VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mer Leo åt folket! Kampanj på hela sortimentet hos Stronger

I samarbete med STRONGER

71A805A2-361A-47FF-8E80-4A3FB30A6969

Hej finingar 💫

Jag har ordnat en GRYM rabattkod på hela sortimentet hos Stronger! Jag älskar att träna, jag tränar för min egen skull och tävlat ENDAST mot mig själv! Man behöver inga snygga träningskläder för att träna…. MEN, det blir ju SÅ mycket roligare med just det! Min ”belöning” till mig själv är just det….. Därför har jag ordnat denna grymma rabatt till er 😌

En av mina personliga favoriter är just detta Leo-set😍🙌🏻

-Mer Leo åt folket!

Visar även några andra favoriter på min instastory ( @mymartens )  Använd koden martens20 så får du 20% på allt du handlar för!

In och shoppa HÄR 👈🏻

3A7FD0D4-D648-471C-B0B5-BFE9800A6790

/My Martens

PS: skorna kommer ifrån Magic step, grymt snygga skor till låga priser, in och kika HÄR


Kommentarer


 1. Lena 19 maj, 2019 on 20:45 Svara

  Hej
  Berätta gärna hur din dag varit. Det är mycke reklam och att man ska in o handla….
  Trevlig kväll.

 2. Mimmimi 19 maj, 2019 on 22:00 Svara

  Ja mycket reklam är det 😴. Men apropå det ingen ny kod till Tigell som du skrev så mycket och bra om tidigare?

 3. Pia 19 maj, 2019 on 23:03 Svara

  Vilken storlek har du iträningsetet? Alltid svårt med storlekar tycker jag.
  Så himla snygga 👍

 4. Caroline 20 maj, 2019 on 08:06 Svara

  Hej! Va fin du är 😊 undrar också vilken storlek du har i leodressen?
  Och i de rosa linnet, rosa shorts?

  Har du träningsbh under det rosa linnet? 😊
  ❤️

 5. Charlotte 20 maj, 2019 on 09:30 Svara

  Hej my, skulle bara vilja säga en sak, jag tror att du är på helt rätt väg nu med din träning. Verkar ha hittat ”din grej” för att må bra/bättre.

  Jag har nämligen själv tampats med ångest och lättare depressioner i hela mitt vuxenliv. Är 45 år. Vet fortfarande inte varför trots utredningar och massa terapi. Går i släkten tyvärr så medfött. Behöver inte alltid vara dålig uppväxt o andra traumatiska upplevelser.

  Ett tag självmedicinerade jag och tog vin för att döva o sova men som tur var insåg jag snabbt att det är fel och farligt o blir bara värre. Jag slutade med de och i samma veva sa mitt ex som jag har väldigt bra kontakt med att – bli träningsfreak, gå in för att träna och släpp allt annat. Jag tänkte vaddå träningsfreak:/ men jag förstår mycket bäl vad han menade…

  Du gör så rätt my och fler borde göra samma sak med dessa psykiska orsaker vi har. Gå in för nåt till 100% och leva för det fullt ut. Duktiga my💕

  • My 20 maj, 2019 on 14:33 Svara

   TACK❤️🙏🏻😭

 6. Ännu 20 maj, 2019 on 13:05 Svara

  Vilka typer av strumpor har du när du tränar material färg?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *