VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hösten där jag backar, men gör en inre resa… 2.0!

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

675A91D4-0120-42A7-8962-D13108A6EF03

 

Hey höst ??? I’m ready for You!

Jag älskar alla årstider och tycker hösten är extra mysig. Modet, varma sjalar, snygga stövlar… Att få tända ljus och mysa med en filt ?? luften….. så ren och fräsch! Att ta långa promenader ute i naturen, få uppleva alla färger som blir intensiva när hösten är i sitt esse ?????

Jag gör en resa just nu, en resa inombords där jag går ytterligare ett steg längre i att läka och bearbeta. Det gör ont, JÄTTE ont! Jag pendlar mellan hopp och förtvivlan. Jag gråter, blir arg, ledsen men i slutändan lättat….

Jag dealar med en självinsikt där jag inser att jag måste lära mig att sätta mig själv och min hälsa före ALLT! ??För att kunna vara en stark, frisk Mamma❤️ Även, för att vara en bra kollega/samarbetspartner… För att kunna vara den lyckliga sambon med min Jonas, med framtiden framför oss❤️

Jag är långt ner igen…. nästan i det där ”svarta hålet” jag hamnade i när allting rasade……. Min vilja, säger en sak, men kroppen säger ifrån?

MEN, denna gång har jag 1,5 års mer erfarenhet än sist. Många fler verktyg och en helt annan syn på livet rent generellt än tidigare.

Saker jag innan tagit för givet betyder plötsligt enormt mycket. Det kan vara en ”bra” dag, en ångestfri dag, eller en dag med extra energi….

Denna runda är jag starkare än sist, och framförallt mera mottaglig för den hjälp och de verktyg jag får.

Jag jobbar tex, dagligen med meditation & , mindfullness. (TACK @yogasoulmate.se ❤️, min lifecoach parallellt med kbt) 

Jag har börjat bekanta mig med Yogan. En lugn Yin Yoga, med fokus på andning och balans.

Jag har rensat bort de människor i mitt liv som inte är bra för mig…… Ransalat mig själv och de jag haft omkring mig. Sörjt och släppt de ”vänner” jag trodde var vänner som visade sig vara slöat annat än just det. 

Jag vet vart jag ska…. och har förlikat mig med att  det tar tid.

Jag backar, för att kunna ta sats, inte bara för att komma tillbaka en stund. (För den där ”konstgjorda” andningen är min specialité. )

Jag kommer att komma tillbaka med en ännu större självinsikt där jag tar ansvar för mig själv och min hälsa.

En långvarig bestående hälsa där jag från nu och framåt ska klara av att hålla en balans mellan aktivitet och vila.

En balans i att lära mig känna igen kroppens signaler, och kunna hantera de ”verktyg” jag har för att fortsätta komma framåt❤️ Mer klarsynt än någonsin! 

-Denna hösten är min 2.0??  

/My Martens 


Kommentarer


  1. Anncharlotte 6 oktober, 2018 on 19:22 Svara

    Hej My. Jag tror inte det handlar om att komma tillbaka, utan att hitta en ny väg o en ny del av sig själv som är hållbar.
    Jag hör ofta att människor som blir utbrända/ utmattade/ deprimerade, pratar om att komma tillbaka, men min erfarenhet är att det handlar om att komma vidare med den personlighet, o den fysiska/ psykiska hälsan som man utvecklat under sjukdomstiden o få den att bli stabil. Det är det som gör att man orkar kämpa. Det blir spännande för dig att umgås med den förändrade o utvecklande My. Lycka till?

  2. Jeanette 6 oktober, 2018 on 23:26 Svara

    Andas ❤❤❤

  3. Katarna 7 oktober, 2018 on 06:44 Svara

    Hej! Lycka till på din inre resa! Kram ❤

  4. Ann 7 oktober, 2018 on 09:07 Svara

    Vad ska du hitta tillbaka eller komma tillbaka till? Vilken del av ditt liv menar du?

  5. ♡ Diana ♡ 7 oktober, 2018 on 10:07 Svara

    Min fina My! Ta hand om dig finaste, livet ska njutas och lära sig av.
    Varje gång du hoppar på så många projekt som du tar på dig då och då så går du in i väggen. Många av dina läsare säger åt dig, frågar, ”ska du verkligen göra det också…” och du kör på. Sen smäller det.
    Ta lärdom finaste, minska projekten, ta inte nya tag och kom tillbaka till samma grej, ta nya tag och tänk om hur du ska leva ditt liv med någon projekt i taget. <3 Ta hand om dig.

  6. alex 7 oktober, 2018 on 16:41 Svara

    Yin yogan är fantastiskt läkande och helande. Kolla in Travis Eliot på youtube. Där finns det gratis klasser nedladdade. There is love, there is love, there is love inside you. Stor kram från BCN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *