VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Barnakuten, njursten, myggbett och fästing!

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Allmänt

1140B9A8-5278-45E9-BC39-72E58A47287E

Vilken dag! Min stackars lilla Lilleman råkade illa ut igår.

När vi kom hem från flygplatsen så visade han att han fått en myggbett. Mitt på snoppen 🙈

Men det såg ändå ”okay” ut…. inte svullet. Än.

När han duschade någon timme innan läggdags så ropade han på mig. Då hittade vi en fästing mellan pungen och snoppen 🙈

-HUR är detta möjligt!?! Maximal otur! Helt klart för och nackdelar att vara nakenfis på sommaren!

En fripassagerare med sig från öland helt enkelt.

Jonas fick rycka in och göra en insatts. Han lyckads få bort hela fästingen på ett försök. Jag pratade lite med Lilleman pappa och allt var i sin ordning. Ingen svullnad, eller reaktion från varken myggan eller fästingen…… -So far! 

 MEN. Inatt vaknade Ludvig. Han skrek i sömnen. Vi sprang in i varandra i hallen och krockade. Han var ledsen och vi tittade på snoppen som börjat svullna. Den gjorde ont….. Jag sköljde av den, och han tog av sig kallingarna och gick och la sig…. Nästa gång han vaknade var smärtan enormt, och det var snoppen också! -Jösses!😩

Efter samtal med vårdguidem på 1177 så fick vi rekommendation att åka in. Så vi åkte till Astrid Lindgrens barnsjukhus och kom in till barnakuten imorse. Vilken vård vi ändå har i Sverige 🙏🏻

Sen har turerna varit många. 

A310C7CC-7EC4-471A-B23D-7708B9069A6F

-Vems fel, myggan eller fästingen?!

Vi fick åka hem igen vid lunchtid. Med smärtstillamde och för att avvkta. Väl hemma tog det ca en halvtimme sen skrek han rakt ut av smärtor! Han vred sig på ett fruktansvärt sätt😣😫😰 krampade och hade panik! Han kräktes nästan av smärtan! Ingen ”normal” smärta, för en stackars pojke!!!!!  

Där emellan mår han nästan helt bra…. konstigt, och svårt att lokalisera. 

Alltså DEN känslan när man ser sitt egna barn ha så fruktanvärt ont, utan att kunna göra någonting. Jag kände mig så hjälplös i situationen…. 😭😰

Efter ytterligare ett samtal så åkte tillbaka in till sjukhuset. Nu var den ännu mera svullen. (Hur nu det är möjligt) och vi beskrev smärtan och situationen….

Det var Njursten! I en dålig kombination med en svullnad efter myggbett😣😫

2B8D0803-8021-45BA-A434-85A39F89D5C0

-Stackars Ludvig! 😰😣 Han somnade emellan attackerna…. 

Han fick röntgas och göra ultraljud för att leta efter fler njurstenar. Man hittade inga stora stenar på röntgen TACK & LOV!

Nu ska han kissa ut de sista njurstenarna som doktorn jämför med smågrus i urinröret.  Samt invänta att svullnaden efter myggbettet ska gå ner….. och försöka låta bli att klia, inte lätt!!!! 

Han kämpar på med förhållandevis glatt humör.

Mellan varven är han pigg och glad. Men just när det för ont, så gör det sådär j*vla ont!!! 😫

Fan, jag har haft njursten själv. Vid flera tillfällen. Jag sprängde sista gången. Det är verkligen inget roligt. Jag har jämfört det med att föda barn, och tycker smärtan är värre vid njurstensattack! Ingenting jag önskar min värsta fiende. Och absolut inte min egen Lilleman! 💔

Vi bor ca 15 – 20 min från sjukhuset. Och hoppas att detta går över och ger med sig fortast möjligt. I annat fall får vi såklart åka in igen. Vilka fantastisk läkare och sköterskor vi fått träffa, stort TACK till er 🙏🏻❤️

Men nu håller jag tummarna för att det där ”gruset” tar sig ut, så smärtfritt som möjligt…. 🙏🏻

Nu i skrivande stund, är vi hemma….

Vi sitter alla 3 hemma i soffan efter en lång dag. Jonas & Lilleman spelar. Tv-spel.

98760E7E-C74B-4B41-BF68-F943FC32BA9E

Jag tittar på dom. Inser att vi verkligen är en familj. Lilleman sitter naken och ”luftar” och är helt bekväm brevid Jonas.

Jonas är helt ny i rollen med barn,  och gör det så naturligt och bra att man kunde tro att han inte gjort annat ❤️🙏🏻

Han var med oss på akuten från början imorse. Han körde före med sin egna bil för att visa vägen.

 Han åkte vidare till jobbet efter en stund. När läget var lugnt och vi träffat läkaren….

När vi sedan åkte in för andra gången så ringde Jonas mig. När vi pratade , så svarade jag tjurigt och irriterar mot honom, för att jag var orolig för Lilleman. Typ, Jobba du så hörs vi sen… (med en sådär lagom anklagande ton, som bara jag kan ha ibland 🤦🏼‍♀️ 🙈)

Då ringde han upp -”MY, du missförstår mig….. jag är hos er strax ”

Sen kom han in med en kasse bra-att-ha grejer till oss båda som var hungrig. Och stannade vid våran sida ❤️ -Det betyder SÅ mycket! Att ha honom vid min sida. Vid våran sida. 

Efter att varit ensam med Lilleman sedan han var bara några veckor gammal… så har jag lixom vant mig vid det. På ren (o)vana så stänger jag ute alla andra ibland. Men Jonas han har tålamod, och lyckas ta sig igenom mina murar ändå ❤️

Deras relation är helt fantastisk. Naturlig, ömsesidig och med en massa kärlek! ❤️

 Nu ska jag pyssla om min lilla kille och hoppas att natten inte eskalerar 🙏🏻

Kram sålänge

/My Martens 


Annons

Kommentarer


 1. KR 10 juli, 2018 on 22:27 Svara

  Usch vilken pärs! Förstår paniken! Krya på lille pojken! 🙏🏻

 2. Pia.S 10 juli, 2018 on 22:56 Svara

  Styrke kramar till er alla tre ♥️

  • My 10 juli, 2018 on 23:00 Svara

   ❤️🙏🏻

 3. Lia 10 juli, 2018 on 22:58 Svara

  Är det inte läge att ta bort detta inlägg för din sons skull? Krya på honom vilket som!

  • My 10 juli, 2018 on 23:04 Svara

   Hej Lia! Detta är en blogg som ligger på allt för föräldrar sida. Jag skriver brett och vitt om min vardag, som mamma bla.

   De inlägg jag publiceras är till för att publiceras.

   Det jag inte skriver eller publicerat får ni aldrig veta någonting om. Jag har en integritet, precis som alla andra.

   Detta är fullt naturligt och ingenting som jag anser skulle vara olämpligt att publicera.

   Jag känner mig själv och min son bäst, så det behöver du absolut inte oroa dig för 🙏🏻 Tack för omtanken 🙏🏻☺️

   • fia 10 juli, 2018 on 23:19 Svara

    Har inte Ludvig oxå en integritet likt du

    • My 10 juli, 2018 on 23:24 Svara

     Fia, jag är såååå trött på dina bittra kommentarer och ditt ständiga negativa tjat! Läs mitt svar. Respektera att vi inte är som du…. eller din familj. Vi är olika. Gilla läget och bespara mig dina kommentarer.

     När jag klickar på ditt IP och får upp alla dina kommentarer… 🙈🙈🙈🙈-Jösses!

     Den röda tråden är att du ifrågasätter ALLT. Skriver jag rött, så skriver du blått. Skriver jag glatt, så skriver du ledsamt.

     Nu ska jag pyssla om min lilla kille. Så länge du inte kan vara lite positiv här inne, och respektera att vi alla är illa. Som familjer, som mammor och med olika uppfostrings att. Jag hoppas att du precis som JAG, gör allt och lite till för DITT barn ❤️

     -Respektera det, ellr hamna direkt i papperskorgen!

   • fia 10 juli, 2018 on 23:20 Svara

    Har inte Ludvig oxå en integritet likt dig

   • Maja S 11 juli, 2018 on 13:05 Svara

    Din integritet?
    Att du som vuxen skriver vad du vill om dig det är upp till dig.
    Men att du skriver så här privata saker om din son.. där kliver du över gränsen för som är din sons integritet. Du säger att han godkänt. Men han förstår nog inte vad han har sagt ok till. Där ska du som förälder tänka ett steg till eller kanske till o med fler steg.

    • My 11 juli, 2018 on 13:16 Svara

     Maja, ditt ständiga gnäll om allt som rör Lilleman. Hur jag skriver, vilka bilder jag lägger upp, vart vi bor, hur vi pendlar, osv 😂 det kommer nu till sitt slut. Nu åker dina kommentera rakt Ner i papperskorgen….

     Du respektera inte mig, eller min familj! Adjö 👋🏻

     • Annika 11 juli, 2018 on 13:40

      Bra där My 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

   • Malena 11 juli, 2018 on 21:44 Svara

    Jag tycker du är gränslös och hänger ut din son. Han blir tonåring om några år och kan då läsa om detta på internet. Skulle mina föräldrar ha skrivit så om mig skulle vi ha ninimal kontakt idag.

    • My 12 juli, 2018 on 10:06 Svara

     Ja, Malena.. Om du känner så inför dina föräldrar så får vi ju alla andra acceptera det =) I detta faller är det inte så…… =) Men det vet ju inte du, som varken känner mig eller min son. Inte heller har du någon erfarenhet av att vara en bloggare, profil som figurerar i media. Inte helt enkelt, men som jag skrivit ovan (läs gärna ) så har jag hittat en banas som passar mig och min familj. Varken jag eller Ludvig ser detta som ett problem. Så du behöver inte oroa dig för min och Ludvigs framtida relation i tonåren. U detta inlägget finns ingenting att skämmas över. Det är fullt naturligt och kan hända vem som helst. Vi är väldigt extroverta av oss, inte mycket som generar oss….. Vi pratar öppet och brett oka det vi VÄLJER att dela med oss av-. Resten får ni aldrig ta del av. Nu fäll int detta dig i smaken. Ack så beklagligt, skrolla vidare läs nästa inlägg och fokusera på de dina. jag komet fortsätta att vara JAG. I med och motgång. Njursten, myggbett och fästing på samma gång.. Inget kul =) Men absolut inget konstigt. OM man väljer att hyscha om det så att det blir ett skämmigt sätt, ja då BLIR det skämmigt. Jag och min familj funkar inte så =) Respektera det! Ha en fin dag =)

 4. fia 10 juli, 2018 on 23:08 Svara

  Orkar inte lösa hela inlägget… snäll å nån ta bort inlägget. Stackars barn att bli blottad så av sin egen mamma.min son skulle hata mig resten av livet om jag berättade nåt sånt

  • My 10 juli, 2018 on 23:19 Svara

   Nu vet inte jag vad du har för relation till din son. Det väljer jag också att respektera och inte lägga mig i.

   Detta är en föräldrar blogg, sådant händer. Ingenting att skämmas över eller som på något vis påverkat min son negativt.

   Vad vi har för relation, och övernskommelser inom våran familj, gällande vad jag lägger upp på Ludvig, det står för oss.

   Huvudfokus är och förblir just Ludvig. Han är född och uppvuxen i denna generation, han var själv med i tv produktion vid 3 åra ålder. Han är säkert mer van än dom flesta andra, som inte varit/är i våran situation som offentliga. MEN, jag vet vad som är bäst för Ludvig. Jag vet vad HAN vill att jag lägger upp och inte. Du, och alla andra ser Det som är okay att lägga upp…..

   Han, och jag går dagligen igenom bilder som vi tagit unde dagen. Skrattar, reflekterar, väljer ut. Vilka ska raderas, vilka ska skickas till pappa, mormor, och morfar tex.

   Vilka som ska ligga på blogg och instagram.

   Innan man som du sitter och dömmer, utgår utifrån din och din sons relation… så kanske man ska tänka steget längre. Alla familjer är illa. Vilket är HELT okay!

   Om du tar dig tid att kommentera, och tar tid tiden att dessutom skrova att du inte orkar läsa inlägget…. Men ändå ber mig att ta bort det. Då förstår jag ärligt talat inte vad du är ute efter…..

   Lilleman blor glad för sina krya på sig hälsingar, någon sådan tig du dig inte tiden att skicka med…..

   • fia 10 juli, 2018 on 23:24 Svara

    Det är ju bra att din son är stor nog att ta såna beslut om bilder i hans ålder. Det kommer absolut inte vara nåt pinsamt i tonåren. Lycka till

    • Annika 11 juli, 2018 on 13:38 Svara

     Det är DU som är pinsam, pinsam och åter pinsam ”Fia”…..!!!!

   • Catrin 11 juli, 2018 on 07:07 Svara

    Hej My!
    Krya på din son, hoppas han mår bättre snart! Strunta i alla negativa kommentarer. Det är din blogg och ditt liv. Sen om du vill ropa ut var fästingar / myggbett sitter, om de sitter på intima ställen, jaha och? Det är väl du som får ta ”skiten” av din son sen inte vi läsare. (Jag har själv 3 söner i åldrarna 8, snart 4år och 6mån, )

    Kram!

 5. Katarina 10 juli, 2018 on 23:18 Svara

  Stackars Lilleman, hoppas att han snart blir bättre! ❤️

 6. Cissi Juhlin 10 juli, 2018 on 23:24 Svara

  Hälsa att han ska krya på sig. Vilken otur att allt kommer på en gång. Ha en skön semester o gillar din blogg.
  Kram Cissi😍

  • My 10 juli, 2018 on 23:26 Svara

   Tack snälla du 🙏🏻☺️💕

 7. Lena A 10 juli, 2018 on 23:37 Svara

  Men stackars Ludvig. Krya på sig 🌺

  • My 11 juli, 2018 on 00:50 Svara

   🙏🏻☺️💕

 8. M 10 juli, 2018 on 23:59 Svara

  Jag hoppas din lille kille mår bra och att han slipper sån smärta framöver. Har också haft det så jag vet hur ont det gör.
  Men du
  Trots att vi inte alltid är överens så tycker jag ändå du ska ta i beaktande vad en del skriver om din sons integritet. Han ÄR inte gammal nog att förstå vad inlägg och bilder kan komma att betyda, nu och längre fram, Är han som mina barnbarn så älskar han just i den här åldern att SYNAS och att vara i centrum.
  Men jag har tänkt till. Om bara ett par år, eller ännu kortare tid, så vill de INTE synas alls.
  Så ha i åtanke My, att det du lägger ut NU, finns där för all framtid.
  Så reagera inte fullt så negativt på de som tänker på din sons integritet. De har inte HELT fel.
  Kramar till er.

  • My 11 juli, 2018 on 00:50 Svara

   Det har jag ”M”. Som jag skrivit SÅ många gånger. Det jag lägger upp, är genomtänkt. Det kommer finnas kvar. Det som inte lägga upp, behåller vi för oss själva. Vi har våran integritet precis som alla andra. Trots att vi är offentliga.

   HAN är inte gammal nog, men JAG är. Jag ser till hans bästa i alla lägen. Jag känner honom så som ingen annan gör.

   Alla familjer är olika. Det respekterar jag, och önskar även att bli repeterad för mina beslut gällande mig, min son, min blogg och huruvida vi har internt beslutat oss för gällande vad/vilket vi publicerat, pendling, vårdnad, skola och allat annat som ifrågasätts av dig, och andra.

   Jag reagerar inte negativt, det är din åsikt. Jag svarat väldigt konkret. Sen att dem där fia är en tröttsam människa, ja det står jag för. Alla hemma kommentarer handlar om Ludvig eller Magdalena Graaf. Gällande Ludvig, så skriver jag om det här till dig också. Den sistnämnda vill jag inte kommentera överhuvdtaget….

   Så det finns åsikter, och sen finns det åsikter…

   Kram tillbaka 💕

 9. Petra 11 juli, 2018 on 00:40 Svara

  Hej! Vad stark han är! Stackars liten, att åka på tre saker samtidigt!
  Ingen dålig smärta han har fått uppleva😢
  Hoppas verkligen att det går över nu och att ni får vara friska!
  Ta hand om er och trevlig sommar! Kram och en extra kram till lillkillen som kämpar på🌸💖

  • My 11 juli, 2018 on 00:51 Svara

   Sån maximal otur 🙈😣 Tack! Han kämpar på och är vid gott mod ☺️ Nu sover han som en prins och jag hoppas att det får hålla i sig 🙏🏻 Tack snälla för omtanken….. stor kram 💕

 10. Amarulla 11 juli, 2018 on 01:45 Svara

  Jag kan som flera andra tycka att detta blev för utlämnande. Du ”äger” inte ditt barn. Han är absolut för liten för att kunna avgöra om han vill ha sina penisproblem uthängda på din blogg.

  Ja du känner så klart honom men My, han ÄR för liten. Hade mina föräldrar ens kommit i närheten av att företa sig något liknande hade jag nog starkt ifrågasatt vår relation. Att du behöver sälja klicks är en sak men blanda inte in honom i det.

  Ja så tycker i alla fall jag.

 11. P 11 juli, 2018 on 01:46 Svara

  Vet du, jag tänkte på en sak. Om han inte fått myggbettet, så hade ni kanske inte upptäckt fästingen? I alla fall inte så tidigt….
  Hoppas att han snart mår bättre.

 12. Annica 11 juli, 2018 on 05:40 Svara

  Hej My
  Jag vill bara skicka en krya kram till Ludvig och en kram till dig och Jonas med.
  Du har valt att berätta om skräcken när ett barn får ont och jag tycker du förklarar det på ett fint sätt.
  Önskar er en fin semester och att det går över för lilleman.
  Kram

 13. Madelaine 11 juli, 2018 on 05:46 Svara

  Men det där inlägget kunde du hoppat. ..fy så pinsamt för din son.

 14. Lisa 11 juli, 2018 on 06:02 Svara

  Ta bort detta inlägg. För din sons skull. Har du ingen integritet slls My?

  • Mari 11 juli, 2018 on 10:28 Svara

   Och vem är du att säga att My ska ta bort inlägget??

 15. L2 får jag kalla mig nu. När en annan L har dykt upp. 11 juli, 2018 on 06:03 Svara

  Vad är det som är intregritetskränkande i det här inlägget? Att ett barn blir sjukt? Att det sitter en fästing i dom nedre regionerna? Det är väl ändå småaktigt att skriva så. Han fick njursten som gör så ont att man verkligen vrider sig och ligger högt som lågt, att ett barn kan få det? Att en fästing kan sätta sig vart som helst och att det är bra med en påminnelse att titta igenom era barn? Vad är felet? Ni vill bara vara elaka och försöka hitta fel och då har jag många gånger olika syn på saker My och jag. Det är okey och normalt att tycka olika, då alla är olika. Skillnaden är att jag anser att andras rätt är rätt än bara mitt rätt. Det finns fler rätt än ett. Varför skulle mitt rätt vara det enda rätta? Försök vara lite trevliga i tonen istället för det är en förskräcklig ton ni har en del av er.

  Nu skulle jag själv aldrig visa upp mina barn överhuvudtaget på nån social del av internet men det är jag och med det inte det enda rätta. Varför är det sånt integritetsdravvel hela tiden. Tala inte om det, säg för sjutton inte så, inga kameror för det kränker, nej så sjutton det gör. Sätt upp kameror i varenda vrå så kanske snuskgubbar, våldtäkter, slagsmål mm minskar då dom kan se vilka det är. Att tala om att nån fått en fästing på pungen, ja det var verkligen hemskt. NOT.

  Försök ha god ton gentemot varandra. Det om något lär barn acceptans och rätt att inte skämmas. Gör naturliga och normala saker till just vad dom är. Normala. Nu visar ni varje dag för barn att det är okey att vara elak, mobba och säga dumma saker. Tycka olika, ja det är okey, men ibland kan man hålla tyst. Så nu blir jag på påhoppad så jag är beredd med full mundering så jag inte kan bli skadad.

 16. A 11 juli, 2018 on 06:55 Svara

  Man behöver inte gå naken för att få fästingar i underlivet 😉 Jag har två bekanta som fått det, en kvinna och en man och de hade kläder på. Han hade sin mitt på snoppen.

  Ha gärna i åtanke att det eventuellt behövs antibiotika för en fästingsmitta. Jag har själv en dotter som blev väldigt sjuk av en fästing. Vi borde alla komma ihåg att kolla igenom oss själva och våra barn varje kväll. De är otäcka varelser fästingarna!

  Hoppas din son kryar på sig snabbt och slipper all smärta.

 17. Tina 11 juli, 2018 on 07:44 Svara

  God morron lilla familjen.
  Stackars Lilleman, men tur han har en så bra och kärleksfull mamma och extrapappa.
  Jag kan inte förstå hur en del resonerar om integriteten i detta. Det är väl kanonbra att dela med sig om t.ex var små fästingar kan ”bygga bo” och vad är utlämnande i allt det?
  Men som tidigare, folk som inte har något eget liv och som sitter dag ut och in och letar fel.

  Kram och hoppas Lilleman piggar på sig.

 18. Mollan 11 juli, 2018 on 08:04 Svara

  Själv är jag mest förundrad över hur man orkar att ens komma på att fota på och utanför sjukhuset när ens barn mår dåligt, fascinerande.

 19. GC 11 juli, 2018 on 08:30 Svara

  Stackars Lilleman. Hoppas att han snart blir sitt pigga jag igen. Skönt för både Lilleman och dig att Jonas är en sådan trygg och bra bonuspappa. Hela han utstrålar lugn då han är med er på bilder du visar. Och inte är det fel att du berättar om när Lilleman blir dålig på bloggen. Må nu så gott hela familjen. Kram.

 20. Christina 11 juli, 2018 on 08:46 Svara

  Det är skillnad på att vara personlig och privat. Den här texten känns privat och för detaljrik.
  Texten skulle må bra av att editeras, för allas skull. Hoppas att Ludvik idag mår bättre.

 21. Sara 11 juli, 2018 on 08:46 Svara

  Stackars Lilleman. 😞 Hoppas han mår bättre idag. Hoppas ni får en underbar dag du och din lilla familj. Du vet bäst vad som är intresserad av att vara med på travet imorgon så swischa Erik en

  • Sara 11 juli, 2018 on 08:48 Svara

   Oj blev lite tokigt 😂 skulle skriva ha en fin dag och du vet bäst vad din familj mår bra av. Kram Sara 💕

   • My 11 juli, 2018 on 10:20 Svara

    Autokorr 🤣🙈🤣💕

    • Sara 11 juli, 2018 on 11:28 Svara

     Verkligen 🤣 🤣. Ibland hinner man inte med. 😝 😜 Ha en bra dag/Sara 🤗

 22. Lars Karlsson. 11 juli, 2018 on 08:49 Svara

  Ja ni är verkligen en familj.
  Sedan stackars Ludvig.
  Tre grejer på en gång.
  Hoppas att han är bättre i dag.
  Krama om honom extra mycket.

  Såg att en del var tvungna att vräka ur sig en massa skit igen. Man kan ju undra hur deras liv är.
  Fortsätt som du gör My.
  Du har mitt stöd. Gillar din blogg .
  Om jag springer på dig på Ö-n så får vi ta en fika och prata av oss lite.
  Kram L

  • My 11 juli, 2018 on 10:20 Svara

   ❤️❤️❤️☺️🙏🏻 Tack Lars!

 23. Ann-Charlotte 11 juli, 2018 on 08:54 Svara

  Till M Fia Amarulla o allt vad ni heter. Det finns inget utlämnande i Mys text. Era kommentarer är konstant negativa.
  Så varför inte sluta läsa Mys inlägg om ni tycker så illa om dom o leker poliser.
  Fästing på pungen är väldigt vanligt o också ett ställe där man kanske inte är observant. Så bra att uppmärksamma detta. Låt oss ha ett trevligt forum här i fortsättningen o läs andra bloggar som passar er bättre. Det finns massor. 😊

 24. Monica 11 juli, 2018 on 09:42 Svara

  Du behöver varken ta bort, eller skämmas för något inlägg!! Krya! 🌺

 25. Jenny 11 juli, 2018 on 10:10 Svara

  För att sammanfatta det här inlägget skulle jag använda ett ord – opassande. Man hänger inte ut sitt barn på det här sättet och med alla detaljer, det är gränslöst och respektlöst! Ett barn är inte byxat att avgöra vilka bilder och texter som ska publiceras, det ska en vuxen människa göra med omdöme. Stackars barn! O vem halar fram en kamera och fotar en sjuk unge? Sjukaste jag sett på länge!

  • My 11 juli, 2018 on 12:14 Svara

   Jag ser inget sjukt i detta. Jag ser en situation som kan drabba vilken småbarnsfamilj som helst…. att jag med många läsare skriver om våran situation är inget konstigt alls.

   Att fota idag, tar 2sek, dom flesta mobiler har en hyffsat bra kamera.

   Det enda som är sjukt, är ditt synsätt är desto märkligare, Att se något sjukt i något som är helt naturligt, säger mer om dig än om situationen i sig….. 🙈

   • Bettan 11 juli, 2018 on 14:06 Svara

    Tror alla är överrens om att det som hänt din son inte på ngt sätt är onaturligt, han hade en massa otur på en och samma gång, utan det som många anser onaturligt är att på ett så privat sätt dela med dig av din sons situation. Kan du inte ens för en sekund prova att tänka dig in i hur de som inte håller med dig resonerar? Skulle du lägga ut om samma sak hänt din pojkvän? Ibland kan det ge en själv en fingervisning om hur man tycker när man byter person och ganska snabbt känner man i sig om man anser det ok eller inte. Du hade säkert kunnat göra ett fint inlägg om honom utan att för den saken skull ”hänga” ut honom. Vad tror du han tycker när hans kompisar/klasskompisar säger att de sett honom naken osv, tänker om nga år då det säkert kan vara rätt så känsligt att hitta både utlämnande bilder och texter om sig?

    • My 11 juli, 2018 on 15:07 Svara

     Om detta hade drabbat Jonas så hade jag absolut skrivit om det? Varför inte?
     Det finns ingenting att skämmas över…. Min blogg är relativt öppen, vi delar med oss av både med motgång. Han har redan berättat detta för sina kompisar… dom skrattar åt eländet tillsamman, och skickat varma hälsningar till honom❤️ Barn är ofta mer naturliga och mindre komplicerade än vissa vuxna… -kanske en fingervisning att funder på? 😉

     • Bettan 11 juli, 2018 on 23:54

      Handlar inte om att skämmas, handlar om integritet och omsorg och att inte sätta sitt barn i ett utlämnande läge. Att han berättar för polarna själv är ju självklart men att det är till allmän beskådan för hela världen är inte riktigt samma sak. Känner du inte att du iaf vill ta till dig andras perspektiv iaf för en kort sekund?

      Skulle du verkligen utlämna Jonas på det sättet och vad skulle han tycka?

     • My 12 juli, 2018 on 10:01

      Om det hade hänt Jonas så hade jag skrivit samma sak…. Vardagen ser ut så. Det inträffar saker, roliga, fantastiska, jobbig och intima. Det är naturligt. Ni får läsa en del av det. Inte det vi behåller för oss själv, ÄVEN i denna situation. Jonas och jag pratade just om det, då vi reagerar på att så många reagerar på olika sätt gällande detta… jag tycker att det är TRAMS att reagarea som man gör. Det märks att många är känsliga för pedofiler, men jag förstår inte varför? Förra veckan la jag upp bilder på
      Ludvig coh dom andra barnen när dom badade, NAKNA. Men inga könsorgan på bild såklart. En provat pool med massa flytleksaker ect. MEN, nu skrev jag snopp och då blev det ramaskrik! Jag tycker att man gör ett problem av ett problem som inte finns… jag väljer VAD och VEM och HUR jag lägger ut saker här inne på bloggen, Jag har svarat kring min syn på sociala medier och vad som är okay eller inte i tidigare kommentarer =) Läs gärna dom… För övrigt spå kan jag bara sammanfatta det med TRAMS! Fånigt och lite skrattretande på samma gång… Du tex, du skickar inga krya på dig hälsningar, utan du tar dig bara tiden att skriva kommentarer och tillrättavisa mig som mamma och som bloggare. Lite märkligt vad man fokuserar på kan jag tycka? =) Ja ja…. Du gör som du vill med dina barn och eventuell blogg. Samma sak för mig. Ha en fin dag!

 26. Annika 11 juli, 2018 on 10:31 Svara

  Fytusan Sådan Otur , Allt På Samma Gång!
  Tycker SÅ synd om stackars Ludvig😔 Hoppas han har kunnat sova något inatt och att det börjar bli bättre. Hälsa honom att han ska krya på sig!🌹
  Kram till hela familjen💗

  • My 11 juli, 2018 on 12:10 Svara

   Ja, verkligen allt på samma gång 🙈 så typiskt! Tack snälla för omtanken ❤️

 27. Carola Holmgren 11 juli, 2018 on 10:32 Svara

  Stackars Ludvig!❤️ Hoppas han mår bättre nu. Ni är en fin familj tillsammans. Dina inlägg är bra, fortsätt att skriva. Hoppas ni kan få njuta av er semester snart! Kram😍

 28. Mari 11 juli, 2018 on 10:32 Svara

  Krya på Lilleman njursten som ger sådan smärta stackare , kolla upp området där fästingen satt det är inget att ”leka med ”❤

 29. Marie 11 juli, 2018 on 10:35 Svara

  Att folk orkar bry sig! Att de läser din blogg och klagar på allt säger mer om dom än om dig och de kan inte ha mycket till egna liv. Att berätta om detta är inget konstigt och inget som Ludvig han har gjort fel och behöver skämmas för. Det var ju inte så att du la ut en bild på hans penis… Kram ❤

  • My 11 juli, 2018 on 12:09 Svara

   Nä, precis….. tänker precis så som du skriver… ❤️

 30. Eva-Lena 11 juli, 2018 on 11:03 Svara

  Stackars liten. Hoppas han kryar på sig snabbt
  Kram 💕

 31. ÅsaC 11 juli, 2018 on 11:31 Svara

  Jag tycker som många andra att det är bra att belysa att fästingar kan sätta sig lite var som helst och att det är viktigt att kolla över kroppen så att inte någon har bitit sig fast.
  Sen tycker jag att det är bra att du skriver om att Ludvig har fått njursten. Jag hade ingen aning om att barn kunde få det. När jag tanker efter så finns väl ingen anledning till att de inte kan få det, men det har inte slagit mig att de kan det.

 32. Linda 11 juli, 2018 on 11:50 Svara

  Åh stackars din lille prins! Finns ju inget värre än att se sitt barn lida:( hoppas det vänder snabbt å ni snart kan njuta av ledigheten!
  Du har en fantastisk blogg!
  Kram

  • My 11 juli, 2018 on 12:07 Svara

   🙏🏻💖

 33. Carola 11 juli, 2018 on 11:51 Svara

  För det första…VAD är det som är så hemskt med att tala om att en fästing sitter i ljumsken och ett myggbett på snoppen?? Helt naturliga kroppsdelar och fästingar sätter sig oftast där huden är tunn.
  Det är toppen att My visar sin som att det inte är pinsamt eller onaturligt med…kroppsdelar.

  Det känns väldigt ” gammelmodigt” att reagera som vissa läsare gör. Nu tror jag iofs att det är mest sådana människor som letar saker som kan ge dom chansen att få mästra My.

  För det andra, krya på till lilleman och all kärlek till lilla familjen 💖

 34. Elisabeth 11 juli, 2018 on 11:55 Svara

  Du ÄR världens bästa mamma❤️ Som jag sagt ingen slår dig på fingrarna där. Och din blogg har du ju själv sagt är ärlig och utlämnande. Äkta! Det är väl det inte alla klarar av. Det ska vara fejk tydligen med bara glädje och karuseller😂 Så många som inte visar verkligheten. Dem som klagar kan läsa där. Ludvig är ditt liv. Skulle du skrivit att du varit på sjukhuset och sen inget mera hade de klagat också. Slutligen: Jonas verkar helt fantastisk. som Laila bagge sa: man vill ha en murad vägg att luta sig emot inte ett duschdraperi😂👍🏻 Så sant. En murad vägg är vad du hittat. Vet själv hur många duschdraperier det finns där ute. Majoriteten. Så självklart är det svårt att tro sin lycka när man har hittat den. Trevlig sommar My och familj ❤️

  • My 11 juli, 2018 on 12:07 Svara

   Tack snälla Elisabeth 🙏🏻❤️ Dina ord värmer!❤️

 35. Carolina 11 juli, 2018 on 12:29 Svara

  Ta bort inlägget, i all välmening så är det respektlöst mot din son. Har inte sett något inlägg där du fått en allergisk reaktion så slidan svullnat och blivit tajt? Eller något inlägg där du typ klämt en finne som blivit av inåtväxt hårstrå på ena blygdläppen. Det är enkelt – allt du inte basunerar ut om dina egna intima delar ska du inte heller lägga ut om din son. Bra att ni kan vara så öppna inom familjen och att L litar på dig och öppnar sig för dig, förstör inte det förtroendet du byggt upp genom att sprida allt vidare till alla läsare. Så mycket du uppenbart gjort rätt som mamma kan ju snabbt fallera om du inte förvaltar det förtroendet och ansvaret sedan.
  Ta bort, ingen vettig människa behöver läsa om Ludvigs snopp. Du har ingen aning om ifall alla som kommenterar positivt är en drös pedofiler som får upp bilder i huvudet.

  • My 11 juli, 2018 on 13:21 Svara

   I all välmening så ber jag dig att respektera mig, som mamma och som bloggare.

   Jag anser inte att det är någonting att skämmas för. Att man får myggbett och fästingbett på Snopp, snippa eller andra ställen där husen är tunn är inte helt ovanligt.
   Det är långt ifrån sjukt eller felaktigt att dela med mig om våran situation.

   Jag har valt att publicera detta inlägget, den som ser något olämpligt i det, behöver ju inte läsa….. svårare än så är det inte :) detta är bara tramsigt! ☺️😂 Felet sitter i betraktarens öga om man ser något sjukt i det. Inte i situationen i sig…

  • L2 får jag kalla mig nu. När en annan L har dykt upp. 11 juli, 2018 on 13:51 Svara

   Carolina, om något ska bort så är det väl ändå ditt inlägg.
   Du och ni andra menar att barn ska skämmas över att dom får myggbett, fästingar, getingstick, ormbett mm om det sitter på vissa ställen. Tror inte någon sagt nått om My berättat att det suttit mellan stortån eller bakom örat.

   Nu är det dags att ni slutar genera barn med att det är skämmigt att få nått på snopp och snippa. Det är kroppsdelar lika mycket som en arm eller ett knä. Sluta nu. Detsamma gäller att allt ska vara hysch hysch för inte får man prutta, gud nåde om nån hör en prutta. Låt inte barn generas över normala ting. Det är ni vuxna som gör saker till fel. Barn går och håller sig dagarna i ända i skolan för dom vågar inte prutta,, kissa, bajsa. Barn förstör både tarmar och urinvägar och det är ni vuxna som förstör. Vad är det som är så hemskt med att tala om att ens barn fått ett myggbett och en fästing på ett helt normalt ställe? Eller är det inte normala ställen i era tankar?
   Hoppas grabben slipper njursten igen och ska ni kolla upp varför han fick det?

   • Carolina 12 juli, 2018 on 08:32 Svara

    Är du pedofil som så gärna vill läsa om barns könsorgan? De brukar ju dras till föräldrar som inte värnar om sina barns integritet… För My har uppenbarligen ett förtroende hos Ludvig så han kan delge henne intima smärtor, vilket är en normal relation mellan BARN och FÖRÄLDER. Det alla andra människor reagerar på är att My gör det till något för alla LÄSARE. Alla normalt funtade människor är överens om att kön är något privat, det är därför det är olagligt att blotta sig i offentliga miljöer eller röra någon annans kön utan lov. Men det är faktiskt inte olagligt att visa tårna eller någon annan löjlig jämförelse du kom med. Kön är privat, det är inget man som förälder ska sätta sig över att beskriva detaljrikt på detta sätt.
    Ledsamt också att My sätter sin egen stolthet före Ludvigs integritet. Det är ingen som sagt att hon är en dålig mamma, för det är hon inte. Däremot är detta ett olämpligt inlägg.

    • L2 får jag kalla mig nu. När en annan L har dykt upp. 16 juli, 2018 on 08:43 Svara

     Jag hade inte en tanke på det du har i tankarna. Pedofil. Den som sa det, hon var det.

 36. Sara 11 juli, 2018 on 13:28 Svara

  Fantastisk kille du träffat och ett stort ❤️till att du delar med dig av allt personligt. Det gör att man vill läsa.
  Men jsg har missat hur du träffade din kille?

  • My 11 juli, 2018 on 15:11 Svara

   Ja, verkligen ❤️ Hihi! Det har du inte missat… jag har inte skrivit om det än ☺️🙈 kram

 37. Ann-Charlotte 11 juli, 2018 on 14:10 Svara

  My du är bäst o klokast av alla.
  Ta bort dom som ständigt ifrågasätter det som är dina rättigheter, kan undra om dom lever på 1800 talet. Känns som om dom bara letar fel o saker att anmärka på.
  My du är bäst,bäst, bäst o mest intressant att läsa bland alla de bloggar jag besökt. Har slutat läsa de flesta andra, utan att skriva dumma kommentarer. Det går faktiskt att sluta läsa, men det verkar inte alla förstå.

  • My 11 juli, 2018 on 15:04 Svara

   Tack snälla du! 🙏🏻❤️ Ja, det är ju frivilligt att läsa bloggar… Det verkar inte vissa förstå 🙈🤣😂 kram på dig

 38. Millan 11 juli, 2018 on 16:50 Svara

  Som mamma till en 19 årig pojke kan jag mer än försäkra dig om att han inte skulle vara imponerad av att han och hans vänner ska kunna läsa om diverse snoppbekymmer han haft som barn, bedrövligt My.

 39. L2 får jag kalla mig nu. När en annan L har dykt upp. 11 juli, 2018 on 17:53 Svara

  Millan, då är det snarare hos dig problemet sitter. Har du gjort din son så hämmad att han skulle skämmas över en sån sak. Killar i den åldern ligger ju i tv på bästa sändningstid, vilket jag däremot inte skulle vilja att mina barn gjorde, dom skrattar gott om just såna saker OM dom är trygga med sig själva och har självinsikt. Inte bryr sig en 19 åring om alla vet om att dom haft ett myggbett på snorkeln. Dom mäter ju snoppar i duschen på skolan. Du verkar extremt pryd. Det kan ha sina fördelar då och då men inte för ett myggbett. Sorgligt, sorgligt.

  • Millan 11 juli, 2018 on 19:03 Svara

   Ja jösses, inte konstigt att världen är så skruvad då du tror att det normala är att alla ungdomar ligger i tv hahaha Men jag har väl hämmat honom för mycket för att han skulle tycka det är en bra idé, eller kanske han bara lider av lite sunt förnuft vad vet jag?! Du är osedvanligt korkad och det tycker jag är sorgligt sorgligt och enormt enfaldigt… 😂

   • L2 får jag kalla mig nu. När en annan L har dykt upp. 16 juli, 2018 on 08:45 Svara

    Den som sa det, den var det. När man läser en rad och tolkar den exakt vad den står, ledsen att man inte har mer förstånd.

 40. Ingegerd Jönsson 11 juli, 2018 on 20:13 Svara

  Stackars ”Lilleman” vet att de kan svullna ordentligt på ett sådant ställe……KRAM

 41. Ullis 11 juli, 2018 on 20:41 Svara

  Jag tänker att det finns olika sätt att berätta saker. Man kanske inte behöver gå in på detaljer som MY gjort i detta inlägg. Och med det menar jag var den satt, hur det såg ut osv. Det räcker kanske med att säga att han fått myggbett och fästingbett på ett känsligt ställe och fick ont av det. Man behöver inte fota sin relativt stora son och berätta att han är naken. För vis av egen erfarenhet med tre tonåringar. Det kommer en tid när barnen blir större och inte tycker att sånna här utelämmnande historier eller foton är alltför kul. Och då ska man nog vara väldigt försiktig hur man skriver om man vill berätta om det. Inom familjen är man öppen men på en blogg behöver man inte gå in på detaljer när det handlar om barns könsorgan.

 42. Maria 11 juli, 2018 on 21:44 Svara

  Men snälla ni!
  Vad är eran tanke när ni går in och läser en blogg?
  Jo! att något spännande hänt. Något som hänt utöver våran egen tråkiga vardag.

  Sen när ett inlägg publiceras där det varit dramatik, panik och livat. Då är det fel?

  Att lägga upp bilder på sin son, det är väl därför hon skriver i just denna portal. Hade My bara bakat dagarna i enda, då var kanske denna sida opassande.

  Ta ett varv på insta story, insta och bloggar överlag. Det är barn och kärleksfulla människor överallt. Detaljerat eller inte.

  Nä, ta och trampa ur. Låt oss leva som vi vill. Att man som förälder har förnuft nog att veta bäst. Utan pekpinnar från människor som ALDRIG gör något mer än just pekar. Men fel riktning.

  Kram My från Maria

  • My 12 juli, 2018 on 10:08 Svara

   Håller med dig maria… =) Det är SÅ konstigt med denna starka reaktion. Jag tycker att det är det mest naturliga som finns. Inga skämmiga bilder eller foton på könsorgan (såklart) Men att jag skriver snopp och snipa, kom igen!? haha! Var och en får stå för signa egna beslut, om hälften här inne skulle testa att blogga en vecka så skulle man inse att det tar en tid innan man hittar sin egna balans. Jag har hittat ,min. en balans som passar både mig och min familj =) Kram på dig

 43. Camilla 11 juli, 2018 on 22:14 Svara

  Usch stackars Lilleman. Hoppas han kryar på sig och slipper att ha ont. Vilken fin familj ni är du Lilleman och Jonas 😍 Bra att du stoppar trollen, så tröttsamma ❤ Ta hand om er ❤ Kramar i massor med energi

 44. Maria 12 juli, 2018 on 21:39 Svara

  😢❤️

  • My 12 juli, 2018 on 21:39 Svara

   ❤️

 45. Mari 12 juli, 2018 on 21:43 Svara

  Men snälla nån!!!! Varför denna hysteri för att han har ont i sin snopp? Hade My skrivit att de var på akuten för en svullen fot så hade ni inte brytt er. Det är ett barn, en snopp. En kroppsdel som vilken annan på ett barn. Vad är skillnaden? Integritet ja vad är det då? Människor som inte vill bjuda på sig själv men VÄLDIGT nyfikna på andra människor. Ni med ALL denna intigritet VARFÖR sitter ni då här och läser denna blogg? Är man en människan som är öppen och bjussar på sitt liv så är man, och är ni inte det, snälla sluta läs My’s blogg!!!!

  • My 12 juli, 2018 on 21:44 Svara

   ❤️ hahahaha! jag älskar din kommentar, du satte nästa bättre bord på det än jag själv! Eller inte nästan! du satte bättre ord på det! tack för den =) Kram

 46. Susanne 13 juli, 2018 on 14:58 Svara

  Jag förstår inte problemet! Det är väl inget att skämmas för eller utlämnande på något vis. Myggbett/ fästingbett kan man få var som helst på kroppen. Vad många inte känner till är att man kan drabbas av hemska reaktioner på vissa känsliga ställen.Så det är ren upplysning på hur illa det faktiskt kan gå. Det är ju för fasen 2018 och varför skulle det vara utlämnande att skriva att snoppen svullnade upp? Jag fattade iaf inte vad problemet var och reagerade inte alls föraren jag läste kommentarerna. Men så jobbar jag också med människor. Hoppas Sonen mår bättre nu!

 47. Annika 14 juli, 2018 on 11:08 Svara

  Hoppas allt ordnar sig för er. 💖
  Sen skit i alla negativa människor somtror sig veta bättre, dom har bara ett behov av att tro dom vet bäst eftersom dom har så tråkiga liv själva.
  Önskar dig o din familj en fortsatt skön sommar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *