❤️

  • My 12 oktober, 2019 on 14:42 Svara

   Såååå sant❤️🙏🏻 Ja, den där separationsångesten har inte varit lätt…. Men nu så 🙏🏻

 48. Eva 12 oktober, 2019 on 14:35 Svara

  Älskade My ! Äntligen löser det upp knuten i din mage. Och att det är Ludvigs vilja är underbart.
  Han har ju redan fler kompisar i ditt umgänge.
  Och Jonas gillar han skarpt.
  Jag blir SÅ glad för er skull.
  Många kramar. Då har du något härligt att se fram emot till jul.

  • My 12 oktober, 2019 on 14:39 Svara

   Verkligen! Det känns såååå bra 🙏🏻❤️ Ja, hans större del av umgänge är ju i Sthlm så det känns bra 🙏🏻☺️

 49. Lars Karlsson 12 oktober, 2019 on 14:43 Svara

  Så härligt att läsa dina fina ord.
  Du är en stark människa som klarar det mesta här i livet och du hittar de lösningar som behövs för att komma vidare.
  Sedan vet du vad jag tycker om trollen här. Har fått mig en släng av dom i bland både här och på en annan blogg. Någon som du känner väl.
  Men nu lycka till med att Ludvig flyttar upp till dig.
  Det blir så bra.
  Sedan vet du att kärleken övervinner allt.
  Kram L

 50. Linda 12 oktober, 2019 on 14:52 Svara

  Åh vad roligt! Är så glad för din skull ❤ tycker att du är en stor inspirationskälla. Hejja dig ❤❤

 51. lenah 12 oktober, 2019 on 14:58 Svara

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 52. lenah 12 oktober, 2019 on 14:58 Svara

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 53. Lisa 12 oktober, 2019 on 15:37 Svara

  Du är en driftig kvinna som jobbar hårt för att få det du föresatt dig. Du är inte bitter. Glimten i ögat och ett leende på läpparna. Trivs du inte gör du något annat och går vidare i livet. Du är inte rädd när det tar emot lite utan du verkar bara ta i lite mer. Är ytlig stundtals med hår och kläder och snygga stövlar. Klart du ska tas ner av dem som blir hotade av detta. Önskar dig all lycka till med det du tar dig för och att det blir som du tänkt dig!

  • My 12 oktober, 2019 on 17:26 Svara

   Tusen tack Lisa 🙏🏻❤️❤️❤️❤️

 54. Cecilia 12 oktober, 2019 on 16:06 Svara

  Hej My

  Du är så värd detta! Som du har kämpat i alla år!
  Lycka till med allt.

  Cecilia

 55. Mari 12 oktober, 2019 on 16:27 Svara

  Åh, vilka härliga nyheter, My. Är så glad för din skull. Du är värd all lycka i livet. Kram ❤

  • My 12 oktober, 2019 on 17:25 Svara

   🙏🏻❤️

 56. Petra J 12 oktober, 2019 on 16:31 Svara

  Åh äntligen ska mammahjärtat få bli helt! Hoppas ni ska få en lugn och stabil vardag i Stockholm och att L ska trivas i lägenheten och i nya skolan. Håller tummarna att ni sen hittar ett gemensamt boende med plats för er alla tre.

  • My 12 oktober, 2019 on 23:15 Svara

   🙏🏻❤️❤️❤️❤️ Vi har det som långsiktig plan. Men nu ska vi först landa 🙏🏻☺️

 57. M 12 oktober, 2019 on 16:37 Svara

  Fick Ludwig välja själv? Och ska ni bo i den lilla lägenheten? Eller har ni något annat boende ? :)

  • Helena 12 oktober, 2019 on 18:18 Svara

   Om du läser texten så får du se om Ludvig fick välja😉

  • Anna 12 oktober, 2019 on 18:53 Svara

   Lilla? Har för mig att det är en trerumslägenhet. Är väl perfekt för två personer?

   • My 12 oktober, 2019 on 23:14 Svara

    Ja… det räcker gott åt oss 🙏🏻❤️☺️

  • Malin 12 oktober, 2019 on 19:47 Svara

   I Stockholm bor många smått. Min svägerskas familj bor 4 Pers i en tvåa på 52 kvadrat. Inget jag skulle stå ut med. Tacka vet jag 200 kvm och tomt på 6400. 😂

 58. Nettan 12 oktober, 2019 on 16:46 Svara

  Efter att ha följt dig i många år så måste detta vara den bästa nyheten någonsin 😍 är så glad för din och Ludvigs skull och hoppas innerligt att ditt sargade hjärta kan få ro att läka 🙏💗
  Önskar oxå att dessa ”troll” som härjar runt här kryper tillbaka ner i sina grottor och aldrig kommer upp i ljuset igen….

 59. M Jonsson 12 oktober, 2019 on 18:15 Svara

  Vilken härlig nyhet.Kommer bli toppenbra.Det är ni värda både mor och son.

  • My 12 oktober, 2019 on 23:14 Svara

   🙏🏻❤️

 60. Lena P 12 oktober, 2019 on 18:19 Svara

  Vad härligt! Stort lycka till och en eloge till dig och Ludvigs pappa som samarbetar.
  Önskar dig en fin helg kram

  • My 12 oktober, 2019 on 23:14 Svara

   Tusen tack 🙏🏻❤️ Detsamma ☺️

 61. Carro 12 oktober, 2019 on 19:27 Svara

  Det kommer att bli bra för er! Måste kännas som en sten fallit från ditt bröst. Stort lycka till med detta nya steg i ert liv. Kram

  • My 12 oktober, 2019 on 23:14 Svara

   Verkligen 🙏🏻❤️

 62. Magdi 12 oktober, 2019 on 19:35 Svara

  Åh vad härligt att höra detta My❤️🙌🏻Tänk vad mycket du krigat & kämpat. Ni är grymma föräldrar som antagligen lyssnat in Ludvigs vilja i detta , stort av er båda. Barnen kommer alltid först ALLTID men väldigt många samarbetar inte lika bra som er. Är själv i liknande sits tyvärr , vårdnadstvist pga missbruk av min ex man & våld i nära relation . En fruktansvärd lång jobbig process som tar enormt med energi . Men jag måste kriga för mina flickors skull , vem skulle annars göra det om inte jag som mamma?! Att de har umgänge m deras pappa är viktigt men också på deras villkor . När min stora blir 8 får hon mer att säga till om. De bor hos mig på 100% men träffar sin pappa 8 gånger per månad . Många soc möten , orosanmälningar på det & tingsrätten så hoppas jag att även jag får ett lugn i mitt mammahjärta ❤️❤️Vi mammor är grymma som kämpar för våra fina barn. Du har äntligen fått Ludvig att komma hem & få en bas nämligen med dig i Stockholm
  Sen hoppas jag att du & Jonas hittar tillbaka till varandra , ni är fina ihop & jag ser en fin kärlek mellan Jonas & Lilleman också.
  Ni är fina alla tre 🌈💪🙌🏻💕
  Sen till alla trollpackor , nu lyser med eran frånvaro nu, ni som spytt galla & varit så elaka & oförskämda mot My men även mot hennes son! Skämmes på er!! Ni som skrev att My skulle ” bara ” bil helgmamma & var en dålig sån.,.?!? Vem hade rätt?! Knappat NI🤢🤯🤪tagga ner & sluta att läsa denna blogg , tack, ni behövs inte för något som ni knappat är , är att ni lever eran dröm…My däremot är grym & så befriade att följa ❤️🌈💫heja er två 👩‍👦Du är en fin mamma en vacker kvinna en driftig entrepenör & du har fan lyckats med din dröm! Det My ska du vara så stolt över 💫🙌🏻💪❤️

  • Carro 13 oktober, 2019 on 09:58 Svara

   All styrka till dig. Sluta aldrig kämpa! Men se till att du också får vila då och då. Kampen tar sitt, vet av egen erfarenhet med vrickat ex och våld i nära relation på flera sätt. ❤️💪♀

   • My 14 oktober, 2019 on 11:47 Svara

    ❤️❤️❤️ Tack snälla du =)

 63. Jag kan inte säga det tillräckligt många gånger. Jag tycker du är HELT fantastisk!
  Du är en riktigt fin förebild!
  Du jobbar och sliter och lyckas pussla i hop allt!! Inte många som hade klarat det!
  Du går från klarhet till klarhet och du lyckas till och med ta dig över stora hinder som följt dig sedan du var liten och genom livet.
  Glöm inte att du är en STOR FÖREBILD för många!
  Jag tycker din blogg är rolig att läsa och jag kommer hela tiden tillbaka hit! Fart och fläkt och en supersöt tjej som lyckas med så mycket i livet!
  Stor Kram
  Berith

  • My 13 oktober, 2019 on 03:32 Svara

   Taaaaaaack 🙏🏻❤️😭❤️❤️❤️❤️❤️

  • Johanna 13 oktober, 2019 on 18:55 Svara

   Jag älskar dig Berith! Jag älskar att läsa dina kommentarer. Vilken glädjespridare du är! Du är så snäll och man blir så glad av dig!

 64. Mia 12 oktober, 2019 on 20:52 Svara

  Underbar läsning❤ vilken lycka att ni får vara tillsammans på heltid! Och att du åxå får landa på ett ställe❤
  Varmaste kramen till dej och Lilleman❤

  • My 12 oktober, 2019 on 23:06 Svara

   Tusen tack ❤️❤️❤️

   • Mia 13 oktober, 2019 on 00:20 Svara

 65. Maria 13 oktober, 2019 on 09:19 Svara

  Hej My!
  Jag har läst din blogg i flera år så nu är det väl på tiden att kommentera🤗
  Jag tycker du är så stark och modig och jag är så glad för din skull!
  Nån gång ska jag försöka åka på någon av dina träningsresor, verkar Hur kul som helst och jag älskar att träna!
  Önskar dig en fin söndag!
  Kram

 66. Louise 13 oktober, 2019 on 11:38 Svara

  Braaa! Så otroligt kul! Och stor eloge till dig gällande relationen med L:s pappa!! Förstår att det inte e lätt efter det som hände men det är såå bra att ni alla kan vara vänner och jobba för L:s bästa och det känns säkert jättebra för Ludvig själv också att se er alla komma så bra överens, särskilt nu när han lämnar Öland känns det säkert extra tryggt för honom att relationen mellan hans föräldrar funkar. ❤️

  • My 14 oktober, 2019 on 11:48 Svara

   Tusen tack!❤️

 67. Stina 13 oktober, 2019 on 11:54 Svara

  Jättekul för både dig och lilleman! Dock förstår jag inte varför han inte fick välja från början så hade ni sluppit allt jobb och hattande fram och tillbaka!

  • Helena 13 oktober, 2019 on 17:02 Svara

   Stina, vet ej hur gammal du är men enligt din kommentar har du kanske inte så mkt livserfarenhet ang små barn?

   Du har väl läst att Ludvig bara var ett spädbarn då my och pappan separerade? Man kan inte heller ge ett mindre barn en sån stor uppgift att ”välja” att no hos en förälder pga att barn och dess lojalitet gentemot sina föräldrar är stor och de sista barnet vill är att såra någon. Man ska aldrig ställa sådana frågor om att välja.

   Nu har lilleman varit med ett tag på resan och tycker kanske själv att de är jobbigt att pendla och hamnat i en trygghet tillsammans med sina föräldrar att det känns bra o ha ett och samma boende.

 68. Kina 13 oktober, 2019 on 12:04 Svara

  Stort lycka till framöver till er alla.

  • My 14 oktober, 2019 on 11:47 Svara

   Tusen tack =)

 69. judith in barcelona 13 oktober, 2019 on 14:46 Svara

  Kära My jag har alltid fått inspiration och goda vibbar av dig från utlandet. Du är en riktig Pippi-tjej med hjärtat rätt som ställe. Gud vad skönt och bra att store Lilleman ska bo hos dig i Sthlm framöver. Härnere i SydEuropa (jag bor i Barcelona, min partner i Paris som har en son i Ludwigs ålder) bor allt oftast barnet hos sin mamma och ser sin pappa på helger och skollov. (Mer skollov härnere än i Sverige) Växte själv upp så med min mamma i Sverige, och pappa i Spanien. Tack för att du varit så gullig mot mig när jag varit i sorg (då mamma gick bort i äggstockscancer förra året) Jag har lärt mig i livet att lyssnar man bara inåt så VET man vilka människor som är snälla och vill ens bästa. Det blir faktiskt enklare i livet med åren. Stor kram från ett soligt Barcelona

 70. […] Ludvig kommer naturligtvis att träffa sin pappa så mycket som möjligt. Helger & lov.//My Martens […]

 71. catharina 14 oktober, 2019 on 11:40 Svara

  Men åh så underbart! ❤️ Hoppas allt blir toppen för er! Stort kram

 72. Malin 14 oktober, 2019 on 16:41 Svara

  Du är verkligen så stark vännen! Du reser dig gång på gång. Och även när det är som jäkligast bjuder du på varma leenden. Är så glad för er skull! Men saknar er redan på Öland, så lova att komma på besök!

  • My 14 oktober, 2019 on 18:16 Svara

   Åhhhhh! Älskade Malin 🙏🏻❤️ Hur du mötte mig den där kyliga morgonen och öppnade upp både hem och hjärta, för oss… lilleman & mig ❤️ Det kommer aldrig att glömmas, och vi försvinner inte utan vi håller kontakten och ses med mer ”kvalitetstid” när vi ses….. 🙏🏻 Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *