VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Nötter & nättroll! Nu skiter vi i skit-dagarna!

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Allmänt

BEB6A23D-99A8-45F8-A94A-4014CBA733E5

Heeeej!

Jösses vilken stom av elakheter bland kommentarerna igen 😅 MEN, som flera av er skriver… det är ca 5 % av nötter och troll som försöker förpesta stämningen här inne! För alla övriga 95% skull så har jag försökt radera dom flesta. MEN, är ju inte aktiv här inne hela tiden. Så det har jag alltså gjort stötvis.

För er som regelbundet efterfrågar min extrapappas katt, den har flyttat hem till Jonas barndomsvän som bor en bit ifrån oss. Lillan som den heter fungerade inte med våra katter tyvärr… Men hon har det hur bra som helst i ett stort hus, med stor trädgård att leka i…..😊

För er som gnäller för att jag skrivit två inlägg om att det varit riktiga skit-dagar, så kan jag väl bara hålla med….  Men jag går igenom något j*vligt jobbigt just nu. Men behöver såklart inte skriva om det…….. Vi skiter i skit-dagarna! 😝😂

Nu har jag motvilligt  (tänkte nämligen dra täcket över huvudet och deppa/grina lite till) efter övertalning av mina vänner, bla Bobby… Snoffsst till mig, sprayat upp håret, satt på mig klackarna 💃🏼 för att alldeles strax hoppa in i en taxi och åka till Ett event som min vän Alexander håller i….

Ska jag vara helt ärlig så känns det bättre med lite piff 😊

-Fake-it till You make it! 😉 SMILEY😁

2227E6AE-8C88-43BB-B879-1D09ABB89853

Träningsvärken är ju som värst i början.

Igårkväll körde jag teknik och styrketräning med Ako. Imorse, 06:15 ett box-pass Hos Pischa 👊🏻 ( se instastory  ) Så träningsvärken är brutal, så OM jag behovet gå på toan tex…. så kommer jag bli sittande där….. Kan nämligen knappt resa mig 😂

Nu är jag hemma hos Bobby. Ensam hemma, Jimi jobbar…. och Bobby är på plats på eventet och stylar alla modeller.

Vi ska ha mys-kväll efter eventet och titta på film ❤️

Så nu ska jag sätta på mig kappan och gå ner till taxin 🚖 Häng med på instastory om du vill.

Kram kram

/My Martens


Annons

Kommentarer


 1. Hanna 7 februari, 2019 on 19:16 Svara

  Buzz,y,Buzzy ,Buzzy doing Nothing at alll

 2. Kina 7 februari, 2019 on 19:21 Svara

  Nättroll ? är väl ändå att överdriva och nötter ?? hur är man då menar du, bara nyfiken vilka som går in under den kategorin.

 3. Marie 7 februari, 2019 on 20:21 Svara

  Nötter och nättroll är väl de som inte har förstånd hur farligt det är att köra 110 och fota och dricka kaffe samtidigt, det tror jag 😉

 4. Mimmi 7 februari, 2019 on 21:13 Svara

  Du verkar vara otroligt korkad och naiv:(

 5. Marie 7 februari, 2019 on 21:50 Svara

  Blir ledsen över det här

 6. Babs 7 februari, 2019 on 22:39 Svara

  Men vet du inte att som man sår får man skörda eller som man bäddar får man ligga.

 7. Anna 7 februari, 2019 on 23:07 Svara

  Att erkänna att man gjort fel är stort. Det gör att de flesta förstår och kan relatera. Att först ljuga, sedan fortsätta ljuga och slutligen kalla den majoritet (skulle snarare tro att minst 95 % av kommentarerna är negativa till ditt beteende) som reagerar på incidenten/lögnerna för troll, är ju som att skjuta sig själv i foten. Inte bara tappar du trovärdigheten kring denna händelse, men även för sådant du tidigare skrivit (där du hänvisat till läsares missförstånd, andras vilja att förstöra för dig och nättroll). Du dumförklarar dessutom dina läsare, det måste vara få som verkligen tror på dina ogenomtänkta. förklaringar. Önskar dig verkligen allt gott, men hoppas att du inte är för stolt för att erkänna misstag. Det är en del av att vara människa.

 8. Erika 8 februari, 2019 on 01:49 Svara

  Kan inte du berätta vem din vän-inna var som tog bilden på din kaffemugg och nagel när du körde på motorvägen? Eller hon/han själv kanske kan berätta hur det gick till?

 9. Laila 8 februari, 2019 on 07:23 Svara

  Hej, snyggt läppstift du hade på dig på Instastory när du åkte upp till Sthlm tidigare iveckan..undrade vilken färg och märke det var..så jag hoppas du har tid och svara här🥰

 10. Löve 8 februari, 2019 on 07:47 Svara

  Men snälla My vad är det du håller på med? nu får du väl ändå rannsaka dig själv och inte alltid skylla ifrån dig när du har gjort något fel vilket alla människor gör då och då inklusive dig, men att som vuxen och förälder skylla ifrån sig på det här viset och inte stå för vad man har gjort, säga att det var, erkänna sitt misstag är så lågt. Finns inga som helst nättroll bland de kommentarer du har fått det är din version så fort du får lite kritik har jag upptäckt, sen är det nog snarare som någon skrev 95% som ifrågasätter och 5% som jamsar med. Hade du sagt som det var på en gång så hade det här varit nedlagt för länge sedan. Väx upp säger jag hur ska dina läsare kunna tro på dig framöver och på det du skrivit tidigare om allt som hänt.

 11. Charlotte 8 februari, 2019 on 08:57 Svara

  Det blir nog svårt att gå ut med ett ”erkännande” nu. Skulle ju bara bli konstigt efter alla turer hon haft på sig att göra det inför hennes läsare. Hon har gjort bort sig helt enkelt. Synd att hon inte gjorde de från början. Att folk slutar läsa hennes blogg däremot är ju skit snack haha.. Folket kommer gå in här o fortsätta ifrågasätta saker. Dels för att en del här på bloggen alltid gör det och dels av nyfikna som mig som vill se om de hänt nåt nytt här ang nåt som my gjort😂

  • Löve 8 februari, 2019 on 09:15 Svara

   Det har du nog rätt i med tanke på hur många kommentarer det är på ett vanligt inlägg de blir bare färre och färre ibland helt tomt. Men för den sakens skull ska man behandla sina läsare med respekt oberoende av varför de läser inläggen och inte dumförklara de och skriva nättroll och nötter så fort man har en åsikt då ska man inte ha en blogg om man inte tål att bli ifrågasatt när man gjort något.

 12. M 8 februari, 2019 on 08:58 Svara

  Jag är en av dem som bl a skrev om hennes ”skitdagar” men jag gjorde det inte vare sig som troll eller för att vara elak.
  Jag tycker hon ska fokusera på det som trots allt är BRA.
  Hon har ju mått så mycket dåligt så jag tänker det är bättre lyfta sånt man mår bra av.
  Nog om detta!
  Nu tycker jag också ärligt talat ni kan släppa inlägget om kaffekoppen. HAR hon kört i 110 med kaffekopp och telefon i händerna så HAR hon gjort fel och det vet både hon och vi nu.
  Att någon polisanmält har nog ingen betydelse för jag tror inte de kan döma efter en bild.
  Men My, folk är inte nättroll för att de reagerar på sånt som uppenbarligen är fel. Så lite snällhet (ödmjukhet) från båda sidor kanske kan vara på sin plats.

  • My 8 februari, 2019 on 21:47 Svara

   Nej då…. det är skillnad på troll och åsikt :)

   • Mm 8 februari, 2019 on 21:56 Svara

    Precis och i kommentarerna du har fått var det åsikter och inga troll.

    • Lina 9 februari, 2019 on 05:12 Svara

     Kanske my har fått en massa skit som hon faktiskt har raderat och som vi inte fått ta del av? Läst nån gång att allt som trillar in på my’s blogg publiceras ej.

     • Mm 9 februari, 2019 on 07:46

      Nu talar jag bara om det hon har tagit bort och sett som absolut inte var några troll annat kan vi ju inte förhålla oss till.

    • My 9 februari, 2019 on 09:11 Svara

     Dom kommentarer som du ser, men inte dom som aldrig publiceras. En policy sedan fler apr. Se gammal inlägg om varför vi fick göra så tillslut…

 13. Maxi 8 februari, 2019 on 22:55 Svara

  Klänningen 🤗 vart kommer den ifrån 🤔😉

 14. Anonym 9 februari, 2019 on 00:59 Svara

  Lär du dig aldrig My? Du kan inte hålla på att ljuga och stila dig och försöka vara märkvärdig. Då slår karman till ser du. Lika bra att försöka vara ödmjuk och inte förhäva sig. Har du så mycket mer att komma med en de flesta andra? Nja kanske inte.

  Du jobbar väl knappast som modell nuförtiden?

  • Linda 9 februari, 2019 on 05:15 Svara

   Oj oj oj vilken ”tyken” kommentar..

 15. Stina Alhlberg 9 februari, 2019 on 03:52 Svara

  Det är ingen som vill dig illa fina du. Du kan inte skydda dig bakom andra som du oftast gör. Jag skiter i Bobby, Nellie och alla hans bästa vänner. Jag läser din blogg för jag tror att du är ärlig tills man ser själv att det är inte alltid som man tror.
  Kom igen nu och var ärlig!

 16. Ann 7 februari, 2019 on 19:08 Svara

  Håller helt med anonym!

 17. Stina 7 februari, 2019 on 19:20 Svara

  Precis! My har ljugit och sanningen kom fram vilket vi alla skrev men istället för och erkänna att hon gjort fel så kallas vi nu för nättroll *asgarv*

 18. Eva 7 februari, 2019 on 20:08 Svara

  Kan bara hålla med dig ”Anonym”… Vi är många som tycker att du har varit oansvarig och lite feg som inte står för det som hände härom dagen…
  Önskar dig allt gott My för det tror jag om dig, att du i grunden är god. Vi alla gör fel och det bästa är ju att stå för sina ”brister”…

 19. Mollan 7 februari, 2019 on 19:27 Svara

  Alltid lätt att lägga över ansvaret och skylla på andra när man inte kan stå för det man gjort sorgligt och det där med storm av elaka kommentarer var är de undrar jag.

 20. Stina 8 februari, 2019 on 00:05 Svara

  Precis! Samma sak hände när hon la upp en bild där hon pekade ”fuck you” finger och nekade till det och bytte ut bilden, Flera läsare var snabba med att spara bilden och skicka den till blockbevakning där man klart och tydligt kunde se att det stämde men My fortsatte att förneka och tog bort alla kommentarer om det. Detta är ett beteende som My har och hon kommer aldrig erkänna att hon gjort fel eller stå för nåt utan ta på sig sin offerkofta och gapa nättroll så fort folk inte kommenterar det hon vill.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *