VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kerastase & Clinique på kampanj! Pefekt foundation för alla med rosacea eller annat att täcka över…

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

I samarbete med Bangerhead

069022F7-C8CB-4A3F-985A-05E71DD3D05A

När jag var ca 15 år så bodde jag en tid i Timmernabben. Min väninna Louise har en jätte charmig frisörsalong tillsammans med sin mamma. En super-salong mitt i ”Nabben” ☺️

Louise och jag fann varandra direkt när jag var nyinflyttad. Hon introducerade mig för Kerastase. Sedan dess har jag ALLTID använt det, även nu 15 år senare! ?

Men nu när jag går hos Bobby, så blir det inte att jag köper kerastade så enkelt längre, då det inte finns på just den salongen…. Så då började jag handla på nätet vilket är mycket billigare NÄR det är kampanj! 

 Jag har varierat vilka sorter jag använt beroende på om jag varit mörk, ljus, med eller utan extensions osv, men alltid haft några bas-produkter ifrån just Kerastase.

Just därför passade jag på att beställa nu när Bangerhead har kampanj på mina favvo produkter ??  Men Bangerhead har även en massa andra produkter, tex Redken, Loreal och mycket mer ☺️

Hårvård, hudvård, kroppsvård, parfymer m.m. En annan favorit är en foundation som jag använder just nu.

-Passar min rosacea hud perfekt! ☺️

Den täcker och jämnar ut, utan att det blir ”kakigt”. Den återfuktar och täpper inte till porerna. Den är dryg och räcker länge….

Jag brukar även kombinera den med cliniques andra produkter så som concealer m.m.

Den gör att man ser sådär ”vardags fräsch” ut, utan att se sminkad ut ☺️

FF451A25-01B3-4A1B-8FC0-132ABF8F11C9

In och kika om just dina favvo produkter är på kampanj HÄR Detta är några av mina favoriter som jag använder just nu…. ☺️

Ganska okay hy, med tanke på såren som jag har, men du inte ser ??

Och en sak min kära blogg-vän, jag är inte särskilt duktig på att sminka mig, men denna foundation är så lätt att använda att man enkelt kan räcka över det man vill täcka över ?

D83852DD-2963-4EE2-884E-12F6F3A2A678

Kram kram?

/My Martens 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *