VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Nu har vi äntligen valt förlovningsringar och tittat på vigselringar ifrån Schalins of sweden.

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Allmänt

❤️❤️❤️I samarbete med Schalins of Sweden ❤️💍

Schalins har sedan 1944 tillverkat ringar och smycken i kärlekens tecken och mycket har hänt sedan dom startade i den lilla familjebutiken. Deras strävan efter att ständigt utvecklas, med kunniga och hängivna medarbetare, har gjort att dom idag är en av Nordens största ringtillverkare. Dom förenar traditionellt hantverk med modern teknik och design…. Därför har vi bestämt oss för att välja våra ringar hos just Schalins.

-Deras sortiment är outstadning! 🙌🏻💍 Plus att dom är svensk tillverkade vilket jag tycker är extra kul! 

H28A3589

På min 30 årsdag så friade Jonas till mig. ( Läs gärna det inlägget HÄR ) 😌🙏🏻❤️

Han gick traditionellt ner på knä och friade. Han hade svårt att få min uppmärksamhet först. Vi var inne på ett hotellrum, på Hotel Skansen nere på Öland. Vi skulle snart gå ner till spa avdelningen. Ludvig låg redan och plaskade i yucuzzi inne på rummet. Jonas försökte nämligen få till lite egentid med mig😉

Han sa att han ville prata och jag höll på med annat, när han för tredje eller fjärde gången insisterade på att han ville prata så förstod jag att ha ville något särskilt. Resten är historia….. 

Han friade då med en ”frågering” som har gått i arv i generationer.  En jätte vacker ring som är ca 147 år gammal, och gjort i 24k guld. Den är alltså lite mjukare än dagens 18k guld. Jag har inte på mig den dagligen, då jag helt enkelt är rädd att tappa den eller råka förstöra den.

Hur som. Tanken har ganska länge varit att välja nya ringar. Som matchar. Men det har inte blivit av. Vi har varit påväg flera gånger men skjutit upp det nu när jag inte mått så bra.

Men nu äntligen blev det av. Jag och Jonas åkte till en av Schalins of Swedens återförsäljare som heter Lycka, och ligger i Mall of Scandinavia. Där vi möttes av trevlig personal och en av Schalins egna designer.

-Men OJOJOJ vad svårt!

H28A3356 H28A3340 H28A3343

För det första så är det ringar man ska bära resten av livet. sen ska man även tänka på att kunna matcha vigselring som också koman skall… PLUS att jag är en gul-gulds tjej, och Jonas vill ha vitguld. Jag vill ju dessutom att vi ska matcha varandras ringar…. ☺️

Här ser ni delar av Schalins nya kollektion….

H28A3367 H28A3444 H28A3340

Wow vilken vigselring! Stor diamant och en små diameter runt om…… WOW!

-Skulle jag våga bära en sådan till vardags? Många tankar att ta ställning till…

H28A3430

Vi provade, diskuterade och kände oss fram. Personalen var ett jätte stöd. Framförallt för Jonas som aldrig bär smycken och kände sig osäker på om han kommer att kunna bära ring jämt. (Gissa vilken blick jag gav honom när han övervägde att ha den ”ibland” hehe!)

Men med hjälp av säljaren så hittade han några alternativ som satt bekvämt på. Nästan så att han inte kände att han hade någon ring på sig…. Mitt under allt provande så började han tveka på om vi skulle ha gulguld eller vit guld. Dvs platina. Han hittade ”sin” stil och några modeller som han tyckte var riktigt snygga, i båda färgerna. 

Jag hade nämligen i sammråd med Schalins designer kommit fram till att min förlovningsring skulle vara i vitguld, och att man sedan skulle matcha kommande vigselring med en gulgulds ring, med en större diamant fast, med en vitgulds krona runt diamanten💍

DÅ matchar vi ändå varande och allting hänger ihop på ett otroligt snyggt sätt. (Se nedan)

Grejen med Schalins ringar är att alla förlovningsringar matchar med vigselringarna. Vilket är supervikigt att tänka på, då man inte vill ångra sig när det är dags för att komplettera med vigselring…

H28A3444 H28A3453 H28A3457 H28A3473

Att välja ringar är inte lätt…. Men gud så kul! Att få prata om kommande bröllop, framtid och allt annat är spännande!

Ringarna är ju en symbol, som man ska bära varje dag (även du Jonas… hehe! ) Jonas blev så positivt överraskad när han väl hittade sin ring att han knappt ville ta av sig den  ☺️

H28A3378 H28A3430 H28A3507 H28A3603

Att bära två ringar i denna stilen. Det är någonting jag kommit fram till. Inte exakt som dessa, men något åt det hållet….☺️

Men att ha två vitgulds ringar kommer jag inte att göra. Det är jätte fint, men inte ”jag” . Jag är lite varmare och vill blanda upp det med gulguld.

H28A3509

Jag tänker mig nog en kombination åt detta hållet istället…. (som den bilden under)

Men med en krona i vit-guld runt diamanten. Stilrent, snyggt och känns mer som jag….  – vad tycker ni?

FAST som designern Richard från Schalins poängterade så ska jag byta plats på ringarana. Alltså vigselringen längst in och förlovningsringen längst ut. Många gör tydligen som jag och sätter på sig dom som på bilden, för det är ju så jag själv ser dom… från mitt håll. Men det är snyggare och mer praktiskt om man vänder på det. Att prata med Richard var som at gå en utbildning.. Så intressant! 😄🙌🏻

H28A3529 H28A3549

Jag som sällan har färg på mina naglar har som tradition att ha rosa naglar just under october när cancerfonden kör sin kampanj. Fint med lite färg som omväxling!

Men visst är blandningen snygg? På bilden under så jämför vi storlekar på vigselringar och hur man kan designa dom själva när det är dags. 

H28A3545

Schalins har en fantastisk lösnings där man genom butikens iPad kan designa ring ring själv.

Ring Tailor, heter den. Det är  Schalins egna 3D funktion där man ser priser, och kan lägg till och ta bort precis vad man vill😄 Man kan göra i stort sett som man vill, ändra tjocklek, slipning, bredd osv. Lägga till eller ta bort diamanter, helt enkelt laborera med det tills man känner sig nöjd med sin egna unika design. -Gryyyym funktion! ❤️

En otroligt smart funktion som gör det enklare att designa sin egen ring. Jonas blev stormförtjust i denna funktionen.

Han är ju som bekant betydligt mer teknisk än jag och gav funktionen bra betyg! 😅 (Han är ju programmerar själv) 

Detta erbjuder alla Schalins återförsäljare från och med november i år. Återförsäljarna hittar du  HÄR  👈🏻

H28A3567 H28A3568

Här ser ni ett av förslagen på min förlovningsring…. Slutresultatet får du se när vi får hem dom. Men en sak kan jag säga. Det är att vi är båda SÅ nöjd och längtar efter att få växla ringar med varandra ❤️❤️❤️

H28A3595

Jag kan både rekommendera Schalins  of Swedems sortiment, deras otroligt smarta Tibg Tailor funktion. Det är SÅ kul att designa sina egna ringar.

Men jag vill även passa på att rekommendera att kika förbi Lycka, i Mall of Scaninavia om du bor i Stockholms området. För som har fantastisk service 🙏🏻

Kram Kram

/ My Martens 


Annons

Kommentarer


 1. AO 9 oktober, 2018 on 20:38 Svara

  Måste kännas hemskt att vara styrd av att man måste ge reklam på bloggen när det är dags att välja ringar och vara tvingad att lägga ut bilder vid ett sådant speciellt tillfälle, vill man ju inte dela med någon annan, eller jo det vill ni bloggerskor, allt handlar om att tjäna pengar. Kunde du inte bara låtit detta vara mellan Jonas och dig, ert speciella moment❤️Ibland undrar man hur ni tänker, eller inte tänker😥 Kram

  • My 9 oktober, 2018 on 21:27 Svara

   Hemskt? Vad pratar du om? Tvärt om! ☺️🙌🏻☺️ Tänk viket yrke jag har som kan jobba med otroligt många företag, få chansen att lära känna en massa människor, samt själv välja vilka samarbeten jag vill stå för ☺️ Vi har inte växlat ringar, vi har VALT ringar 😄 Vilket ni inte har fått se slutresultatet av ännu…. Ni fick ta del av förlovningen… i efterhand, samma sak med detta 😉 Ni ser, set jag låter er se.

   Däremot är jag super tacksam och stolt över mitt samarbetets Schalins. Ett gediget svensk företag med en känsla för design och service 💍👌🏻 Jag är väldigt selektiv med vilka jag jobbar med. Speciellt vid detta tillfälle. jag vill kunna ställa mig bakom både företaget och produkten till 100%, vilket jag verkliga gör tillsammans med Schalins ❤️ (det var x-antal förfrågningar om spons som jag ödmjukt tackat nej till, innan jag valde mina ringar hos schalins) Så om du eller någon annan här inne ska förlova sig eller gifta sig så vet ni vem JAG rekommenderar. Plus att deras tjänst Ring Tailor är fantastik 💍👌🏻

   • AO 9 oktober, 2018 on 21:51 Svara

    💤💤

   • Katrin 12 oktober, 2018 on 13:49 Svara

    Bra My 💕

    Grattis! ❤️💕

  • Bobby Oduncu 9 oktober, 2018 on 22:17 Svara

   Varför kan inte folk glädjas åt andra? Blir så less på när bittra tanter eller surkärringar ska hacka och gnälla. Inte för att du är en tant haha men vissa andra anonyma tant troll kan ta åt er👊

   Ingen har ett perfekt liv och speciellt inte ni som bara ska skriva negativa kommentarer, men när någon visar upp kärleken och sina ringar så behövs inte negativa komentarer 🌹
   Mina innerliga tips, tänk er för innan ni ska hitta fel, och just till detta fina inlägg så antar jag att detta samarbete är nån typ av jobb och ibland ersättning i form av resor, pengar eller materiella saker. Beroende vad som görs reklam för. Hur som helst STORT GRATTIS TILL 1 ÅRS DAGEN❤️🙏🏻💚😘💍

   Schalins har så så snygga ringar. Jag fick själv tips om dom men då var det försent eftersom min mamma redan beställde eller ordnade vem som skulle gjuta mina och Jimis förlovningsringar och även vigselringar 💍❤️💍

   • Men vad? 9 oktober, 2018 on 23:18 Svara

    Lite väl sprättigt uttalat av en filur som lever på att kränga piller och löshår till tanttroll i olika åldrar och storlekar.

    Ja och vi har fattat det där med samarbeten så där behövs ingen näppsing från dig. Det många dock inte fattar är hur företag väljer sina samarbeten.

    • Carina S 10 oktober, 2018 on 21:17 Svara

     Och exakt vad vill du förmedla i och med denna kommentar? Eller ville du bara lämna ett taskigt inlägg med sketen attityd?

  • Bobby Oduncu 9 oktober, 2018 on 22:19 Svara

   .Varför kan inte folk glädjas åt andra? Blir så less på när bittra tanter eller surkärringar ska hacka och gnälla. Inte för att du är en tant haha men vissa andra anonyma tant troll kan ta åt er👊

   Ingen har ett perfekt liv och speciellt inte ni som bara ska skriva negativa kommentarer, men när någon visar upp kärleken och sina ringar så behövs inte negativa komentarer 🌹
   Mina innerliga tips, tänk er för innan ni ska hitta fel, och just till detta fina inlägg så antar jag att detta samarbete är nån typ av jobb och ibland ersättning i form av resor, pengar eller materiella saker. Beroende vad som görs reklam för. Hur som helst STORT GRATTIS TILL 1 ÅRS DAGEN❤️🙏🏻💚😘💍💍

   Schalins har så så snygga ringar. Jag fick själv tips om dom men då var det försent eftersom min mamma redan beställde eller ordnade vem som skulle gjuta mina och Jimis förlovningsringar och även vigselringar 💍❤️💍

   • AO 9 oktober, 2018 on 23:18 Svara

    💤💤

   • My 9 oktober, 2018 on 23:48 Svara

    ❤️❤️❤️❤️ PUSS

 2. Sara 9 oktober, 2018 on 20:42 Svara

  Så fina ringar! Själv letar jag vigselring. Vad heter modellen på vigselringen?

  • My 9 oktober, 2018 on 21:33 Svara

   Hej ☺️ Nu visar jag ju flera modeller, då jag provade olika … svårt att veta vilken du menar. Gå in på hemsidan och kika 💍 -Stort lycka till 💕

 3. Tilda 9 oktober, 2018 on 21:19 Svara

  Stort grattis till er kärlek o kommande bröllop! Bry dig inte om kommentarer som ovan. ❤️

  • My 9 oktober, 2018 on 21:31 Svara

   Tack Tina 🙏🏻❤️❤️❤️❤️❤️

 4. Mimmi 9 oktober, 2018 on 21:29 Svara

  Du är duktig på att radera kommentarer…

 5. Linda Brolin 9 oktober, 2018 on 21:44 Svara

  Wow så mycket fint.

  Så fina ringar. Ser framemot att se era val framöver.
  Blir nästan sugen att köpa nya. :-)

  Lycka till i framtiden och kärleken.

  Kram fina My

  • My 9 oktober, 2018 on 21:44 Svara

   Tack snälla du❤️🙏🏻

  • My 9 oktober, 2018 on 22:17 Svara

   🙏🏻❤️❤️❤️ Kram

 6. Felle 9 oktober, 2018 on 21:47 Svara

  Tycker det är jättefint att blanda guldet lite! Då kan du matcha med vilka smycken som helst. Otroligt fina ringar, riktiga drömringar 😍 Jonas ring va ju verkligen inte fy skam heller! Stort grattis till er ❤️

 7. Stina 9 oktober, 2018 on 21:53 Svara

  Vilka fantastiska ringar! Stort grattis till er ❤❤

 8. Susmedus 9 oktober, 2018 on 21:53 Svara

  Åhhhvad fina ni är, stooort grattis ❤😘

  • My 9 oktober, 2018 on 22:11 Svara

   🙏🏻❤️

 9. Ricky 9 oktober, 2018 on 21:56 Svara

  Snyggt!
  Bara att hoppas att inte min dam ser detta inlägg.
  Ska kolla upp det nu till nyår då det stundar för mig.
  Lycka till My

  • My 9 oktober, 2018 on 22:11 Svara

   Åhhh! Vad spännande! -Lycka till ❤️

 10. Freya 9 oktober, 2018 on 21:57 Svara

  Grattis fina My & Jonas!
  Gillar verkligen din kombination av gul guld och vitt, snyggt 👌🏻✨ Schalins har riktigt bra utbud och topp service. Ser fram emot deras nya serie med färgade stenar som du la upp bilder på för ett tag sedan. Lycka till! ❤️

 11. Tilda Lundberg 9 oktober, 2018 on 21:59 Svara

  Blir varm i hjärtat av detta blogginlägg! ÄNTLIGEN ❤️❤️ Jag är så otroligt glad för er skull, och ringarna är magiska! Jag längtar till dagen du står vid min sida och ska hjälpa mig till min stora dag. Du inspirerar mig!

  Och till alla äckliga nätråttor som sitter och kommenterar skit som ni inte grundar i det minsta fakta, gå till skamvrån där ni hör hemma. Så fruktansvärt och läsa hur någon delar med sig av en av de finaste stunder i livet, och ni trampar på det? Hur i h*lvete tänker man då? Förmodligen inte med någonting. Blir så ledsen av att läsa, det är inte direkt så att någon tvingar er att läsa eller följa någon, snälla gör alla en tjänst och håll er härifrån så kaaaanke ni också har en plats i himlen.
  Med det sagt, My, du är helt fantastisk och min absolut starkaste vän ❤️❤️❤️

  • My 9 oktober, 2018 on 22:11 Svara

   ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😭 TACK🙏🏻 Love you! Och du ska styla mig för mon stora dag 🙏🏻❤️ (däremot slipper du min styling 🙈 Jag står dock vid din sida hela vägen inför/under och efter ❤️) kram

 12. Rosis 9 oktober, 2018 on 22:00 Svara

  Vilka fint sortiment Schalins har.
  Känns som att Guldfynd tappat det lite faktiskt.
  Kramar till er båda

  • My 9 oktober, 2018 on 22:12 Svara

   Tack 🙏🏻 Ja, verkligen ett fint sortiment… jätte svårt att välja ☺️ Kram tillbaka 💕

 13. Sveg 9 oktober, 2018 on 22:05 Svara

  Vackra ringar till ett vackert par.
  Ta hand om kärleken My och stunda i avundsjukan.
  Schalins vet va det sysslar med!

  • My 9 oktober, 2018 on 22:13 Svara

   Tack 🙏🏻 Ja, verkligen ❤️💍👌🏻

 14. Anna H 9 oktober, 2018 on 22:09 Svara

  Min son berättade för mig igår att han ska fria.
  Nu vet han snart var han kan söka sina ringar.
  All kärlek till dig My

 15. Anna Toledano Book 9 oktober, 2018 on 22:22 Svara

  Så otroligt GLAD för din & Jonas skull❤️❤️
  Du & han är både snygga & smarta & vem fan jobbar gratis?!?!?
  Svar – INGEN.
  Du lever inte på bidrag iallafall & rensat upp din konkurs själv gör du också.
  Du tar ansvar för DITT & du behöver således inte be om ursäkt eller redovisa för nån hur du lever.
  Du hycklar inte & sådant svider på anonyma idioter.

  Med det sagt menar jag att du ska vara stolt över ditt jobb som Influencer & Bloggare My.
  Du jobbar mer än heltid & sliter hårt med allt i ditt / ert liv.
  Så fina vän, bry dig inte om avundsjuka – missunnsamhet & småsinthet.
  Patetiskt är ordet.

  Vi alla med medmänskligt vett & sunt förnuft, vet ju att du inte tvingar någon att följa dig & läsa din blogg.
  Och passar inte ditt innehåll?!?!?
  Ja då är det bara för idioterna att hålla sig borta😂

  Get your own life for fucks sake👋🏽👋🏽👋🏽

  Stå på dig & lycka till med ditt produktiva samarbete med smyckestillverkaren 💍💎❤️

  Stor varm kram Anna.

  • My 9 oktober, 2018 on 22:42 Svara

   ❤️❤️ Kraaaaaaaam

  • My 9 oktober, 2018 on 23:47 Svara

   🙏🏻❤️❤️❤️❤️❤️ Tack vännen, TACK❤️

  • K 10 oktober, 2018 on 10:01 Svara

   Håller med dig Anna även om jag önskar att du använde ett annat sätt att uttrycka dig. Idioter? For fucks sake? Nej, skriv inte i affekt. Jag önskar My och Jonas all lycka!

   • Malin 10 oktober, 2018 on 10:59 Svara

    Språkbruk visar hur bildad man är.

    Tyvärr försvinner Annas innehåll i det fula språket.

  • Bobby Oduncu 10 oktober, 2018 on 11:47 Svara

   Kunde inte skrivit det bättre Anna👌🌹😘 så sant att ingen jobbar gratis, eller visst gör vi mycket välgörenhet gratis och hjälper varandra men det är självvalt men ingen av framgångsrik person , vd, chef, influenser, artist, byggherre, stylist, kock, lärare, taxiförare mm utför jobbet gratis för då hade ingen klarat sig, men när någon offentlig person gör reklam för företag så ska det svida i ögonen på missunnsammas personer vilket är så trist.
   Influenserna eller personerna i frågan gör oftast företagen en tror tjänst med att sprida budskapet och gör ett bra jobb.
   Aja nog det. Jag brukar inte kommentera mycket men håller med dig att det är väldigt trist när några eller oftast samma personer ska gnälla över dessa småsaker. Jag vet själv att de gångerna jag rekommenderar företag eller vissa föremål som jag tycker om så vet jag att det säljer väldigt bra och då rekommenderar jag oftast med hjärtat, så jag vet att både jag och andra har stora inflytanden över vad vi tycker och tänker och ingen av oss hittar på något eller skulle någonsin säga att någonting är bra När det inte är bra så funkar jag iallafall. Nu vill jag passa på att önska alla en underbar fantastisk dag sprid glädje och kärlek så kanske ni också får en fin diamantring av eran partner eller utav eran blivande framtid💍❤️💍 Jag tror på tankens kraft lite som boken the Secret, det man tänker på kommer oftast till en så fortsätt tänk gott om allt så kommer bara massa gott till dig, puss och kram Bobby

 16. Agneta Forsberg 9 oktober, 2018 on 22:40 Svara

  Såååå fint! Och vilka fina ringar. Önskar er all lycka!

  • My 9 oktober, 2018 on 22:42 Svara

   Tack Agneta =) Kram

  • My 9 oktober, 2018 on 23:46 Svara

   🙏🏻❤️

 17. Jimi 9 oktober, 2018 on 22:42 Svara

  ❤️❤️❤️❤️❤️

 18. Hanna 9 oktober, 2018 on 23:20 Svara

  Jag tycker det är jättefina ringar. Så svårt att välja. Jag är typ lika kräsen som din Jonas. Låt dig sponsras på. Varför inte, förstår inte?

  Jag tror den korrekta benämningen på guldfärgerna är vitt guld och rött guld men jag tror vi alla fattar vad guldguld är också. Så det var mer ett tips.

  Stort grattis, han verkar vara så bra för dig.

  • My 9 oktober, 2018 on 23:45 Svara

   Hihi! Ja, det heter nog rött guld 🙈 men hoppas ni förstår vad jag menar ☺️ Tack! Kram

   • Vickan 11 oktober, 2018 on 11:20 Svara

    Min uppfattning är att det finns rött, vitt samt gult guld. Platina är ett annat material.

    Tror att era ringar blir jättefina…och din Jonas är verkligen fin. Lycka till!💞

 19. Fialotta 10 oktober, 2018 on 09:23 Svara

  Oj va trött jag blev, både på din blogg och alla kommentarer. Har nyss börjat följa dig men redan tröttnat.
  Stackars Jonas som måste visas upp i olika sammanhang. Han ser inte bekväm ut med det.
  Tack för mig.

  • My 10 oktober, 2018 on 12:13 Svara

   Stackars Jonas? Han är mer van vid exponering än jag själv ☺️ Han har trots allt turnerat och stått på scen som offentlig i 23 år 😉 Hans media vana är mycket större än min egen… Skönt att du enkelt kan säga ”Tack och hej” och helt eller att bölja att bara inte läsa det man inte vill läsa ☺️ Jag däremot loggar in, och för dagligen ta emot ren och skär vuxenmobbning och missunnsamhet. (Gäller INTE normala delade åsikter ) Jag kan inte ”skydda mig” mot just det hatet. Jag kan inte välja vilka som skriver… MEN för min skull, och för alla dom läsare som VILL läsa min blogg så kommer jag att redera det som är övertramp, och helt enkelt opassande…… För trivselns skull 💕 Men då säger jag tack för denna tiden… 👋🏻 Allt gott!

 20. Anette 10 oktober, 2018 on 11:42 Svara

  Faschinerande att alla hejakommentarer kommer igenom.
  Medan de som ifrågasätter raderas.

  • My 10 oktober, 2018 on 12:08 Svara

   Fascinerande? Nej nej…Loviakt! Bort med skiten nu. Ser ingen poäng med att förpesta både min och mina läsare med ren i och skär skit. Der är vuxenmobbning och missunnsamhet, inget annat! Allt kommer skickas rakt ner i papperskorgen… där der gör hemma. Vanliga NORMALA åsikter, helt okay! Men inte resterande trams! Allt gott❤️

   • Anette 10 oktober, 2018 on 12:50 Svara

    Loviakt??

    Mobbing o missunnsamhet?
    När de bara ifrågasätter saker du gör o säger. Du hugger som en spottkobra när du inte kan stå för det du skrivit eller sagt.

    • My 10 oktober, 2018 on 14:42 Svara

     Lugn och fin Anette…. Du ser inte dessa kommentarer som tas bort. Det handlar inte om att inte kunna bli ifrågasatt. Det handlar helt enkelt bara om en grundläggande respekt där man absolut kan både ifrågasätta eller tycka olika om saker…. Men utan att det går till personangrepp eller kränkning….. Det är en jätte stor skillnad 🌸

  • Jane 10 oktober, 2018 on 15:26 Svara

   De som jag har sett som har tagits bort innehåller bara sakliga frågor absolut ingen mobbning, sen kanske du har tagit bort fler men många som är konstruktiva har rykt med på köpet i sådana fall, undrar varför?
   Sen är det intressant med alla dessa hejarop inför en timme och sen tomt länge, vilket sammanträffande.

 21. Tina 10 oktober, 2018 on 12:32 Svara

  Härligt My o Jonas
  Vi valde oxå deras ringar när vi gifte oss 2006. Vi har båda släta funderingar som förlovningsringar, och varsin ”lika” vigselring i rött o vitt gul, min har då diamanter.
  Bobby och Anna, ni skriver så bra inlägg så jag sällar mig till er.
  Kram/T

 22. CC 10 oktober, 2018 on 17:32 Svara

  Stort Grattis, jag har också vigselringar därifrån 👍Jane, skaffa dig ett liv. Sitter du på fullt allvar och läser kommentarerna så mycket , så att du har koll på vad som är borttaget och inte , otroligt !
  Lycka till med bröllopet 💑

  • My 10 oktober, 2018 on 18:16 Svara

   Tack 🙏🏻💕 kram

 23. My 9 oktober, 2018 on 21:44 Svara

  ?? varför fortsätter du skriva? Du menar ju ändå inte det du skriver ”Mollan”

 24. Mollan 9 oktober, 2018 on 22:24 Svara

  Jag menar alltid allt jag skriver My.

 25. M 9 oktober, 2018 on 23:18 Svara

  VAD skriver Mollan då?
  Ser ju ingen kommentar från henne ( annat än ett svar på din kommentar)
  I övrigt så kan jag ( bidragstagare som jag är, efter att ha slitit hårt i hela mitt liv) att Annas försvarstal är onödigt hårt och visar en typ av förakt mot vanliga människor. Alla som inte håller med eller ställer frågor är INTE troll eller elaka människor.
  Alla måste inte hålla med i allt. Det gör INTE jag och det vet du My, men jag skriver inte av elakhet eller avundsjuka. Jag undrar ibland och ifrågasätter ibland för nog vore livet bra tråkigt med BARA ja-sägare.
  Men jag missunnar er absolut inget. Dock tycker jag att du är oftast väldigt bra på att svara för dig själv, fast du inte behöver.
  OM du känner av nån ”elakhet” från min sida i den här kommentaren så ber jag om ursäkt. För det är inte meningen.
  Men nu ska jag önska er lycka till och jag är övertygad om att era ringar kommer vara perfekta och vackra.
  Kramar till er båda 💕

 26. My 10 oktober, 2018 on 21:37 Svara

  ”Reklamhora” ”dålig mamma” värdelösa och misslyckad… ful och tjock. ”Stackars Jonas som lever med en så hemsk person som mig”

  Det var en bråkdel av det som skrevs till mig.

  Från en fråga angående källor (som jag då lade till och skrev in) Så spårade det från ämnet och övergick till personangrepp gällande mig, min familj, min hälsa, och huruvida jag ”borde” bo, eller leva på annat sätt än det jag gör.

  Knappast okay.

  Jag svarar alla samtidigt genom att göra ett tillägg i inlägget, vilket jag även skrev…. Grunden är yogans tio ledord. Och anledningar som har motiverat MIG att börja testa yoga. Det skrev jag. För att kanske få någon mer att våga prova. En välmening, en omtanke .

  Inte vem/vilka olika avsändare på citaten var… det är x-antal grundlägganande argument inom yogans filosofi. Som skrivs i artikel, efter artikel. Bok efter bok. Ja, du fattar…. Man kan inte uppfinna hjulet två gånger….

  Gällande Annas kommentar. Ja, Men hon sätter sitt namn bakom sin kommentar…det gör inte du. Tänkvärt.

  Vad hände med vanligt folkvett? Respekt och en ömsesidig acceptans om att man inte går till personangrepp?

  Skulle man våga kalla mig för reklamhora och kritisera mig som mamma, som sambo och som person om man träffat mig irl? Tveksam till det.

  hej då anonym👋🏻 Papperskorgen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *