VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Nu är han hemma igen…..

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Allmänt

E12B1B22-C6D7-417D-A0B0-24ECF2B5F401

Godkväll fina!

Hoppas att din helg varit bra….. Min indian är hemma från gigg! 

Vi tog en lugn mysig dejt på ett av våra favvo ställen vid täby c.

Idag har jag mest städat och fixat hemma. Jag gick ut i solen en stund och somnade en stund. Skönt. Jag åkte aldrig iväg till Kin utan somnade istället. Det är verkligen skönt, att bara vara hemma ibland…. Så det gjorde ingenting.

 Jag behöver den egentiden som jag fick innan Jonas kom hem =)  Men nu är jag glad att han är hemma!

 70471950-AF3F-46BC-8BC4-972CB11DD42A 7F1C77D4-FF05-45A8-839B-613FA9CB6A81

Sen åkte vi ner till vattnet och tog en kaffe i solnedgången…… Ville bara kika in och säga kram och gonatt!

/My Martens 


Annons

Kommentarer


 1. Majsan 13 maj, 2018 on 22:56 Svara

  Godnatt My & Sov gott🧡❤🧡❤🧡

 2. GC 13 maj, 2018 on 23:33 Svara

  Det är bra, vårda kärleken. Mysig date. ❤️❤️

 3. Tess 14 maj, 2018 on 03:04 Svara

  Hej.
  Läste i kapp lite här på bloggen, följer dig på IG och då blir det lätt att bloggen glöms bort. Inte pga att den är trist utan för ATT bara. Härligt kalas med riktig sommarfeeling du var på, jag vet att jag kommenterar under ”fel” inlägg men nu blev det så. :-) Jag har också märkt detta med alkohol, jag dricker inte längre och jag beställer inte alkoholfria drinkar heller för jag tycker oftast inte om dem, är jag ute på nattklubb och dansar så dricker jag Isvatten, för att det är godast och släcker törsten bäst.Och det kommer alltid någon och frågar varför eller vill bjuda på en öl och när man säger nej, en cider då? osv. Efter ett tag brukar de säga aha du är chaufför? Numer svarar jag oftast JA för jag orkar inte svara. Men jag har märkt att människor skäms lite själva, ofta får jag höra de gånger jag säger att näe, jag är nykter i kväll för jag vill, att jaha ok, jaja, ja jag kan också gå ut nykter och jag dricker sällan osv. Jag skiter faktiskt i hur mycket människor jag inte känner eller bryr mig om dricker. Jag frågar inte och dömer inte, men de ska fråga och ibland döma som om att -jaha du har problem? Och det tycker jag är rent förjävligt, det ska man väl i sådana fall uppmuntra? Det gör jag i alla fall. Skitbra att en människa tagit sig ur den delen.
  Personligen så har jag inte avlagt något nykterhetslöfte däremot så har mitt liv blivit mer ångestfritt och roligare sedan jag slutade dricka. Mysig date i solen ni hade du och din fästman :-) Kram och ha det fint.

 4. Anonym 14 maj, 2018 on 10:21 Svara

  Vilken onyttig mat du äter. Ska inte du föreställa hälsoprofil?

  • My 14 maj, 2018 on 12:08 Svara

   Ät bra, träna bra och MÅ bra =)

   • Johanna 15 maj, 2018 on 01:54 Svara

    Äter bra???? Tjena!

   • Jeanette 15 maj, 2018 on 15:17 Svara

    Amen too that😁😍😎

 5. Lena 14 maj, 2018 on 10:29 Svara

  Verkar som ni har ett mysigt smultronställe nära där ni bor 🌟 mysigt att sitta o se solnedgång 💕

 6. Tina 14 maj, 2018 on 12:51 Svara

  Har din pojkvän löshår?

  • My 14 maj, 2018 on 14:42 Svara

   Haha! Nej…. han äter Bobbys 😉 Skoja bara Han är ju indian…

  • Helena 15 maj, 2018 on 17:37 Svara

   Som svar på ditt påstående ”Tina”
   Avslöja nu inte hur lite du vet om saker och ting.
   Du borde väl veta att ”riktiga” indianer har svart hår. Indianer har oftast så svart hår att det ser ut att vara blått när ljuset träffar det.
   Att Jonas har långt visar bara hur tjockt hår indianer har, är annat än vårt tunna tunna skandinaviska hår. Så ja av att bara titta på Jonas hår så kan man ledas att anta att han har indianskt påbrå.
   Fler påståenden?

   • Kim 15 maj, 2018 on 23:01 Svara

    Är han Native American? Vilket ursprung har han o hans familj? Är intresserad av och faschinerad avindianer och skrivit en c uppsats om det.
    Hoppas på svar.

   • Tina 18 maj, 2018 on 20:41 Svara

    Vad har jag påstått? Jag ställde en fråga och fick ett svar!

 7. Nina Östlin 14 maj, 2018 on 21:05 Svara

  Vad är det för ställe? Brukar göra mina naglar i Täby, numera. Då måste jag ju titta efter dig hädanefter. Skulle vara jättekul att lyckas få säga hej ❣️

  • My 15 maj, 2018 on 00:04 Svara

   Loger precis intill Täby C. Enkelt, litet och charmigt med suuuuper god tacos 🌮🌮🌮

 8. MAGGIS 15 maj, 2018 on 08:05 Svara

  DIN Indian skriver du ofta. Den alltid svartklädda aldrig leende ÄR ingen Indian. Möjligen tycket du han ser ut som en, men har är ingen native american. Vet du ens var härstammar ifrån?

 9. Anders 15 maj, 2018 on 09:49 Svara

  Kanske nordafrikan

  Skriv inte för mycket och reta upp My för då blir det bildbomb så alla inlägg och kommentarer åker ner i källaren

  • MAGGIS 15 maj, 2018 on 10:51 Svara

   gissar på sydamrikan…därifrån kommer inga indianer

 10. Majsan 15 maj, 2018 on 12:31 Svara

  Spelar väl ingen roll var han kommer ifrån….han är ändå Mys indian!!!!!❤🧡❤🧡❤🧡❤🧡❤

 11. Lena 15 maj, 2018 on 12:54 Svara

  Enligt Nationalencyklopedin finns det 500 olika indianfolk i Sydamerika… Så visst kan indianer komma från Sydamerika :)

 12. L2 får jag kalla mig nu. När en annan L har dykt upp. 15 maj, 2018 on 14:18 Svara

  Men……

  Har man såna otroliga problem var en person kommer eller inte kommer ifrån, Om en person ÄR riktig indian eller ett smeknamnsindian…….

  Ha lite förståelse för varandra och lev livet. Vi har bara ett enda futtigt ynkligt liv. Försök vara lite empatiska, sympatiska och ha lite medmänsklighet. Med det sagt inte försöka vara perfekta för fel och brister har vi alla men mobbing, skitsnack bakom ryggen, elaka personangrepp mm anser jag ändå vara någon form av ohälsa och att man har ett tragiskt liv.
  Ledsen att behöva skriva så men har man inget vettigt att säga, säg inget.

  Sen att fundera och diskutera på ett vuxet sätt av intresse om pojkvännens vara eller icke vara är en helt annan femma. Jag har då inte den blekaste aning vad han är eller kommer från, varken i nutid eller dåtid.

  Kram på er alla

  • MAGGIS 15 maj, 2018 on 16:19 Svara

   en nyfiken fråga bara var hans ursprung är.

   • Anna 15 maj, 2018 on 20:31 Svara

    Har du något liv MAGGIS? Lev det i så fall………

    • Maggis 15 maj, 2018 on 23:13 Svara

     Maggis har ett liv hör å häpna! Bor i Täby, ser OFTA Myggan på Täby C. Oftast sittande o dika. Ofta men en hel del påsar från lite billigare butiker. Klipper mig på Bobbys salong sen mååånga år tillbaka. Där får man verkligen höra nåde det ena och det andra. Arbetar som PT o Make Up Artist på bla TV. Så, där var du en del av mitt liv! Själv , hur mår du?

  • Johanna 15 maj, 2018 on 23:05 Svara

   Är han Native American? Vilket ursprung har han o hans familj? Är intresserad av och faschinerad avindianer och skrivit en c uppsats om det.
   Hoppas på svar.

 13. Helena 15 maj, 2018 on 17:23 Svara

  Det finns massor av indianer i Sydamerika. De flesta har även sitt eget språk som de talar. Många av dessa indianer kan inte prata landets officiella språk som är spanska (portugisiska i Brasilien). Oftast är indianerna de fattigaste i landet, och inte allt för sällan råder diskriminering mot dem.
  Var det inte Maggan eller vad hon nu kallar sig här ovan, som visar din totala okunnighet genom att tro att indianer bara finns i Nordamerika. Hon har nog missat att ett land i Sydamerika haft sin allra första president i form av just en indian. Skrämmande ignorant att tro att alla indianer ser ut som de från Nordamerika iklädda sermoniella kläder.

  • Maggis 15 maj, 2018 on 23:14 Svara

   Sant! Fel sv mig.

 14. Helene 15 maj, 2018 on 18:49 Svara

  De e vårt favvoställe med, så mysigt och trevlig personal.

 15. Malin 19 maj, 2018 on 16:36 Svara

  Jag skulle gissa att Jonas är adopterad, kanske från Guatemala eller Colombia.

  Jag har haft barn i min klass som var adopterade och hade sitt ursprung från Maya-indianer.

  Tacos är inte onyttig mat, det är vanlig mat.

  Dessutom syns det att My gått ner i vikt igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *