Vem är My Martens?
Jag är, Hälsoinspiratör, Personlig Tränare, coach och Mamma, mitt i livet. Bloggen är en livsstilsblogg, där ni får ta del av vardagliga blogginlägg, pepp, och inspiration.
Men även hålla koll på alla roliga träningsevent och bootcamps, som jag kör både i Sverige och utomlands.
Bakgrund : Entreprenör och företagare sedan 17 års ålder. Ett maskrosbarn som varit självförsörjande sedan 13år.
Jag gjorde en viktresa från drygt 100 kg, och omvandlade min hobby till ett yrke, och utbildade mig till personlig tränare.
Hälsan är ett viktigt fokus för mig, som vuxit mig stark från utmattningsdepression, och är min medicin för att fortsätta hålla balansen.
Därför brinner jag för att peppa och inspirera mina läsare till en starkare, och friskare livsstil.
Jag jobbar även med med PR, marknadsföring, event, och varumärkesuppbyggnad.
Med andra
ord en fartfylld blogg med lite gott och blandat!
Varmt Välkommen!
Årets härligaste helgfirande närmar sig! Och god mat är självklart en del av en klassisk midsommar☺️
Alltså, visste du att vi svenskar handlar mer mat och dricka vid midsommar än vid jul?! -ä
-Helt galet egentligen! ?
Utmaningen att laga (massor av) god mat till alla som samlats hinner glömmas mellan åren – det är lika överraskande varje år. Det är ju liksom så många roliga aktiviteter att hinna med och så kul att bara träffas. ?
Ni vet att jag äter mycket kyckling ? Nyttigt, ”lätt”, billigt och gott ?
Här kommer 5 nya kycklingrecept från Lönneberga gjorda av Fredagskocken Mattias Larsson – perfekta till midsommarfirandet eftersom de är snabba, GODA och enkla?
Deras recept är beräknade till 4 personer men som vanligt är det lätt att duka för fler till extra hungriga små-grodorna-dansande barn, trevliga grannarna på landet och till nattamat efter årets första nakenbad. Skär upp lite grönsaksstavar och bröd till dippen eller dryga ut salladerna med lite extra pasta eller couscous.
Färdigt att grilla – lätt att kombinera:
– Kycklingspett med extra sting, currycouscous och en superenkel myntayoghurt.
– Kyckling på grillmästarens vis, här serveras lårfilésteaken med bakade rödbetor, gurk- och fänkålssallad och en dragonmajonnäs du kommer drömma om!
– Tacos 2.0 med kycklingspett, en klar uppgradering av din fredagstaco med massor av fräscha ingredienser.
– Drumetter och Vingetter goes Asien, vad sägs om en hemmagjord barbequesås, jordnötsdipp eller chilipicklad gurka?
– Och slutligen den största klassikern av dem alla, pastasallad med kyckling kryddad med basilika, citron och vitlök, fixas på nolltid med minutfilé!
Alla kycklingprodukter från Lönneberga är gjorda av 100% svensk kyckling, främst från Blekinge, och märkta med den ”gula pippin” från Svensk Fågel.
De är kryddade med spännande smaker och fräscha örter, Färdiga att lägga på grillen.
Kycklingnyheterna kommer ut i de flesta matbutiker under våren/försommaren 2019.
Ändra ålder på dig o Ludvig 31o 8 år ska det va?
Det är väl inte gullefjunen från din vegetariska träningshelg? ?