VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vad är egentligen Lifestyle?

IMG_8825_1

TACK för alla gratulationer och lyckönskningar! Det betyder JÄTTE mycket. Från botten av mitt hjärta, TACK!❤️??

Vad är egentligen Lifestyle undrar många av er? När jag får denna frågan irl , och då tar fram ett eller flera av magasinen och visar…  Då säger majoriteten ”aha, är det ni” ?

Lifestyle är ett mediahus med 12 exklusiva magasin. Våra magasin är kända för sin snygga layout!

 ( Kika HÄR . )

Man kan direkt se att det är ett ”Lifestyle magasin ” ???

5007A1ED-20F4-47EE-99C0-33F94E6F455D

LIFESTYLE WOMAN ser du internationella Hollywood profiler som gör intervjuer i WOMAN. Ett proppfullt magasin med allt och lite till för den medvetna kvinnan? 

image.php

Lifestyle Wellness är ett annat starkt magasin där vi pratar hälsa, skönhet och allt inom wellness.

Där lyfter vi våra  Svensk powerwomans på våra covers?

image.php-3

 LIFESTYLE WEDDING  Känner du säkert till om du går i bröllopstankar?  Vilket underbart magasin. kan knappt fatta att jag själv ska stå brud en dag. Tillsammans med min Indian❤️??

image.php-2

Förutom våra fysiska magasin så  jobbar vi med PR, marknadsföring, event, galor och varumärkesuppbyggnad för både stora och små företag.

Personlig och individuella 360 lösningar för att både få synlighet och konvertering, skräddarsytt efter våra kunders behov. 

Idag kan man inte bara jobba med print tex. Peter som är en av två delägare har nästan 30 års erfarenhet ifrån just print branschen. Lifestyle har såklart fått hänge med utvecklingen och därför jobba med dessa 360 lösningar som vi gör.

Vi erbjuder kombinerade tjänster så som både redaktionella inslag, intervjuer, expandering på nätet, kampanjer med influensers från både blogg, instagram, tv och radio bakgrund.

En influenser är sällan ”bara” en bloggare tex. Kvantitet är inte alltid bättre än kvalitet. Idag är det hård konkurrens och man kan lätt köpa sig följare och mega stora konton. -Det håller inte i längden!

Därför jobbar vi med profiler/influnsers som vi VILL jobba med. Varje kampanj är skräddarsydd för att matcha våra kunders målgrupp och samtidigt ska profilen kunna känna att man verkligen står för det vi marknadsför.  -SÅ viktigt! ???

 Vi är ständigt på jakt efter utveckling och ligger i framkant i det vi gör. Vi tycker inte om att vara som ”alla andra” utan vill jobba och tänka ”outside the box”. Mitt jobb som VD är en utmaning och någonting som passar mig som handen i handsken!

Majoriteten av er har överöst mig med kärlek, värme och lyckönskningar! Sen har jag som vanligt några troll här inne, som hasplar ur sig både det ena och det andra. Varför ska man vara missunnsam när någon annan gör något bra eller kämpat hårt för något?

De starka människorna lyfter och peppar varandra. Glädjs åt varandras framgång eller lycka.

MER kärlek och pepp åt varandra! ❤️ H28A0136 H28A0151 H28A0197 H28A0187

/My Martens 


Kommentarer


  1. Emmis 22 maj, 2018 on 21:43 Svara

    Det går inte att prenumerera på någon av tidningarna, skulle vara skoj att se pris?

    Var köper man tidningarna? Typ pressbyrån?

    Har ni exklusiva orginalintervjuer med ex Julia Roberts eller köper ni in detta material?

    • My 22 maj, 2018 on 21:48 Svara

      Det går att prenumerera =) Pressbyrån, lounger, hotell, all-daglihandeln med större utbud av magasin =)

      • M 23 maj, 2018 on 06:41 Svara

        Hittar faktiskt inte nånstans där man kan prenumerera. Ej heller vad de kostar.
        Finns de bara att köpa i större städer? Allt fler butiker ute i landet tar ju in allt färre tidningar och ska vi ha nåt speciellt nån gång får man på nåder beställa.
        Skulle varit intressant att veta var man skulle kunna tänkas ”tjuvbläddra” lite i dem för de är säkert för dyra att köpa för en vanlig knegare.
        Har du helt fria händer nu hur du ska lägga upp ditt arbete?
        VD skriver du, det innebär beslut, chefsskap och att dels ut arbeten.
        Kommer det innebära det för dig eller ska du liksom bara vara ”ansiktet utåt” för detta?
        Oavsett önskar jag lycka till.

        • My 23 maj, 2018 on 17:13 Svara

          Ok, men man kan prenumerera 🙂 alla våra återförsäljare finns också 🙂

          En vd har övergripande ansvar. Inte ”ansiktet utåt” då behöver man inte vara vd, då kan man vara omslagsflicka ☺️

          • anonym 23 maj, 2018 on 19:34

            Kan du inte länka till en sida där man kan prenumerera?

  2. Diana - "La madre" 23 maj, 2018 on 10:06 Svara

    Låter hur grymt som helst, så coolt och bra. Vilket häftigt jobb och tjänsten är ju rätt så häftig den med.
    Vad kommer du göra som VD, vad kommer din tjänst mer exakt gå ut på, är så nyfiken. Det känns otroligt stort.
    Fin och härlig sida också, rent lyx.

    • My 23 maj, 2018 on 17:08 Svara

      Tack snälla du ??? övergripande ansvar för det jag skriver om i inlägget ☺️?

      • Karin 24 maj, 2018 on 12:40 Svara

        Men då är väl alla som skriver nåt i de 12 olika tidningarna VD??!!

  3. K 23 maj, 2018 on 14:09 Svara

    Det märks väldigt tydligt när du inte skrivit inläggen själv. Ett helt annat språk, meningsbyggnad och inte ett stavfel. Blir väldigt opersonligt då??

    • My 23 maj, 2018 on 16:57 Svara

      ?? Jag förstår inte vad du menar, jag skriver alltid mina inlägg själv ? om ingen gästbloggar….

      • Karin 24 maj, 2018 on 12:41 Svara

        Uppenbart Copy / Paste!

    • Helen 23 maj, 2018 on 17:42 Svara

      Hahaha kan inte vara lätt att vara my, antingen får hon skäll för att hon inte kan stava, och nu blir de opersonligt utan nåt stavfel ?

      • My 24 maj, 2018 on 07:31 Svara

        haha! Ja, det spelar ingen roll vad jag gör. Det finna alltid en liten skara av människor som går till attack! =) Men, ni andra är SÅÅÅÅÅ många fler =) Det ska vi fokusera på! Kram

  4. Anna 25 maj, 2018 on 00:21 Svara

    Skrivit det här inlägget i en tidigare tråd men då jag inte fått ngt svar lägger jsg det även i den här tråden, råkade dock lägga det dubbelt i den förra. Är genuint intresserad av att veta så därav dubbelt upp.

    My, många undrar, säkert både i välmening och av nyfikenhet, över att du hoppar av din mäklarutbildning bl a med skäl som att det inte passar med att jobba kvällar, helger osv och din utbrändhet och nu senare börjar ett nytt jobb där säkert en hel del arbete utanför kontorstid ingår liksom allt nytt man ska lära sig. Detsamma gäller dug ich sonens varannanveckaliv. Så vad gör att du inte svarar utan istället går i polemik med folk, för mig ger det ett mkt mer schysst och seriöst intryck att svara istället för att kontraproduktivt gå i försvar?

    För min del tog det tre år att komma in och ur duschen så att du kan komma tillbaka så pass ”snabbt” verkar lite vanskligt så tar det lite varsamt för har man varit där en gång är startsträckan mkt kortare nästa gång…

    • My 25 maj, 2018 on 13:19 Svara

      Hej Anna! okay, då ska jag föröka att svar dig så gott jag kan..
      Jag förstår din fråga. jag är ju i en period där jag forfarande behandlas. Min utmattningsdepression började egentligen vintern 2015/2016. Så det är inte så ”kort” tid. Depression, ångest och mitt förhållningssätt har blivit mycket bättre nu.
      Min ADHD utredning som jag i kombination med detta har, ställde till utredningen som tog extremt lång tid. Hopp och förtvivlan mellan olika läkare och min egen tvekan och tillfälliga identitetskris. Många år av stress och osunt levande har satt mig i min situation. Så jag är också inne på mitt tredje år. Men först förra vintern förstod jag själv, först då blev jag mottaglig för vad läkare, psykiatri och närstående sa. Då började min vändning. I ett jobb som VD på LF Communication så styr jagmina tider själv. Jag har även här många projekt och bollar i luften. DET gör mig gott, min adhd behöver det och jag får en stimulans och känner mig ”behövd”, eller lixom att jag fyller en funktion . Då jag varit chef, arbetsledare och drivit eget sedan 17 års ålder så blev det en väldig omställning för mig efter My’s Blommor.

      Med min roll här, där jag kan jobbar vartifrån jag än är (Dagens teknik gör ju detta möjligt) tex, hemifrån, ifrån parken, ifrån Öland utlandet osv. Så i det stora hela så kunde nog ingen annan tjänst som går så bra hand i hand med allt som jag tidigare gjort, och allt som jag gör i mediabranschen iform av blogg, podd osv… passat mig bättre =) Kontoret är jag såklart också inne på. Men behöver inte vara det. Det ger mig andrum, och möjlighet att kombinera mitt jobb, min vardag som mamma, bloggare, privatperson, vd, roddare SAMTIDIGT som jag är under behandling och påväg tillbaka… Det har tagit mig nästan tre år också. Att landa, förstå, och sakta börja koman tillbaka.

      Jag tror att vi förstår varandra bättre än vad många andra gör, som kanske inte har våran erfarenhet. Men en sak jag vill undesrtryka för både dig och alla andra. Det ÄR individuellt. Vissa behöver ännu längre tid på sig. Andra kommer tillbaka på ETT år. Alla omständigheter spelar in… Jag dömmer ingen. Men blir ändå ständigt dömd… Är inte det konstigt?

      Vad det gäller Lilleman så försåt jag inte. Vi har två boenden vi pendlar och pusslar som den ”moderna (splittrade) familj vi är. Med dagar, lovdagar, helger och vardag. Skola aktiviteter och jobb. VI har gemensam vårdnad, lika mycket umgängesrätt och delar 50/50 på tiden. ÄNDÅ ifrågasätts det. Just för att vi inte har ett schema som är samma och lika hela tiden. Det kommer vi ALDRIG att ha. Vi anpassar det HELA tiden, pratar och kommunicerar på Ludvigs bästa . Vi pendlar sthlm/öland, deras familj Öland/Teneriffa. De som skriver att man inte kan vara Vd och ha ett jobb och pendla mellan två städe, saknar nog fullständigt erfarenhet gällande ämnets. jag är långtifrån ensam om detta. Det är vardag för de flesta som bor i större städer eller jobbar på större företag tex, Det är inget hinder. Jag bli inte en sämre mamma, jag blir inte en sämre vd och jag släpper inga dagar på Lilleman. DE dagar jag missar vid ett tillfälle tar jag tillbaka vid ett annat. samma sak för hand pappas familj. Vi har ingen problem med detta, vi med två familjer, fyra halvsyskon och ännu en x-famlj. Vi mår bröa, barnen mår bra. Men några troll och människor helt utan omdöme för hur man kommunicerar via ett kommentarsfält tex dom har problem med vårat upplägg =)

      Du är inte en av dom (hoppas jag) men det verkar inte så. du ställer några konkreta frågor. Men de övriga kommentarer där det kommer från ett visst ip, de ignorerar jag helt. Ni som läser ser inte ip och mail, men det gör jag. Vilket gör att man snabbt kan se vad det är ute efter, eller om de försöker dra igång någonting. jag har två troll här inne som skapar lite taskig stämning här i kommentarerna. Tråkigt såklart. Mitt sätt att minimera det och på bästa sätt hantera det är att ignorera det. Det var inte min meningit inte svara dig förra gången…. Missade det helt enkelt, sorry för det! Hoppas du fick svar på dina frågor =) Med vänlig hälsning, My

  5. Anna 25 maj, 2018 on 14:35 Svara

    Tack för ett informativt svar och härligt att ni hittat lösningar för er alla.

    Tror mer på informativa och tydliga svar, kanske slipper bloggen en massa spekulationer osv för attack leder ofta till motattack och inget konstruktivt 🙂

    • Mia 25 maj, 2018 on 21:43 Svara

      Du verkar vara en översittare du Anna, och sorgligt nog får du my med dig. Att hon skriver ett såpass långt inlägg till dig gör att jag mår illa. Hoppas att du är nöjd.

      Är du det?

      • Anna 26 maj, 2018 on 01:11 Svara

        Översittare, hur menar du Mia, vad grundar du det på?

  6. Anna 26 maj, 2018 on 23:15 Svara

    Varför svarar du inte Mia?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *