VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

I väntan på transfer…

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godkväll!

Klockan är strax efter midnatt här nere…. Jag har precis packat klart. Lagt fram ”rese outfit” och krupit ner i sängen. Sista gången jag bäddade upp denna underbara säng, med dessa sjukt sköna lakan! ? ??

57E6DF73-2AA9-47AD-9C5C-3C9C64D2038B

Vi har haft en mysig middag…. Men klockan ringer 04:00 och våran transfer kommer tiiidigt! En vecka går fort. Jag kommer uppstart flera inlägg ifrån veckan som varit hemifrån Sverige… sålänge…

stor kram

/My Martens 

1E2A295C-17BE-4924-A74B-68929A0831D1 EBCD3265-9D23-457B-9338-040766AF3AC5


Kommentarer


  1. Lotta Lennartsson 15 mars, 2018 on 21:31 Svara

    Välkommen hem kram??

  2. Anders 15 mars, 2018 on 22:33 Svara

    Kastar du ner kläderna
    Snälla du måste planera
    Du äter bara skräp mat ,smält ost,bröd, o skräp mat

  3. Sus 16 mars, 2018 on 08:23 Svara

    Hej My!

    Vilken mysig vistelse du verkar ha haft ?

    En fråga:

    Jag tycker du balanserar bra mellan att vata kurvig och vältränad. Därför tror jag du är rätt person att fråga:

    Jag har 15 kg övervikt, men har bröst och rumpa. Hur ska jag träna och äta för att inte förlora formerna samtidigt som jag vill vara hälsosam, men inte vara överviktig?

    Behöver få bort gäddhänget, de tjocka överarmarna och dubbelhakan ? Vet dock att man inte kan punktförbränna.

    Tänker jag fel, går det inte att behålla formerna om jag behöver gå ner i vikt eller ska jag strunta i att tänka på att gå ner i vikt och bara fortsätta träna och äta nyttigt så löser det av sig självt?

    Tack för en bra och ärlig blogg!

    Kram

  4. Maria 16 mars, 2018 on 10:23 Svara

    Oj, var den resan redan klar. Hoppas du njutit av den. Kostade ju multum så jag hoppas du fick valuta för pengarna. Men du kanske blev sponsad? Det är ju inte vanliga ”svensson” som har råd med en sån resa

    • My 16 mars, 2018 on 17:57 Svara

      ??? Finns det någon generell ”Svensson lön” jag driver eget förstag och work my as off ? testa det några år… sen kan du hänga med? Blir ärligt talat trött på alla er som gnäller och är missunnsamma när andra tex reser. Vill du tjäna mer pengar. Jobba mer. Vi ha all ett val. Vill du bli starkare.. träna mer. Plus minus 🙂

      • Ellen 16 mars, 2018 on 23:16 Svara

        Tyckte iofs att kommentaren var lite snäsig min ditt svar My?! Blev otroligt besviken på ditt svar. Nej, alla har inte ett ”val” att kunna tjäna mer pengar!! Det finns de som är sjuka, inte har möjlighet av andra anledningar etc. Missunsamhet är inte fint men det är inte okunskap och ett verklighetsfrånvänt synsätt heller! Otroligt osympatiskt och nedvärderande svar!

        • My 18 mars, 2018 on 11:37 Svara

          Det finns alltid undantag 🙂 livet, sjukdom, situationer som uppstår….. MEN man har ALLTID ett val ?

          • Ellen 18 mars, 2018 on 19:12

            Fy vilken inställning! Nej, man har inte ALLTID ett val!! Tror du att alla människor som drabbats av obotliga sjukdomar har ett val?! Säg det till någon med exempelvis cancer…. Otroligt inskränkt syn. Ut och jobba bara alla människor, det går bara man vill. Det är ditt eget val, du kan välja bort att vara sjuk ?

          • My 18 mars, 2018 on 21:37

            Hej Ellen Vinter! Jag förstår inte varför SU lägger orden i min mun…. jag har aldrig sagt att personer med obotlig sjukdom ska ut och jobba… det är DU som skriver att jag menar…. skuta gärna med det ☺️ Det finns många undantag, både tillfälliga och kroniska situationer…. men majoriteten, dvs övrig människor har alltid ett val 🙂 och många VÄLJER att ”nöja sig” men ett halv-bra arbete, med en halv-bra lön.. där man tex inte trivs.

            För min egen del så handlar det inte så mycket om just pengar…. det viktigaste för mig är att må bra… dessvärre är det SÅ många som finner sig i att må halv bra och inte göra något åt situationen….. dessa vill jag ge en spark i baken led energi och pepp! -utbilda er, testa något nytt, ut och rör på er! Va hungriga på att ta er framåt ???? (gäller alltså inte dödssjuka, krigsskadade, eller andra obotliga sjukdomar)

    • Ann 16 mars, 2018 on 19:04 Svara

      Håller faktiskt med Marie, du har ju själv sagt tidigare att du arbetar så mkt för att du har saker som du måste betala av, annars hade du inte jobbat som du gjort. Blev också lite förvånad att du la pengar på en så dyr resa.

      • My 16 mars, 2018 on 20:01 Svara

        Ja… nu får ni verkligen något att grubbla på ?? Trevlig helg!

  5. Sandra 17 mars, 2018 on 11:35 Svara

    Spela roll vad man lägger sina pengar på? En del har råd, andra inte. En del väljer att inte har råd. Antingen har ma n pengar sparade eller så får man dem eller så lånar man dem.Pengar kommer, pengar går. Tror My har koll på sin egen ekonomi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *