VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Invigning av Glashuset

Bild Eero & Shimodas

12AFCA56-BF3B-4679-B8AE-E5B905A2B791

My Boys! Min indian och min Lilleman! 

I  måndags var vi bjudna på invigningen av Christos Neos nya härliga ställe,  Glashuset på Strandvägen. Om du är i Stockholmsområdet så bara MÅSTE du besöka det i sommar! Magisk utsikt över vattnet, mitt i centrala Stockholm. 
Glashuset är en krog med två stora och genrösa och charmiga uteplatser. Perfekt för en AW, en dejt, eller en spontandejt med vännerna!

Christos är en välbekant profil i Stockholms nöjesvärld sedan många år tillbaka, han var senast på mitt favvocafe Mocco, på Ötsremalm.  Jag älskade Mocco!  Nu är det denna nysatsning som gäller och det vara kul att vara på plats och önska -LYCKA TILL!

-Jag kommer absolut att bli stammis där!

6DB540DF-8AA7-4081-B48A-A71160E2A15F B5631BB0-5FF3-4DDE-9667-61592589FB08 0CA92C59-E13D-4798-AB53-E739AC250E51

Mattias, Anki & Alban, var några av våra vänner som var där.

Om jag ska vara helt ärlig så var det knök-fullt! Det var längesedan jag såg så många profiler, och vänner på samma plats! Stämmningen var på topp, och jag är helt övertygad om att detta kommer att bli en succé! 

70CCD733-EBB8-4F08-AE0B-F6D280DC46FE

 

Christos him self! Stilig som vanligt!

162CD1BA-81F7-46ED-8BA9-8BFCE4E5CA5A

Precis när vi skulle smita iväg…. Vi gick långt före alla andra Inte för att det var tråkigt!

Tvärt om, men det är mamma vecka och väldigt mycket nu.  Så lite motvilligt kramades vi med alla och sa hej då. Då dyker såklart Bobby upp, och vi fastnade ens stund till =) 

60073EBB-62D8-4E44-8BF7-F243128A24F8

In och läsa på SHIMODAS sida HÄR  för fler bilder från denna grymma kväll!

Kram Kram

/ My Martens 


Annons

Kommentarer


 1. Ann-Charlotte 20 juni, 2018 on 11:57 Svara

  Ja Glashuset har blivit jättefint. Var sjukt mycket folk där, när jag gick förbi. Blir säkert populärt om solen skiner i sommar😊

 2. Ewa 20 juni, 2018 on 12:15 Svara

  Hej fina My! Vill först börja med att säga vilken härlig blogg du har🤗💕🤗 Både högt och lågt, som livet är….. Du är grym bruden och stark, det blir man ju av sina motgångar, jag vet! Du har ju förmånen att var så snygg också😉 Dessa rövhål till nättroll, de är bara sååå avundsjuka det lyser igenom och så tror jag vissa inte mår så psykiskt bra, så därför sjuka påhopp som är helt horribla!!! Du ska veta att du är bra som du är, och blogga på som du gör, du förgyller min dag, jag läser den varje dag🤗 Jag har inte kommenterat innan, men bättre sent än aldrig😉 Du ska veta att du gör min dag💖 Nu till min fråga😀 Var har du köpt ursnygga klänning vill haaaa, så snyyyyygg👌👍👌 Och dina skor?! Ha en underbar sommar med din lilleman och Indian😘 Massor med kramar från Ewa❤️ Ps! Grattis till det nya jobbet💐

 3. L2 får jag kalla mig nu. När en annan L har dykt upp. 20 juni, 2018 on 15:43 Svara

  Så fin klänning. Önskar jag hade den kroppen men jag är som en liten rund gummiboll.

  Du som är lite hemma i Sthlm, vet du många möbelaffärer? Vi hade tänkt åka upp och titta lite på möbler för där vi bor finns inte mycket att hänga i gran. Är ute efter en sammetssoffa bland annat. Inga bloggare verkar vilja skriva ut var dom köpt sina av någon anledning har jag sett när folk frågar vart dom köpt ditten och datten men dom får aldrig några svar så hoppas du kan tipsa om olika möbelaffärer. Jag tackar i förväg och ni som är inne och läser får gärna svara ni med. Tar tacksamt emot alla förslag.

  • P 21 juni, 2018 on 01:36 Svara

   Eller också är det ju lätt att Googla….

 4. GC 20 juni, 2018 on 17:00 Svara

  Kortet på er tre är det finaste kort du någonsin visat i denna blogg ❤️ ❤️ ❤️

 5. M 20 juni, 2018 on 23:19 Svara

  Klänningen ( bortsett från nedre partiet )är skitsnygg och sitter som en smäck 👍

 6. alexandra 21 juni, 2018 on 00:13 Svara

  Det strålar om dig, My! Du ser genuint lycklig ut. Så glad för din skull med din Indian och söt-son! Ha en fin sommar, var i nuet och ta det som det kommer. Det fixar sig alltid. Vår stund på jorden är så kort, det bästa vi kan göra är att vara kärleksfulla mot varandra under tiden. Kram från alex (min änglamamma fyller 70 idag, jag har spelat Bob Marley för henne under stjärnhimlen i Barcelona)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *