VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

När motivationen tryter men jag kämpar ändå! Tips på bästa tandblekningen…

i samarbete med Swiss Clinic Bästa tandblekningen!

 

H28A7514

Heeeej!

Tro inte att alla dagar är bra, och att motivationen är maximerad och träningen flyter på….. För så är det inte 😉 idag var en sådan dag. Motivationen var som bortblåst! Jag fick ordagrant tvinga mig till gymmet…. Väl på plats så satte jag igång, då kom motivationen tillbaka. Men energin dök. Styrkan kändes som bortblåst och allt kändes väldigt tungt.

Jag gjorde mitt pass ändå. Men orkade inte alla set/repetioner. MEN. Mitt gamla jag hade fokuserat på det jag INTE orkade/gjorde.

Men mitt ”nya jag” övar på att berömma mig själv och gav istället mig själv en klapp på axeln och fokuserade på det jag GJORDE trots mental svacka…. 👊🏻💪🏻 -All träning räknas, glöm inte det!❤️

71D22EAD-E756-4583-930B-9F8D096E4C6E

Nu mina kära blogg-vänner ska jag dela med mig av något riktigt kul!

Det är nämligen så att idag startar Swiss Clinic sin stora Spring Sale med hela 25-50% rabatt på flera av deras prisvinnande behandlingar, och detta vill jag såklart dela med mina följare!

Jag älskar deras tandblekning KaWhitening System . Som en gammal rökare så har ju det satt sina spår. För att inte tala om mina ”kaffe tänder” som jag får av allt kaffe… Därför bleker jag dom i perioder. Just för att få det där fräscha leendet som jag tycker att vi alla förtjänar. Nu hade jag tänkt att bleka innan min Egypten resa. ( Du vet, solbränd med vita tänder, = snygg kombo )

MEN, jag avvaktar lite. Just för att jag har infektionen och ska rotfylla m.m. Men, det finns inget annat som gör ett så stort ”lyft” för ansiktet som ett fräst leende och ett par snygga ögonbryn enligt mig…

Det slår lixom igenom även de där dagarna som man inte orkar/vill sminka sig. Dessutom så gillar jag att ha denna tandblekningen hemma. Då jag har tillräckliga problem med att få ihop alla mina tider som jag redan ska passa att jag gärna slippa gå till salong för att bleka tänderna. MYCKET skönare att ha det hemma i byrålodan för att enkelt ta fram det när det finns tid, ork och lust. 

Därför vill jag tipsa om mina två favoriter som jag använder hos Swiss Clinic, som båda just nu går att beställa hem från rean. Sen finns det ju såklart en massa anat skoj… kika på hela utbudet  HÄR 

C99B9C56-137E-4AE2-B82B-5C035E56E383

Eyebrow Growth Serum 6 ml är Storsäljaren och bloggfavoriten Eyebrow Growth Serum som är utvecklad och designad för att på bästa sätt ge dina ögonbryn den näring de behöver för att bli fylligare starkare och växa under en längre tid =)

Ända sedan toppmodellen Cara Delevingne lanserade trenden ”Power-Brow” har tjocka och fylliga ögonbryn blivit allt mer populärt.

-TACK och lov för det…

För dom där söndernoppade ”sträcken” till brynen som iallfall jag själv hade i mina tonår har verkligen gjort sitt. MEN, konsekvensen av allt plockande och noppande blev ju att min bryn inte vill växa ut… Så jag testade en del olika serum innan jag tillsut fastande för detta. Sedan jag i perioder använde detta serum så har problemet försvunnit! -GRYMT!

 Brow enhancer Serum är utvecklat för att hjälpa dig få de ögonbrynen du alltid drömt om… in och kika på deras Spring-sale  HÄR  

Kram Kram

/ My Martens 


Kommentarer


  1. Linn 27 mars, 2019 on 05:04 Svara

    Vill varna för samband mellan rotfyllningar och cancer. Detta mörkas inom vården men googla om ni inte tror mig! Skulle själv aldrig göra en rotfyllning efter jag läst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *