VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Annika Sjöö, Välkommen till våran portal! :)

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Allmänt

 

Inlägget innehåller reklamlänk. 65F1367A-9073-4F1D-AFA2-362018D20CA8

Godmorgon!

Igår var jag offline hela dagen. Jag kom ut på en kortare promenad. Jag känner mig som piggast på förmiddagarna. Då har jag som mest energi….. Sen  gick jag hem, duschade, och satte på mig ”människo-kläder”, jag Bytte ut pyjamasen mot jeans. Jag skulle nämligen på lunch, på min bloggportal. Förra veckan med mina kollegor på Lifestyle, denna veckan med bloggportalen. Det är ungefär det jag orkar med. Det är ju SÅ kul att träffa alla. Ära en bit mat, och umgås en stund. Men tar det stopp. Sen går luften lixom ur igen….

Jag hämtade Anna påvägen. Vi bor i Täby, hon i Solna. Hon funderar nämligen på att börja blogga igen ☺️

(Vore SÅ kul om hon ville vara på våran portal ☺️ -Håller tummarna… ) 

5F28732A-E8B0-4445-96F8-9DC57A69910E 

Vi träffade andra bloggkollegor, gick igenom nyheter, SEO optimering och annat som hör bloggandet till…. intressant! En kort lunch där vi pratad eoch diskuterar sinsemellan….

5CBAD1E1-BAB0-406A-B4A9-F9F37568E7DF

Här med Christina Melin & Annika Sjöö💕

C330E623-3342-4C6B-9774-5E4053ADF82B

Den första bilden bilden säger allt 🤣 En klassisk ”hej, vi ska få till en snygg-bild” men misslyckas totalt 🤣

Vi skrattade åt den, men samtidigt ser den så mysig ut att jag la in den på Annika kontakt i mobilen…

( -Så när du ringer Annika så kommer jag börja skratta direkt 🤣❤️)

D7BFC405-B32C-4E07-B92B-93FAB7F48FB3 9CB38D52-8984-4C6B-9257-51784824C9FE

Dem sista hamnade på instagram… 😌🙃 Så  du missat det så kan kah tipsa om att Annika är våran nya topp-bloggare, in och hälsa henne välkommen HÄR 👈🏻

Idag ska jag och Jonas åka och prova ut ringar…. vi hade bestämt med Shalins redan för två veckor sedan. Men jag sköt upp det när jag mådde sämre….  med facit o hand så var det bra. Jag vill vara glad och ha energi när jag gör det. Idag ser jag fram emot det ☺️

Sen ska jag hem och gosa ner mot i sängen igen. Se på Netflix och vila. Det var supermysigt igår. Men kraften går ut så snabbt.. -Vi hörs sen!

Stor kram

/My Martens  

 

k


Annons

Kommentarer


 1. isabella jedler 4 oktober, 2018 on 11:46 Svara

  <3

 2. Malin 4 oktober, 2018 on 11:50 Svara

  Härliga bilder ändå, ser ut som att du försöker ta ett kliv framåt och rymma ur bild och Annika försöker hålla fast dig.
  Lite som när jag försöker fota mina barn, 6 åringen försöker få 4 åringen att stå still. 😂

  • annikasjoo 4 oktober, 2018 on 15:14 Svara

   Haha, helt sant!

 3. eva 4 oktober, 2018 on 13:10 Svara

  Hej My.
  Vad bra att ni sköt på ring provningen tills du känner dig bättre.
  Man måste kunna glädjas vid ett sådant tillfälle.
  Kram.

 4. Tilda 4 oktober, 2018 on 14:48 Svara

  Fina bilder, du ser så lång ut? Ståtlig vacker kvinna med naturligt yttre. Kommer säkert följdfrågor om vad jag menar med yttre skönhet? Jag menar att my har sina tänder i behåll och ser inte ut som nåt konstigt från rymden. Man blir ju bländad och tänker att, va vad det?

  Säg vad ni vill till mig, säg att jag är en idiot osv osv…. MEN är det någon som har ett av de charmigaste leenden jag mött så här via en person jag inte känner så är de my. Jag bara kan hoppas att du my behåller dem o inte gör som några andra i bloggvärlden. 💜

  • Lena 5 oktober, 2018 on 10:52 Svara

   Tilda.. så bra skrivet ! Tandfasader ser fruktansvärt onaturligt ut, yttre rymden så bra skrivet.

 5. annikasjoo 4 oktober, 2018 on 15:12 Svara

  Underbara du! Så härligt att du alltid tänker på mig när du ser den bilden:-) Haha!
  Så mysigt att träffa dig! Du är så fin inifrån och ut.
  Kram

 6. strongmama 5 oktober, 2018 on 15:17 Svara

  Spännande inlägg men en sak jag verkligen undrar över är, orkar någon verkligen läsa blogginlägg på 500 ord (minst) ?? Jag tänker att det snarare har blivit tvärtom.. ju mer text desto mindre orkar man läsa? Vad säger du? Eller vad säger AFF? Intressant möte ni hade. :)

  Underbara bilder.

  • Andrea 5 oktober, 2018 on 17:35 Svara

   strongmama ! Jag har absolut inget emot mycket text .. jobbigare med mycket bilder i så fall eftersom jag är väldigt auodiotiv , men förstår att för dej som förmodligen är visuell blir det bättre med mycket bilder men jag tycker My har en bra blandning !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *