VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mitt nya jobb, VD för Lifestyle Communication.

Foto Cred: Armand Dommar 

IMG_8853_1

Godkväll fina du!

Alltså vilken weekend jag haft med Lilleman. BÄSTA på länge. Bara vi, som latat oss, busat på grönan, haft sovmorgon, pysslat, badat och tagit dagen som den kommer. Nu ikväll har jag vinkat av honom vid Bromma flygplats Alltid lika svårt. Men om en vecka ses vi igen❤️

Nu ska jag äntligen berätta någonting som jag hållt hemligt för er. Det blev egentligen officiellt redan förra veckan under Stockholm beautyweek. Där Alexander Erwik presenterade det inför alla som var närvarande. Men jag tog helg och sköt upp detta inlägget något….. 

Nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv. Mitt nya jobb, VD för Lifestyle Communication 

Jag känner mig som en prinsessa i en dröm, som precis träffat sin ”perfect match” . Du vet sådär fånigt glad och taggad på allt i största allmänhet☺️

Ni som följer mig sedan länge vet att jag är ett maskrosbarn. Ni vet att jag startade företag som 17 åring. Varit självförsörjande sedan 13 åring osv.  Att jag alltid varit en entreprenör med många bollar i luften. Ni vet också att år 2016 gick till historien som året då ALLT brakade. Mitt företag min hälsa och cancer som attackerade mina nära, och annat skit slog undan benen på mig. Följt av näthat och trakasserier som jag tidigare aldrig skådat!

Vägen tillbaka har varit allt annat än enkel. Lång, krokig, och min största utmaning hittills. Allt jag förträngt sedan barnsben kom ifatt. Livet gav mig en käftsmäll som tvingade mig att stanna upp. Det är ju konstigt det där, att TROTS alla varningssignaler sedan flera år.

Så behövde ALLT rasa för att jag skulle stanna upp. Så dumt egentligen….. 

Jag tappade under en period bort mig själv. Jag tappade ”gnistan” den där ”gnistan” som jag alltid haft. Drivet, entrepenörsskallen, glädjen…. Jag blev likgiltig. Jag smällde rakt in i väggen, utbränd, kapott, trasig, ur funktion, Ingenting fungerade! Immunfösveret försvann, kroppen strejkade och jag kände inte igen mig själv i spegeln längre. 

Den dagen blev jag mottaglig. Där började min vändning.  Fick större förståelse och vågade ta emot hjälp och började lita på läkare och det team som även en idag finns runtomkring mig. Jag är fortfarande skör, jag är fortfarande försiktig och har en helt annat repsekt för både kropp och själv än vad jag någonsin har haft. Jag prioriterar min egen hälsa före allt.

För utan min hälsa så kan jag inte vara den mamman jag vill vara för min älskade Lilleman❤️ Den flickvän och blivande FRU till min Jonas??  

Eller den VDn jag blivit för Lifestyle communication ???

IMG_8825_1

Jag går varje vecka hos både läkare och KBT, jag diskuterat varenda beslut, varenda känsla och varenda steg jag tar. Så därför är inte detta någonting som jag bara ”hoppat på”,  jag har övervägt det noga och tackat JA till detta erbjudande med hela mitt hjärta??

Flera andra erbjudanden och tjänster har funnits, bland annat mäklarutbildningen med en tjänst som väntade….

Men det måste vara RÄTT, det måste fungera med mig och den jag blivit efter mina erfarenheter.  Jag har varit öppen och ärlig mot mina chefer och kollegor. Lagt korten på bordet, berättat om min krasch, min väg tillbaka, om min pågående behandling. Om min tidigare utredning som tagit nästan 1 år.

Jag har deras fulla stöd och förtroende. Jag jobbar under eget ansvar och styr mina tider, och vart jag utgår ifrån.

– STORT, TACK Peter & Nico för detta förtroende och denna MAGISKA start som vi gemensamt skapat! -LIFESTYLE WORLD! ???

Sakta men säkert har jag rest mig. Samlat ihop mig, sörjt, bearbetat och läkt. Jag har använt mina tidigare erfarenheter, slickat mina sår, ältat, analyserat, förlikat mig med det jag inte kunnat påverka. Lärt mig av de misstag jag själv begått. Jag har blivit både klokare, starkare, och mer ödmjuk än någonsin!

Jag är stark,eftersom jag är sårbar.

Jag är klok, för att jag gjort mängder av misstag.

Jag är lycklig , eftersom livet har gjort riktigt ont ibland.

Jag älskar. för att jag vet hur det känns att förlora någon nära.

Jag har medkänsla, eftersom jag upplevt lidande.

Jag skrattar för att mitt liv varit tufft ibland.

Jag lever för att livet inte är någon självklarhet. 

Jag är helt enkelt en kvinna mitt i livet som fått en möjlighet att jobba med det jag brinna för. Lifestyle har 12 magasin, jag jobbar med PR, marknadsföring  event, resor, influensers,  försäljning och varumärkesuppbyggnad… och allt annat som detta jobbet medför.

EFAACE0D-3DA5-4038-94E5-74A5256B2D50

(Mer om det i kommande inlägg) 

Att okontrollerat kunna kombinera nytta med nöje, få chansen att jobba med något som jag verkligen brinner för. Att inte se det som ett ”jobb” utan snarare en LIVSSTIL.

-Så obeskrivligt kul! En stor utmaning, med stort ansvar med ett mediahus som vårat!?

Jag är så sjukt glad! ÖVERLYCKLIG! Nu ska jag vara riktigt ”osvensk” och säga att jag är så jäkla stolt över mig själv!!!?? 

IMG_8825_1

Här ser ni mig tillsammans med Alexander Erwik som jag tagit in för att tillsammans med oss gör Lifestyle Awards som går av stapeln i höst!

-Alex är grym på det han gör. Så det var en självklarhet för mig! ???

IMG_8884IMG_9165

Ja kära ni. Nu vet ni det. Någonting jag också vill tillägga är att jag har fått flera härliga kollegor, Sus, Jenny, Martina och resten av gänget. Sjukt roligt att jobba tillsammans som ett team!

-Detta är ett nytt kapitel i mitt liv…. Häng på! ?

 Denna möjlighet passar mig som handen i handsken. Jag kommer ge allt och lite till för att ta oss till nya höjder! Älskar kombinationen!

/ My Martens 


Kommentarer


  1. Charlotte 21 maj, 2018 on 22:05 Svara

    Alltså WOW vad snygg du är på bilderna!! Ett stort grattis säger jag till dig och önskar dig lycka till med ditt/dina nya åtaganden ?

    • My 21 maj, 2018 on 22:10 Svara

      Tusen tack! =) Sååååå glad jag blir! Kram

  2. Lotta Lennartsson 21 maj, 2018 on 22:15 Svara

    Grattis My och lycka till med ditt nya jobb kommer att passa dig kramisar ?????

    • My 21 maj, 2018 on 22:26 Svara

      Tusen tack Lotta! Saknar dig och vovven! kanske ses vi nästa vecka! Kram

  3. Anna 21 maj, 2018 on 22:17 Svara

    Stort grattis & lycka till, kram Anna

    • My 21 maj, 2018 on 22:25 Svara

      Tack!!! Kram

  4. anonym 21 maj, 2018 on 22:18 Svara

    Grattis jättekul. Du ser livet blir bättre igen. Och vilken fin spetsklänning du har. Grattis och ha en fin vecka.

    • My 21 maj, 2018 on 22:24 Svara

      Tack snälla du…. ja, det trodde jag inte när det var som mörkast. Men det visade sig att du har helt rätt =) TACK! kram

  5. Åza Brennander 21 maj, 2018 on 22:19 Svara

    Stort GRATTIS, detta passar dig som handen i handsken! Kram Åza

    • My 21 maj, 2018 on 22:24 Svara

      Tusen tack Vännen! KRAAAAAAAM

  6. Lena A 21 maj, 2018 on 22:22 Svara

    Åh vad kul. Grattis o lycka till !
    Fasen vad driven du är

    • My 21 maj, 2018 on 22:23 Svara

      Tusen TACK Lena, det värmer verkligen! =) ja… driven är min bästa och sämsta egenskap enligt läkaren…. hehe! Måste bara hitta balansen, så blir det toppen =) Kram

  7. Fia 21 maj, 2018 on 22:27 Svara

    Grattis My – vad spännande! ?❤ kram

  8. tant H 21 maj, 2018 on 22:36 Svara

    Jublande glad för Din skull – Du är rätt kvinna för jobbet!
    Stort Lycka till önskar tant H med gröna ögon!

    • My 21 maj, 2018 on 23:15 Svara

      ❤️ TACK❤️

  9. Monica 21 maj, 2018 on 22:41 Svara

    Grattis!! Go get them…?

  10. Mia 21 maj, 2018 on 22:43 Svara

    Du är grym My❤ kommer bli toppen!
    Stor Varm Kram å va rädd om dej❤

    • My 21 maj, 2018 on 23:15 Svara

      ❤️

  11. Carro 21 maj, 2018 on 22:46 Svara

    Fasen vad coolt! Ja, du ska verkligen vara stolt över dig själv. ???

    • My 21 maj, 2018 on 23:15 Svara

      ❤️

  12. Linda 21 maj, 2018 on 22:58 Svara

    Så spännande! Önskar dig Stort Lycka till! ❤️ Kram

  13. Anne 21 maj, 2018 on 23:08 Svara

    Fina My, du är en riktig kämpe och förebild! Tvivla aldrig på dig själv du är grym. Jag brukar tänka på Pippi citatet: ”Det här har jag aldrig gjort förut, det klarar jag alldeles säkert” Kram My

    • My 21 maj, 2018 on 23:14 Svara

      Tack Anne!?? Ja, det där pippi citatet har jag memorerat sedan barnen… så bra! Kram

  14. Katja 21 maj, 2018 on 23:13 Svara

    Stort lycka till! ??
    Ja, vilken resa och resning du gjort. Grattis!!

    • My 21 maj, 2018 on 23:14 Svara

      TACK snälla du?? KRAM

  15. Anna 22 maj, 2018 on 01:27 Svara

    Oj kul… Vd minsann wow det låter stort 😉 Är lifestylecommunication nåt nytt eller är det det som Johan Larsson byggt/skött, ni är väl vänner? Men är detta bara tillfälligt jobb då eller för du hade väl fått anställning och hade kontrakt med eric olsson som inte gick att bryta? Så haft flera erbjudanden också wow inte illa. Kul att du brinner för detta också och inte bara brinner för blommor och träning. Man har dock förstått att du gärna vill mingla och synas i ditt jobb hellre än att jobba inne på ett gym eller i blomsterbutik, roligare förstås. Så det blir inte Öland varannan vecka då, var inte länge, har du sonen bara på helger numera? Lycka till med alla nystarter, vägar tillbaka och med tjänsten.

    • My 22 maj, 2018 on 07:56 Svara

      Haha! Hej trollet! ? eller Johan? Robin? Kanske John? Nej, detta är inte Johans tidigare tjänst på Lifestyle. Johan jobbade på Lifestyle i ett år tror jag. Vad han har gjort eller inte gjort får stå för honom. Det är ingenting jag uttalar mig om, eller förknippas med ?
      Jag kliver in som VD, mitt jobb och mina åtaganden, det kan jag stå för. Att mingla och synas som du gärna skriver, ja, det ingår i mitt jobb både nu och tidigare ☺️ Välkommen till min bransch ?

      Som entrepenör så har jag flera intressen, drivet och det som gör att jag brinner för det jag gör, och alltid strävar framåt ….. Det är just den skillnaden som gör mig Stark på det jag gör?

      Att vara företagare är inte lätt, utan driv blir man inte långvarig. Då blir man överkörd, nedtryckt och utnyttjad. Jag har varit med om både Med och motgång… Stora framgång och stora förluster, Kontrasternas kontrast. Men varenda motgång, misstag och erfarenhet bär jag med mig…. framåt i nya projekt ??? Utan erfarenheter kan man inte bli bra på det man gör. Man lever bara en gång, jag tänker ta vara på varenda minut. Både privat och i jobb!

      • Anna 22 maj, 2018 on 12:37 Svara

        Men vad är jag troll?! Haha?? Konstigt svar – istället för att svara på frågor så raljerar du om drivenhet, motgångar och att du är VD, ja VD det låter stort och fint det hehe. Ja att du vill jobba så att du får synas har de flesta förstått och att du inte vill jobba i blomsterbutik eller gym, är du förresten Lic PT? När du får mingla med kändisar och fotas då trivs du och mår du bra. Detta jobb blir väl lönsamt för dig som bloggare/influencer också om du får gå på event och träffa andra större influencers och kändisar, kan ge fler följare och kändiskap osv. Ja visst är du driven – så inte utmattad för då har man inget som helst driv, då vill man inte träffa folk och klarar knappt en dusch och det går inte över på några dagar eller veckor. Att gå till läkare varje vecka låter ju jätteallvarligt, aldrig förr hört någon som gör men det är säkert sant. Kontrakt med Eric Olsson gick ju, som andra också skriver, inte att bryta har du tidigare skrivit. Driv är ju bra så länge man inte kör över och utnyttjar andra. Verkar vara ett kul jobb och jag trodde det var det som J Larsson byggt/skött men hade kanske fel då. Du får det att låta som att du är ovän med en Johan, Robin och John eftersom du tror att jag är någon av dem och kallas troll, så trist. Ha det så bra.

  16. Vilja 22 maj, 2018 on 04:34 Svara

    Det minsta du borde göra som nybliven VD är att lära dig att företaget heter Lifestyle Communications – alltså med ett s på slutet

  17. Susanne 22 maj, 2018 on 05:29 Svara

    Så kul! Ett stort GRATTIS och lycka till!

    • My 22 maj, 2018 on 08:06 Svara

      Tusen tack! <3 Kram

  18. Malin 22 maj, 2018 on 05:54 Svara

    Stort grattis fina My! Önskar dig lycka till.
    Kram Malin<3

    • My 22 maj, 2018 on 07:49 Svara

      Tusen tack! ☺️???

  19. Sara 22 maj, 2018 on 06:01 Svara

    Stort grattis till det nya jobbet. ? Ha en bra dag. Kram Sara ?

  20. Lotte 22 maj, 2018 on 06:58 Svara

    WOW GRATTIS!! Lycka till 🙂 Du strålar verkligen på bilderna.
    https://lotte4.blogspot.se

  21. Majsan 22 maj, 2018 on 07:05 Svara

    Jäääädrar vad snygg du är på bilderna!!!!
    STORT GRATTIS till jobbet My!!! Finns inget du inte klarar.??????

    • My 22 maj, 2018 on 07:49 Svara

      Tack!!!! ??❤️❤️❤️❤️☺️

  22. Helena 22 maj, 2018 on 07:40 Svara

    Åh vad kul och spännande för dig . Lycka till .

  23. MosterM 22 maj, 2018 on 08:13 Svara

    Så coolt grattis till dig. Inte för att jag ”känner” dig, utan för att jag hela tiden trott och hoppats och någonstans kunnat utläsa att du är en riktigt smart cockie. Tycker det är fantastiskt, vilken personlighetsutvecklingsresa du har gjort.
    Fokus på din hälsa och dig själv och inte jobba som en galning nu..:-). Även om jobbet säkert är svinkul…
    Hejahejaheja dig, du har fötterna på jorden och huvudet på skaft. Stort lycka till du kommer att göra succé.

  24. Tina 22 maj, 2018 on 08:15 Svara

    Hurra för dig My, Stort grattis.
    Kram

  25. Gun-Britt 22 maj, 2018 on 08:25 Svara

    Stort grattis till dig My.?Lycka till med ditt nya jobb och att det blir riktigt bra för dig.???

    • My 22 maj, 2018 on 08:27 Svara

      Tusen tack!=)??? Kram

  26. Ann-Charlotte 22 maj, 2018 on 08:55 Svara

    Stort Grattis My. ?Kom ihåg att vi är många fler som gillar dig o hejar på dig än dom ev troll som är avundsjuka.
    Så lyssna på kroppen o hjärnan o var rädd om dig?

  27. M 22 maj, 2018 on 08:57 Svara

    För det första ( igen ) så behöver du verkligen inte skriva ”hela” ditt livs historia varje gång nån förändring sker i ditt liv. Läsarna vet det där, och hade jag varit din läkare eller din KBT så hade jag försökt få dig att släppa det gamla och sluta älta. När du skrivit av dig det, eller pratar med dem om det, släpp det sen och gå vidare. Lev i nuet, lev idag.
    Önskar dig lycka till med nya jobbet!
    ( en sak till som jag faktiskt tycker du ska testa( och jag är inte elak nu) var själv med din son åtminstone nån dag nästa gång du har honom. Du skriver att det är bara ni, under helgen som gått, men det framgår ju tydligt att det i stort sett hänt nåt hela tiden och att ni mestadels umgås med andra. Ta honom i handen, ta med honom till nån skog, sjö, park, stad och var bara ni två, njut av honom också. Upptäck saker som ni inte behöver dela med andra eller ha en massa ståhej i kring. Använda fantasin utan att det händer nåt speciellt eller att det är andra med.
    Det KAN vara helt fantastiskt.
    Lycka till !

    • My 22 maj, 2018 on 09:37 Svara

      Men snälla M. Det du ser är bara en LITEN del av våran vardag. Jag är själv med Ludvig större delen av tiden. Jag har varit HELT ensam med honom första åren och tack vare det har vi den bästa relation jag kunnat önska! Det du beskriver med promenader och annat gör vi dagligen. Både i hägerns och på Öland. Det dokumenterar jag inte. Jag är öppen med mycket men jag har fortfarande en integritet! =)

      Men tack för omtanken…. Vad det gäller ältande så tycker jag att det är bra. Men det är såklart individuellt. Förutom det så är det tio-tusentals nya läsare här inne som inte känner till min historia, som du gör =) Men du kan ju skrolla förbi den delen… ha en fin dag! =)

      • Lena 22 maj, 2018 on 11:37 Svara

        Och hur ska det gå nu med ditt nya jobb som ”VD” (haha) Ska du vara ledig varannan vecka för att vara med idn son eller får han än en gång nya förändringar o rutiner.
        Du vet att det viktigaste för barn är fysisk närhet o kontakt med båda föräldrarna, en trygg o stabil vardag OCH fasta rutiner. Där är det inte mycket du gjort nåt åt de senaste åren, snarare gjort det värre!

        • Carina S 22 maj, 2018 on 17:36 Svara

          Gjort exakt vad värre ?

      • Sofia 22 maj, 2018 on 19:26 Svara

        Men det där med ensamhet med sonen, baserade hon väl på just ditt inlägg i helgen… Och om att det var så trevligt att bara det var ni två?

  28. Tanja 22 maj, 2018 on 09:22 Svara

    Wow VD bara så där inte dåligt önskar att allt kommer att gå bra och du har hittat din plats nu efter allt du har påbörjat. Inte elakt bäst att skriva det eftersom jag förstår att du tolkar det så, var inte din anställning hos Eric Olsson fast att den inte gick att bryta? det har jag för mig att du har skrivit och kan man via deeas utbildning få erbjudanden om jobb innan man är klar?
    Ha det gott och lycka till.

    • My 22 maj, 2018 on 09:41 Svara

      Hej! Hur det fungerar med FEI utbildningen och Erik Olsson får ta maila dom och fråga. Man måste vara anställd för att få börja på FEI (Högskolan väst ) Jag fick utbildning med en tjänst som följd efter rekrytering. Flera möten och ett vanlig anställnings upplägg =)
      Men med mina diagnoser och min behandling så passar det inte mig att följa dessa tider, jobbar dagar, kvällar OCH helger. Det blev en negativ press och stress med både jobb och studier, jag är för skör för det. Klarade inte av att förhålla mig till det. Jag är inte där ännu. Det fungerar inte för mig i hur jag mår och har det just nu.

      De kurser jag redan tentat av ligger kvar, några år. Om jag skulle välja att ta upp det igen. Min roll som Vd och det jobb jag har här kan jag sköta det och må bra undertiden =) Erik olsson är en fantastisk byrå, så om du går i mäklartankar så kan jag varmt rekommendera just dom =) Med vänlig hälsning, My

      • Katarina 22 maj, 2018 on 10:13 Svara

        ”Men med mina diagnoser och min behandling så passar det inte mig att följa dessa tider, jobbar dagar, kvällar OCH helger. Det blev en negativ press och stress med både jobb och studier, jag är för skör för det. Klarade inte av att förhålla mig till det. Jag är inte där ännu. Det fungerar inte för mig i hur jag mår och har det just nu”.

        VD jobbet borde innebära just precis detta som du säger att du inte klarar nu. Kommer säkert inte som en överraksning för dig som drivit bolag förut.

      • Tanja 22 maj, 2018 on 10:42 Svara

        Tack för svar så du kan ha ett annat jobb medans man tillhör utbildningen / tar en paus och har avtal med Eric Olsson och ev inte återkommer låter verkligen superbra vilket företag.

        • Lena 22 maj, 2018 on 11:12 Svara

          >Så där återkom det igen. <Hennes lögner!

        • Lena 22 maj, 2018 on 12:14 Svara

          Hej My

          Du skriver att du nu är ”VD” för Lifstyle Communications ( stavas med S på slutet som en VD borde veta)

          Frågar i all välmening:
          Vad ska du göra där? Vilka arbetsuppgifter?
          Är lite orolig o fundersam om du inte tagit dig vatten över huvudet pga din diagnos, ångest och utbrändhet….
          Kommer du jobba heltid där ?
          Hur ska du hinna med allt?

          Lena

      • Lena 22 maj, 2018 on 11:09 Svara

        Hon fick lov att sluta o ingen paus är gjord. Hon klarade inte proven ock tentorna. Så den utbildningen blev o blir det aldrig nåt av

  29. Lars Karllson 22 maj, 2018 on 09:49 Svara

    Grattis My.
    Det kommer att gå jättebra. Något som passar dig.
    Och vilken snygg klänning . Ja väldigt finna bilder på dig.
    Återigen Grattis.

    Kram L

    • My 22 maj, 2018 on 11:11 Svara

      Tusen Tack Lars… Du är då alltid en stöttepelare! =) Kram

  30. Lisa från Skåne 22 maj, 2018 on 10:02 Svara

    Men å vad roligt stort grattis och lycka till.

  31. Diana - "La madre" 22 maj, 2018 on 11:00 Svara

    STORT GRATTIS fina My!!!!
    Vad kul det ska bli att följa din resa, vad härligt att du kör på något nytt och som du brinner för.
    Det här kommer att gå så bra. Så grymt bra.

  32. Ann 22 maj, 2018 on 11:01 Svara

    Stort GRATTIS fina My. Vilka knäppgökar du har fått in bland dina kommentarer. Till dom vill jag säga att livet går inte rakt fram utan man måste få pröva sig fram och det är ingen som tar skada av det. Vad spelar det för roll om My inte blir mäklare nu,det här kanske passar mycket bättre just nu. Mäklare kan hon läsa till när som helst. Man ska leva i nuet. Livet är här och nu och inget man sitter och väntar på. Jag som är lite äldre tycker My är en grym förebild och kämpe

  33. Ann 22 maj, 2018 on 11:42 Svara

    Grattis My till VD tjänsten. Är det ett fastjobb? Vad blir dina arbetsuppgifter och dina arbetstider?
    Har du andra jobb också förutom detta?

  34. Susanne 22 maj, 2018 on 12:00 Svara

    Till knäppgökarna som finns på denna blogg vill jag säga: Ingenting. Till er andra:Läs kommentarerna, nonchalera dem och scrolla vidare till nästa kommentar, som förmodligen är positivare. Mata dem INTE! Det är precis det som de går igång på.

  35. Ann 22 maj, 2018 on 12:39 Svara

    ”blivande FRU till min Jonas??” grattis My, vad roligt att ni ska gifta er.

    • My 23 maj, 2018 on 17:16 Svara

      Ja, Ann det ska vi ❤️ Precis som jag skrivit innan ovh berättat i samband med frierier…. Tack så mycket!

  36. Lena 22 maj, 2018 on 13:02 Svara

    Hej My

    Du skriver att du nu är ”VD” för Lifstyle Communications ( stavas med S på slutet som en VD borde veta)

    Frågar i all välmening:
    Vad ska du göra där? Vilka arbetsuppgifter?
    Är lite orolig o fundersam om du inte tagit dig vatten över huvudet pga din diagnos, ångest och utbrändhet….
    Kommer du jobba heltid där ?
    Hur ska du hinna med allt?

    Lena L

  37. Lola 22 maj, 2018 on 13:20 Svara

    Imponerande, men den här typen av tjänst innebär ju otroligt mycket jobb och inga ”vanliga” arbetstider heller hur ska det gå med ditt mående (inte ont menat bäst att tillägga det) här måste man ju alltid / oftast finnas tillhands menar jag inte lätt att lämna över till någon annan. Hoppas du har hittat rätt nu har varit många olika ”bästa och precis för dig” jobb det senaste året och av skiftande karaktär. Kan du ta jobbet med till Öland på dina mammaveckor?
    Good luck ?

  38. Camilla 22 maj, 2018 on 13:59 Svara

    Vilket drömjobb Stort Grattis till dig ?. Så roligt allt börja vända för dig och kämpa på detta klarar du galant ?

  39. L2 får jag kalla mig nu. När en annan L har dykt upp. 22 maj, 2018 on 14:36 Svara

    Grattis My!

    Hoppas det kommer att fungera och att du kommer att orka. Jag har ingen aning om vad det är för tidning och vad du ska göra men det blir nog bra och blir det inte så har du prövat på det också. Inget fel med det. Att prova och lyckas är bra, att prova och misslyckas är inte fel. Bara för att förtydliga för dina goa små trollungar som följer dig som hökar.
    Allt fel du gjort/gör, alla lögner mm enligt dom, jaja sitta i glashus och kasta är ju aldrig bra, hoppas dom lär sig det någon gång.

    Till er som skriver massa elakheter. Jag förstår att det är ett måste och ni sitter nog med en massa olika alias hos dom flesta stora bloggare och skickar skit. Varför öppnar ni inte upp och gör en egen blogg som ni kan använd som ventil? Det kanske kan funka och ni också får börja gå på event, man vet aldrig. kör på det så kanske ni får ett bra liv.

    Ha nu en bra dag alla och säg ett snällt ord var till någon, eller öppna en dörr, bjud sätet ni sitter på, ta upp ett papper nån tappat eller bara le.

    • Carina S 22 maj, 2018 on 17:33 Svara

      Bra skrivet 🙂

  40. Annika 22 maj, 2018 on 15:14 Svara

    Men gu SÅ roligt för dig! ?
    Känns verkligen som rätt tjej på rätt ställe. Kommer säkert bli jättebra! ??
    Stort Grattis Vackra Och Fina My! ?
    StorKramTillDig/Annika

  41. Fantastiskt roligt!!! Tycker verkligen du skall vara enormt stolt över dig själv!! Wow!! Det är du verkligen värd efter allt slit. Stort LYCKA TILL!!!

    //Berith

  42. MH 22 maj, 2018 on 16:23 Svara

    Grattis My.

  43. Malin 22 maj, 2018 on 16:37 Svara

    Har jag drömt eller skriver du en bok om ditt liv?

    Den vill jag läsa.

    Hur kom det sig att du var självförsörjande från 13 år? Tjänade du så mkt pengar redan då så du betalade boende och mat själv?

    Var var dina föräldrar?

    Varför ingrep inte socialen/skolan?

    Grattis till nytt jobb! Är det en tidning/magasin om livsstilar?

    • My 22 maj, 2018 on 20:03 Svara

      Delar av det är redan officiellt. Pappa satt inne, mamma mådde inte så bra. Socialtjänsten satte LVU, samma p12 hem ( samma som Joakim Lundell.) Resten är historia, som kommer ut i min kommande självbiografi. Vad det gäller Lifestyle så har vi 12 magasin, och är ett mediahus, precis som jag skrev i inlägget 😉 Tack så mycket Malin!

  44. Carina S 22 maj, 2018 on 17:32 Svara

    Stort grattis och lycka till ! Tror du kommer stortrivas med det här jobbet:) Du ska verkligen vara stolt över dig själv !!

    • My 22 maj, 2018 on 20:04 Svara

      Tack snälla Carina! Det tror jag också…. =) Kram

  45. MiaPet59 22 maj, 2018 on 17:49 Svara

    Ett stort grattis och lycka till finaste My ??

    • My 22 maj, 2018 on 20:01 Svara

      Tack snälla du?

  46. Katarina 22 maj, 2018 on 18:29 Svara

    Hoppla, där ser man…..

  47. Mari S 22 maj, 2018 on 19:27 Svara

    Stort grattis till jobbet, My. Jag önskar dig allt gott. ??

    • My 22 maj, 2018 on 20:05 Svara

      Tack snälla Mari =)

  48. Pernilla L 22 maj, 2018 on 20:31 Svara

    Stort grattis My!
    Vilken grej! Önskar dig lycka till o tror du passar bra i detta?
    Skitsnygg är du också på bilderna

  49. Charlotte 22 maj, 2018 on 20:38 Svara

    Hej my! Jag är en person som följt dig o vill dig väl i alla lägen. Nu vill jag säga något som kanske inte faller i god jord hos dig. Jag tycker att du svarar på en massa skit kommentarer. Långa utlägg o förklarar dig. Varför då tänker jag?

    Hålla på och svara människor som dissar dig från topp till tå? Gång på gång svarar du dem. Nej du, tråkigt…..

    • My 22 maj, 2018 on 21:08 Svara

      Jag håller med dig =) Jag svarar på en massa skit kommentarer. jag har tutat ALLt och lite till. Att svara artigt och konkret. Att ignorera. Att inte svara alls. Att radera, att ha stängt kommentarsfält (förstör för sååå många andra) Att ha filtre på kommentarsfältet. Men ingenting fungerar….

  50. My 22 maj, 2018 on 20:46 Svara

    Nej, nude med en touch av plommon =)

  51. Karin 22 maj, 2018 on 21:23 Svara

    Så du ska jobba halvtid som ’VD’ på Kalle Anka bolaget.
    Eftersom du ska vara med din lillemann varannan vecka på Öland !?

    • My 22 maj, 2018 on 21:29 Svara

      Karin? Johanna? Maggis? Sad My? MYtomanen? Katrin? Jeanette? Det går bra nu Trollet…. 54 alias

      • Linda 23 maj, 2018 on 01:22 Svara

        Skulle vara intressant att höra ditt svar på frågan.

        • j 23 maj, 2018 on 13:24 Svara

          Till slut blir det för svårt att besvara frågan eftersom My krånglat in sig i så många olika svar så hon kommer inte ihåg hur frågan lydde från början.
          .hej å hå, så länge skeppet kan gå. på böljorna de blå..
          Allt får nog ett abrupt slut snart..

          • My 23 maj, 2018 on 17:04

            Linda och yvonne, vilken fråga är det ni känner att jag inte besvarat? Hänger inte med?

            Yvonne, du ör oftast kritisk mot mig, och ibland även andra lästs. Lite trist. Du påstår att jah har Skelett i garderoben, att jag inte kan vara VD pga av min dyslexi. Du beställde min grönsakboost och ställde till Med en cirkus och påstod att du inte kunde returnera den.

            Oavsett vad jag svarar dig, så är du alltid negativ eller rent av elak. Ska vi inte bara bryta här? Säga tack och hej ?? Varför hänger du här inne hos mig, år efter år… när det är så uppenbart att du ändå inte gillar mig eller det jag skriver/gör? ? så dumt! Läs bloggar som gör dig glas, och positiv istället!

          • j 23 maj, 2018 on 18:36

            Åh, jag blir nästan mållös, vilka lögner du kläcker ur dig, får lust att stämma dig så får ord mord stå för det som sker, du är på riktigt inte riktigt frisk.
            Kan du bara säga exakt VAD jag skrivit som fått dina känslor såå sårade??!!
            Nu får det vara nog.

          • Jonna 26 maj, 2018 on 09:50

            MYtoman

      • Karin 23 maj, 2018 on 09:38 Svara

        du vill gärna att ”jag” ska ha alla dessa 53-54 alias så att du tror o lurar dig själv att det endast är en person o inte 50 olika bakom ifrågasättande kommenarer……sorry men du har fel…och ljuger igen.

        men kan du ens svarar: du ska väl jobba bara varannan vecka? Eftersom du ska vara med din lillemann varannan vecka på Öland !?

        • Tina 23 maj, 2018 on 10:11 Svara

          Men för f-n Karin eller vad du nu vill heta. Kan du inte bara lägga ner nu. Bästa vore att inte svara dig, för du har så korkade frågor, men du fattar väl inte det heller.

          Kram till dig My och gör som gåsen, låt det bara rinna av.

          • Karin 23 maj, 2018 on 18:11

            Är en högst relevant fråga då hon värnar om ALL sin tid med sonen.
            Därför en enkel fråga som Jan svaras på ett enkelt sätt:

            Ska du jobba halvtid som ’VD’ och vara på Öland med din son på halvtid?

            Kansk är frågan för känslig?
            Kanske är hon tillbaka till varannan helg?

            Är det så My?

            Att kallas troll för att man inte förstår hur man som ’VD’ ska kunna jobba varannan vecka.

        • K 23 maj, 2018 on 14:20 Svara

          Jag undrar också och jag är inte ett av dina ”jag”/alias.. även om My gärna skulle säga det med. ?

          • My 23 maj, 2018 on 17:07

            Nej, vi ser vem som är vem. Era IP nr syns ju…. så jag skulle inte säga att du är ”trollet” ❤️

      • Karin 23 maj, 2018 on 22:01 Svara

        Men när ska du någonsin sluta ljuga My??

        Du skriver:
        My 22 maj, 2018 on 21:29

        Karin? Johanna? Maggis? Sad My? MYtomanen? Katrin? Jeanette? Det går bra nu Trollet…. 54 alias

        Det var 7 alias ……

        Detta vet både du och jag är lögn med en person och 54 alias ….du VILL nog gärna att det ska vara en o samma person så att du känner att inte alla enl. dig negativa kommentarer kommer från så otroligt många som inte litar på dig. Inte har förtroende. Vet hur du ljuger. vänder kappan efter vinden mm.

        Ska du vara på Öland varannan vecka med din son som det är sagt? Eller ska det bli max varannan helg nu då HAN måste komma till Stockholm för du har viktiga ‘event* att springa på?

        Jag vet att du inte kommer att svara men ställer frågan ändå.

        • Malin 24 maj, 2018 on 09:35 Svara

          Det finns ju telefon, wi-fi och face-time. Hon kan säkert sköta jobbet på Ölandsveckorna på det sättet.

          Varför är du så bekymrad över detta?

          Ser att många tjatar om tjänst på 50%!!?? I dagens samhälle med modern teknik jobbar ju folk med hela världen som marknad men kan sitta på ett litet kontor i Örkelljunga 😉

          Event kan förläggas till Sthlms-veckor.

          Jag har själv varit sådan som ifrågasatt här inne men nu börjar det bli mest pinsamt med alla som letar fel och blir upprörda.

          Jag skäms när jag läser vissa kommentarer.

          • My 24 maj, 2018 on 09:49

            Tack Malin ??❤️ Tack!!!! Ja, precis som du säger så med dagens teknik, konferenssamtal, delade dokument och allt som tekniken erbjuder så ser jag bara möjligheter ? kram

        • Carro 24 maj, 2018 on 23:26 Svara

          Men seriöst, My har inga skyldigheter att redovisa hela sitt privatliv för dig eller någon annan.

          Det finns mail, telefoner och videokonferenser om nu My skulle vara på Öland och jobba som VD därifrån. Men jag tror nog hon, sonen och exet löser det perfekt själva utan din eller min inblandning. Du borde söka hjälp, på riktigt!

  52. Doris 22 maj, 2018 on 21:47 Svara

    Stort Grattis till dig!
    🙂

    • My 22 maj, 2018 on 22:17 Svara

      Tusen tack =)

  53. Molly Olsson 22 maj, 2018 on 23:05 Svara

    Åhhh vad roligt att höra My! Så glad för din skull, detta kommer du att göra bra <3

    Massa kramar från Kalmar

  54. Mellis 22 maj, 2018 on 23:17 Svara

    Hej, Grattis! Fantastisk klänning, du klär så bra i den. Är det möjligen en Zetterberg?

  55. Madde 23 maj, 2018 on 19:37 Svara

    Grattis och lycka till!! Skam den som ger sig!!

  56. Karin 24 maj, 2018 on 13:02 Svara

    Dåså. Dina uteblivna svar = du kommer inte vara mamma på Öland varannan vecka med ääälskade Lilleman.

    Han kommer behöva flyga upp till sthlm varannan helg. O förmodligen då också hänga med mamman på B-event då det ofta är på helgerna.

    Så var det med den närvarande mamman.

    Ps. Mitt antagande. Och företaget kommer gå i konkurs snart, bara kolla deras o moderbolagets siffror. Jag ger henne 3-4 mån på detta jobb.

  57. Anna 24 maj, 2018 on 17:30 Svara

    My, många undrar, säkert både i välmening och av nyfikenhet, över att du hoppar av din mäklarutbildning bl a med skäl som att det inte passar med att jobba kvällar, helger osv och din utbrändhet och nu senare börjar ett nytt jobb där säkert en hel del arbete utanför kontorstid ingår liksom allt nytt man ska lära sig. Detsamma gäller dug ich sonens varannanveckaliv. Så vad gör att du inte svarar utan istället går i polemik med folk, för mig ger det ett mkt mer schysst och seriöst intryck att svara istället för att kontraproduktivt gå i försvar?

    För min del tog det tre år att komma in och ur duschen så att du kan komma tillbaka så pass ”snabbt” verkar lite vanskligt så tar det lite varsamt för har man varit där en gå g är startsträckan mkt kortare nästa gång…

  58. Anna 25 maj, 2018 on 00:17 Svara

    My, många undrar, säkert både i välmening och av nyfikenhet, över att du hoppar av din mäklarutbildning bl a med skäl som att det inte passar med att jobba kvällar, helger osv och din utbrändhet och nu senare börjar ett nytt jobb där säkert en hel del arbete utanför kontorstid ingår liksom allt nytt man ska lära sig. Detsamma gäller dig och sonens varannanveckaliv. Så vad gör att du inte svarar utan istället går i polemik med folk, för mig ger det ett mkt mer schysst och seriöst intryck att svara istället för att kontraproduktivt gå i försvar?

    För min del tog det tre år att komma in och ur duschen så att du kan komma tillbaka så pass ”snabbt” verkar lite vanskligt så tar det lite varsamt för har man varit där en gå g är startsträckan mkt kortare nästa gång…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *