VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Autokorrigering, premiärdopp och näthat!

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

 

3AEE38EE-4D4B-4B72-B345-A34D6DE0A94E

Hej kära du!

Idag har jag varit offline i stort sett hela dagen. SÅ SKÖNT! Sovmorgon, följt av en PW utan mobil/musik.

Sedan brygghäng och mys med Bobby, Tilda, Jimi, Jossan och några till ❤️ Väldigt viktigt för mig med sådana dagar….. 

När jag loggade in nu så började jag as-garva! ? hahaha! Alltså autokorrigering är ju fenomenalt BRA??? Ibland……  I mitt FÖRRA inlägg hade jag satt som rubrik:

”Hej all kattälskare! Denna tävling vill du inte erbjuda :)” erbjuda skulle ju vara missa’!

Ja, det blev fel…. riktigt tokigt ? Men samtidigt ganska kul. Jag är trots allt inte mer än människa. Bloggen är och kommer ALDRIG bli perfekt!

Den återspeglar mig själv, och jag är hyffsat öppen och delar med mig av både med och motgång…. för att jag valt att göra det. Jag har fortfarande en integritet, och ett liv utanför bloggen som ni aldrig kommer att få se. Jag tror nog att vi alla, oavsett jobb, tjänst, eller yrke har vissa saker som är mer privata än andra. Så tex, bara för att jag inte lägger upp en bild på när Lilleman och jag är själva på en skogspromenad nere vid hägernässtrand så betyder inte det att det inte hänt.

Det betyder att det är våran privata tid❤️?? Ni ser en del, men långtifrån allt… Detta vara bara ett exempel på en av många ganska dumma eller förlåt, korkade kommentarer.

Just nu figurerar näthatet i mitt kommentarsfält igen.  Trist. Skillnaden är att sedan jag öppnade mitt kommentarsfält så ser inte bara jag själv, och min bloggportal dessa. Nu ser ni alla det som skrivs. Detta har pågått sedan 2013. 

Jag vet att många uppskattar öppet kommentarsfält då tanken  är att ni även ska kunna kommunicera med varandra här inne. Sprida pepp och kärlek ❤️

Om jag ska vara helt uppriktig så skäms jag över nivån hos mina troll och näthatare. Jag skäms, över att man som vuxen sitter och sprider så mycket hat och negativitet. Samtidigt så tycker jag oerhört synd om dessa förmodligen ganska bittra människor… ❤️

-Nog om detta! Mer kärlek, mindre hat! Deal? 

2D563E29-79BD-4DCF-A3AD-92E81C58D1DE

Sitter just nu hemma Tilda, som är o duschen. Vi ska sedan hem till mig. Det är en lördag fullt av aktivitetserbjudamden. Whiteparty, grillparty, vimmel och event. Men ack så mätt jag är på det. Jag behöver vara ner, ”slippa vara social” och bara vara. Så en myskväll med Tilda, ansiktsmask och tjejkväll i pyjamas får det bli ☺️

Men först min dag i bilder:

9BFE9DD6-3015-44FF-9C3E-7AC6BD1AB93B

B1F50345-BCB6-4944-9D98-59CA4ECB79DF23EFC87D-A491-4EDB-8B78-A8D7F9E81640

061251E2-0E25-4761-BEA1-C8B224063703

Alltså denna baren? omg, jag skulle kunna äta hur många som helst! Här måste jag vara hård mot mig själv ?

D59F28CF-40CB-4304-84B8-358558C00857C5525196-0445-4A58-8E72-B103EBF140B03F50015D-A93A-40F1-ACAF-37B8ADC2C5B7

Jimi fick mig att premiär bada….. ????❤️ Kallt, men uppfriskande ☺️

Nu ska jag logga ut igen, gå offline och njuta! Men först, massa kärlek till er alla som inte är troll och näthatare!

Ge dom inget utrymme, fokusera på varandra och sprid lite lööööve❤️

Kram på dig!

/My Martens 


Kommentarer


  1. Susanne 26 maj, 2018 on 19:45 Svara

    Precis min åsikt. Har skrivit det tidigare. Nonchalera de idiotiska kommentarerna och tänk på allt det positiva. Kommentera bara det som är värt att kommentera. Ha det riktigt bra. Du verkar jättemysig.

  2. Lars Karlsson. 26 maj, 2018 on 20:05 Svara

    Så härligt med kärlek.
    Jag fick ändra mina planer och åka en dag tidigare till kärleken. Kan jag stå ut med.
    Ett väldigt härligt inlägg av dig i dag.
    Kram L

  3. Ann-Charlotte 26 maj, 2018 on 20:45 Svara

    Absolut du är bäst My. Som jag sagt tidigare o säger igen, vi är så många fler som gillar dig än trollen som kikar fram ur sina hål ibland. Har också premiärbadat idag o det var kallt men skönt. ?

  4. Johanna 26 maj, 2018 on 20:45 Svara

    Så otroligt trist med näthat. Det du får trösta dig med är att ingen människa som har det bra i livet skulle skriva så. Har man det bra och mår bra så ger man också ifrån sig bra. Älskar din blogg! Du är så positiv och driven. Och det blir så äkta när du skriver om både bra och dåligt. Riktigt snygg i bikini är du också! 🙂

    • Anonym 26 maj, 2018 on 20:53 Svara

      Himla fint skrivit av dig. Tycker likadant!

    • My 26 maj, 2018 on 20:53 Svara

      Tack snälla Johanna <3 Det värmde verkligen! Kram

  5. Lena A 26 maj, 2018 on 21:02 Svara

    Gillar din blogg ? den har en bra blandning utav allt, både tunga jobbiga saker men oxå ’ytliga’. Precis som livet är ❤️

    • My 27 maj, 2018 on 01:37 Svara

      Tack Lena❤️

  6. Anders 26 maj, 2018 on 21:53 Svara

    Vilken fin dag du hade.

    Har ett parfrågor……

    Hur många anställda har du under dig,när du nu jobbar som VD?

    Är det styrelsen som tillsatt dig som VD?

    • Malin 27 maj, 2018 on 15:08 Svara

      Varför frågar du detta under varje inlägg?

      Ska du söka jobb där?

      • Linda 27 maj, 2018 on 20:27 Svara

        Antagligen för att det aldrig kommer ngt svar. Två frågor som bör vara enkla att svara på för en VD!

        • My 27 maj, 2018 on 20:37 Svara

          Men hjärtat…. Vissa saker är ju företags information som innefattar just företaget, internt. Alltså det angår bara oss, och våran internavdelning =) och det har jag ju trots allt svarat på. Både en och flera gånger….. =) Ha en fin kväll Linda!

          • Karin 28 maj, 2018 on 14:56

            Ett AB har full trensperens. Inget går under radarn. Du är möjligen ’VD’ dör en pyttedel av företaget som snart konkar, liksom moderbolaget. Hade detta jobb varit på RIKTIGT hade du basunerat ut det så att alla kunde höra.
            Du har aldrig svarat på konkreta frågor ang ditt ’jobb’. Förutom nu när du säger att det bara angår er interna avdelning. Du har möjligen ett jobb där ett tag, men är det någon som itutat dig att du är VD är inte bara han utan även du korkad.

  7. Leoni 26 maj, 2018 on 22:23 Svara

    Förstår fullt ut att du blir irriterad och less! Troll absolut! Men näthat?? Jag kan bli så jäkla trött på att ord urvattnas… Har du sett vad som skrivs till kvinnor som utsätts för näthat på riktigt?! Det är rena hot, förnedringar, grova ord, kränkningar och sexsism! Att bli ifrågasatt och kritiserad är inte detsamma som näthat! Som sagt, förstår att du blir less! Men att kalla det näthat är så överdrivet i min värld. Obefogad kritik, troll, sura och negativa kommentarer absolut! Men näthat? Inte direkt.

    • Marie 26 maj, 2018 on 23:29 Svara

      Håller helt med dig Leoni, så klokt skrivet!

    • Mollan 26 maj, 2018 on 23:56 Svara

      Håller också med dig, näthat?? bara för att man kommenterar något som helt uppenbart är ett fel, nej absolut inte ska vi inte ens kunna påpeka sådant längre hur känsligt ska det vara?

    • My 27 maj, 2018 on 01:37 Svara

      Men snälla Leoni. Bara för att man inte utsatts för ditt exempel om sexism så innebär inte det att man är skuddad från näthat,tyvärr.

      Det finna en anledning till att jag haft stängt kommentarsfält i över 2 år. Anledningen är att jag utsatts för hot, trakasserier, anmälningar till soc, förtal, och kränkningar…..

      förutom dessa åtalspunkter så är skitsnack, så om min vikt, mitt utseende, mina jobb, min roll som mamma och mycket, mycket mer.

      Vissa saker är så befängda att man med en klackspark kan ignorera de. När jag blev ombedd att ta mitt liv för att det skulle göra min som en tjänst. Då tycker jag att det gått långt.

      När man går till attack gällande allt jag gör. Oavsett vad jag gör, bara för att kränka, och i vissa fall förstöra. Då tycker jag också att man gått för långt. Mitt näthat som jG blivit utsatt för, det har gått dör långt för längesen. Det har fått konsekvenser i mitt liv utanför bloggen, tack vare ovanstående påståenden.

      Sociala medier har expanderar i en rasande fart. Man kan snart gå en gymnasieutbildning för att bli youtuber tex.

      Då tycker jag, att jag som mamma och gammal i gemet som bloggare bör föregå med gått exempel och visa att detta inte är okay. Att man inte ska behöva ta hur mycket som helst….. Nu kanske du inte kände till min bakgrundshistoria och tidigare kommentarsfält. Inte heller kan du se vem av dagens kommentarer, som skrivit och gjort allt detta innan. Men det kan jag..

      • Leoni 27 maj, 2018 on 17:26 Svara

        Jättetråkigt att du drabbats! I och med att du skriver åtalspunkter så utgår jag ifrån att du anmält det som är brottsligt? Bra gjort ?
        Nu skriver du dock att det florerar näthat i detta nu, vilket jag menar att jag inte kan se. Du skriver inte att du reagerar på näthat som tidigare varit utan att det sker i kommentarsfältet nu. Det är nutida näthat som jag inte kan se och som jag skrivit, otrevligt absolut! Men i mitt mått mätt långt ifrån näthat… Jag kan tycka att ditt svar fladdrar iväg en aning. Och självklart är det inte okej det du beskriver tidigare har hänt. Men då ännu större anledning att inte urvattna begreppet.

        • My 27 maj, 2018 on 20:11 Svara

          Det är anmält vid flertal tillfällen. Det pågår fortfarande här och nu. Ågärder har vidtagits, igen…..

          • L2 får jag kalla mig nu. När en annan L har dykt upp. 28 maj, 2018 on 13:41

            Men på allvar…Har någon skrivit att du ska ta livet av dig för att göra din son en tjänst????????? På riktigt??? Jag brukar inte kalla folk samer och göra påhopp men den människan måste ta mej och jag brukar inte svära heller, faaan vara helt sinnesrubbad. Det är ju inte normalt nånstans. Att inte hålla med eller att säga att det står fel text, som när jag råkade skämta om sex och kex och inte skriva hela inlägget ironiskt/skämtsamt utan skrev som om jag tyckte det var idiotiskt fast jag inte alls brydde mig om en sån sak, det kan jag köpa som fasiken men det där……………………Skitidiotmänniskor……

  8. Lol 26 maj, 2018 on 22:53 Svara

    ♥️?

  9. Jennie 26 maj, 2018 on 23:10 Svara

    Hej.. e den bars bra, socker i el? Tacksam för svar.

  10. Lotta Lennartsson 27 maj, 2018 on 12:00 Svara

    Önskar att folk gav fan i att lägga näsan i blöt men så är det tyvärr ha en bra dag kram från ett soligt och varmt Göteborg ???

    • My 27 maj, 2018 on 15:28 Svara

      ??? kramar till dig fina Lotta?

  11. anonym 27 maj, 2018 on 12:14 Svara

    Vilken snygg bikini jättefin. Kram.

    • My 27 maj, 2018 on 15:28 Svara

      Tack ☺️??

  12. Alexandra 27 maj, 2018 on 13:19 Svara

    Med tanke på hur vuxna människor uttrycker sig t.ex. i kommentarsfält på bloggar och på Facebook så är det inte konstigt att mobbing förekommer bland barn och unga. Ska inte vuxna föregå med gott exempel? Tror ingen är mot kritik och ifrågasättanden. Däremot så ska man kunna kritisera och ifrågasätta utan att gå till personangrepp och rena elaksheter. Kan man inte det, ja då kanske man ska hålla sig från nätet. Är ju rent sjukt vad vissa människor kan skiva vidriga saker till andra. Ibland tror jag faktiskt att internet lockar fram det allra värsta i människor. Och skulle tro att det som skriver de värsta sakerna på nätet, ja de vågar säkert inte säga ett pip i verkligheten. Men det är ju så att man ska inte skriva något på nätet som man inte skulle säga öga mot öga. Tänk om folk höll sig till det. Då skulle det vara bra mycket trevligare att vara på nätet.

  13. Karin 27 maj, 2018 on 21:23 Svara

    Om du bara slutar ljuga och svamla på bloggen så slipper du nog en stor del av trista kommentarer. Nöthat skriver du, men det är något annat. Det är ju du själv i grunden bäddat för all kritik!
    Ljuger om allt o inget, svarar aldrig på för dig obekväma frågor etc. Du har gett dig själv ett ansikte av lögnare och totalt oseriös.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *