VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Bobbys Superhair – kampanj!

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Samarbete

 

I samarbete med Bobby Oduncu  Foto: Linda Brolin 

C92A6178

hej fina!

Du som känner mig väl genom bloggen, vet att jag är STOLT ambassadör för Bobbys Super Hair.

C92A7592-2

Jag har ätit dessa i drygt 1.5 år. Med några kortare uppehåll. Jag har aldrig varit med om en hårnäring som fungerar så bra som denna. Mitt egna hår har verkligen blivit tjockare, starkare och friskare. MAGISK skillnad!!!

Läs alla gamla inlägg och kika på före och efterbilder HÄR <— <— 

Ni är många med mig som upplever samma sak, och är mer än positiva!  Flera av er har efterfrågat en rabattkod igen, så nu har jag fixat det igen =) 

Nu kan du passa på att beställa Superhair för 30% med koden my30. OM du vill passa på att beställa 3 för 2, så uppger du koden my3fr2 så får du köpa tre men betala för två. Då blir det ännu billigare. -Välj själv! =)

Börjar du nu och äter dubbel dos i nån månad så kommer du snart att märka stor effekt. Men mitt starkaste tips är att du fortsätter, dagligen i ca 6-12 månader för maximal effekt! 

Du kan beställa dom HÄR

C92A6171

C92A6187

Kram Kram

/ My Martens 


Annons

Kommentarer


 1. Kat 12 juni, 2018 on 18:45 Svara

  Asså tack, beställde direkt. Har ätit sen 4/1-18, tror jag, är supernöjd. Håret växer o har stärkts!!!

 2. Kicki 13 juni, 2018 on 15:40 Svara

  Tack, jag har också beställt. Var aningen skeptisk när jag började, men nu har jag ätit i snart 1,5 år och mitt hår är HELT annorlunda. Min frisör kommenterar detta varje gång jag är där. Jag är supernöjd.

 3. Nettan i Sumpan 14 juni, 2018 on 14:42 Svara

  Hej My, jag försöker använda din rabattkod men den verkar inte fungera.Den koden som är 3 för 2.
  mvh Nettan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *