VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dags för lämning igen…

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

4CB5CB59-B1C6-4AB6-A54D-808A140CE9B0

Godmorgon! Ja…. Då var det dags för lämningen igen ? Så smärtsamt! En vecka med Lilleman får så fort!

Jag kramade om en glad och busig kille som ville springa in på skolgården och leka? Jag tröstar mig med att vi syns redan nästa vecka ??❤️ Det finns inget bättre än att vara mamma. Men det finns inte heller någonting annat som kan göra mig så sårbar! Jag uppriktigt hatat att vara växelvis förälder!?

MEN, jag är samtidigt så otroligt tacksam över hur bra vi ändå tillsamman lyckats lösa allting på bästa sätt ❤️

☺️Hästarna har också fått en hej-då kram tills nästa gång vi ses

C9DBD34F-039B-42D6-A5CC-10C296833E67

Ett stopp hos revisorn innan jag ska samla kraft och ta en roadtripp hem till Stockholm…. I min takt??

Förr kunde jag köra tur/retur Sthlm-Öland flera gånger i veckan. Nu går det segt? Men jag försöker stanna lite oftare, fylla på med bra energi ovh lyssna på bra musik.

Kram Kram

/My Martens


Kommentarer


  1. Tilda 12 oktober, 2018 on 21:24 Svara

    Hej my! Ja jag lider med dig att du ska behöva kämpa så varje gång du ska lämna din lille krigare. Vet du vad jag jag ”läste in” i dina bilder ikväll? Kan ju inte du veta hehe, men när jag tittade på dina bilder så kändes det som om din lilleman vart lite besvärad, säkert fel av mig men ibland ser inte de nära o kära saker då man är mitt upp i sin känslostormar. Kanske han känner att ”mamma” ge dig nu va, jag kommer ju snart tbax ”…. Detta är inget illa menat nu my. Bara en liten vink att även om du mår dåligt, så tänker inte lilleman på det så länge du inte börjar göra saker som att T.e.x.börjar ta foto med ledsna miner osv… Till slut kanske han tänker att, jamen mamma jag vill inte såra dig, va inte ledsen osv… Bara en reflektion ❤️

    • My 13 oktober, 2018 on 10:58 Svara

      Hej Tilda! Just det som du skriver nu, är någonting jag tagit upp här inne flera gånger. Att man inte ska lägga över sin egen separations ångest på sina barn.

      Jag har själv ett inövat mentalt tänk så att jag alltid har en positiv ton, inför lämning. Uppmuntrar honom att han ska få träffa sina havsyskom och påminner honom om hur kul det är, om han själv är ledsen…

      Senna bilden är tagen vid handling på Ica, innan lördags godis…. så nog var han rastlös alltid ☺️ Och ingen av oss har en ledsen min… ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *