VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ren Logik. Bästa julklappen för både miljön, dig själv eller till någon annan…

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

I samarbete med Ren Logik 

BF2849CB-C3F4-445A-A7B7-B1A1D3144E63

C92A8186 C92A8047

Hej fina!

Hoppas allt är bra i kylan! Jösses vad kallt det har blivit!☃️

Som du kanske kommer ihåg så skrev jag ett inlägg om just Ren Logik för nån månad sedan. jag hade då fått testa och utvärdera dessa produkter under en längre period.

-Jag fullkomligt älskar dom!???

Både jag och Jonas använder dom flitigt…. Jag mår bra av att veta hur miljövänliga dom är. Att dom inte är testade på djur och även att dom är svensktillverkade??

REN LOGIK är ett sortiment med hållbara, effektiva och moderna tvätt & städprodukter.  De är framtagna för att rengöra våra kläder och hem så skonsamt och effektivt som möjligt.

-Viktigt att inte glömma bort att våra val påverkar och gör skillnad! ?

För er som inte läste just detta inlägget så vill jag ge lite kort men konkret fakta om Ren Logik. Resultatet av en marknadsundersökning utförd i juni 2017 av apoteket visade att det finns en efterfrågan efter produkter inom städ, tvätt och disk med stort fokus på miljö men även med hänsyn till känslighet. REN LOGIK är ett sortiment med effektiva och härliga produkter inom städ, tvätt och disk som tar hänsyn till både miljö och människa utan att göra avkall på modern design.

Ren Logiks produkter är märkta med svalan-Bra miljöval, de innehåller inga färgämnen och förpackas i flaskor av bioplast. Produkterna är koncentrerade, samt innehåller inga onödiga tillsatser som tex färgämnen??

Dessutom vill jag slå ett extra slag för att alla produkter i serien är veganska, ej testade på djur och tillverkade i Sverige. Många av er frågade vart man hittar produkterna, du hittar REN LOGIK hos Apoteket,

-Hur GRYMT är inte det? ☺️?? 

C92A8014 C92A8063

Jag kommer att göra några special-korgar att ge bort i julklapp. Du vet… korgar där jag lägger i bra-att-ha-grejer som är personligt anpassade till mina väninnor/släktingar. Där kommer Ren Logik att ligga! Perfekt julkapp, mycket roligare att få städ/tvätt produkter i present än att köpa till sig själv. Samtidigt som jag vet att man kommer älska dom och aldrig byta till något annat ?

Dom produkter jag håller i handen är helt oparfymerade. Passar perfekt till dig med känslig hy, eller med nyfödd, allergier osv….

305DC1D4-EE74-4B21-9FBC-C4E0E9BA4D86

-Bara ett tips från mig till dig!?

Hörs snart igen!

Kram Kram

/ My Martens 


Kommentarer


  1. Marita 27 november, 2018 on 18:33 Svara

    Vad kostar det?

    • My 28 november, 2018 on 10:00 Svara

      Från ca 69:- 129:- =)

      • Karin 28 november, 2018 on 10:52 Svara

        Verkar jättebra, men priset är för högt för mig, tyvärr

        • My 28 november, 2018 on 11:12 Svara

          Med tanke på hur länge dom räcker så brukar det jämna ut sig mot lågpris-butikerna… ☺️ Dom är sååå dryga ??

  2. Ida 29 november, 2018 on 16:45 Svara

    Jättebra med alternativ till miljöförstörande produkter. Hade det här märket varit ekologisk så hade jag gärna köpt. Synd då det verkar väldigt bra…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *