VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Måste nog hitta ett nytt hem åt Lillan…

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Allmänt

 

9EB3CFCB-4A8C-469D-A6B6-ED760C19A39F

Hej!

Ny dag och nya möjligheter…….  Hade svårt att somna igår. Kändes mig inte tillfreds efter kvällen….

just nu har jag kavlat upp ärmarna och städat hemma. Tvättmaskinen snurrar och jag försöka hinna ifatt med alla vardagssysslor😌 Tvättstugan ligger i gårdshuset en liten bit bort… Hälsade på hästarna påvägen tillbaka. Kollberggården är SÅ mysig och rogivande!

BF029B0B-603D-4838-ADA0-575A223D5A9C

Har just ätit Sen frukost med alldeles för mycket kanel i gröten😝🙈 Nu ska jag göra ärenden och handla kläder till min extrapappa ❤️

Har en liten lista på ”bra-att-ha” grejer som ska inhandlas iform av hygienartiklar och sådant som han behöver ha på boendet…….

D6A6FFAA-B39C-40B6-BA3D-5CE33AB967EF 44BBC8F6-E60D-4B7A-AF95-CF2B602B9E56

Idag kom hans katt fram frivilligt för första gången. Lillan tydde sig till Jonas när han var nere, men är fortfarande väldigt skygg. Hon är så snäll, men rädd och avvaktande 💕 Hon spinner när jag väl tar fran henne ifrån hennes gömmor. Vill ha kärlek men har ingen tillit än. Rumsren och lugn. Hur go som helst, men hon behöver tid.

jag måste nog inse att jag  ehlver hitta en ny familj till henne…… Men vill inte ge henne till vem som helst. Man får inte ha katter på hemmet. Jag tänkte att jag skulle ta hand om henne i förhoppning om gemensamt boende åt dom på sikt, när dom kanske kan få ha katt. Men det känns för långt bort och osäkert…. jag har ju redan Stina & Sture, jag tror det blir svårt att få det att fungera med alla tre…

55BC94EE-E359-48EE-A52F-A52ACCF2C432

Nu kaffe i solen….. Sitter utanför vårat lilla torp. Jag  Ser några av dom andra hästarna i hagen härifrån, mysigt!

Vädret är underbart och jag ska föröka göra detta till en BRA dag ❤️

Önskar dig en fin dag…… Njut av vädret om du kan☺️

-Tack för att du finns🙏🏻

Kram kram

/My Martens

 

n


Annons

Kommentarer


 1. Karin 7 november, 2018 on 11:47 Svara

  Blev rädd när jag läste överskriften trodde de var er flicka haha! Vi har en tredje som kom till oss och de funkade bra efter ett tag men inte alls säkert ju. Vet att du gör det bästa av det. Du är så godhjärtad. Vill ge dig en stor kram. 😊😍😘

 2. Britta 7 november, 2018 on 12:31 Svara

  Sol på Öland ! Grattis. i Oskarshamn är det jättemycket dimma !

 3. Marianne 7 november, 2018 on 16:00 Svara

  Du har ett gott hjärta , men glöm inte att andas och ta hand om dig själv . Hoppas allt löser sig till det bästa för er alla .Kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *