VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Hej från schamponeirngen!

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Samarbete

I samarbete med Bobby Oduncu 

01B8080B-8B4E-412C-9EE3-652373050995

Godmorgon… eller rättare sagt lunch!

Jag har inte hunnit träna än idag. Ska föröka få till det senare i eftermiddag. Hur går det för dig? Håller du i din dagliga PW, använder du dom övningar elle program som jag hittils lagt upp?

jag flydde renoveringskaoset och åkte in till en vän i stan som gjorde frukost till mig. En dubbel citron/ingefära shots väntade på mig =)

Jonas behövde sova ut så jag lät hobby sova vidare… 

Titta vilket spontanmys jag fick till igår =)

Om vi bara bortser från min osminkade och trötta uppsyn! haha! Bloggkollegan och väninnan Christina Melin var nyfixat i håret, SÅ snyggt! Och jag skulle strax bli tvättad och fönad. 

 Jag kom direkt ifrån byggkaos in till Bobbys. Jag fick mitt hår tvättat och hämtade ut nya Super hair, Glömde nämligen mina på Öland och vill inte hoppa över en dag. Just nu äter jag dubbel dos. Vilket jag gör i perioder. Då tar jag två/dagen istället för en =)

Nåväl. Skönt att komma bort ifrån byggdammet och bli bortskämd med tvätt och massage i shamponeringen! LYX!

-Tack Bobby för det!

Förresten… Nu har BOBBY börjat blogga igen, du kan läsa en HÄR 

26C5CE5E-1131-4941-8F79-E3FBA8A017AA

Christina och jag gick bort till Joe & the juice och tog en kaffe…. 

46F9D0CB-BF4A-43E3-B694-E7F07141DEBD 052EF8C5-EC49-4891-A983-8C2C9F024113

475A9147

Ni kan fortfarande passa på att ta del av erbjudandet jag fixat till er

Använd koden MY30 för att få 30% på Super Hair. Eller använd koden my3fr2 så får du 3 burkar, men betalar endast för 2. Det blir ännu ulligare än 30% =)  

Du kan beställa HÄR 

Hörs sen! Kram Kram

/ My Martens 


Annons

Kommentarer


 1. j 9 februari, 2018 on 18:00 Svara

  Hej My! Kände att jag behövde lugna ner mig och läsa lite avkopplande bloggar, ”jag tar My” tänkte jag och här är jag nu. Har haft ungefär lika hektiskt som du med ditt byggkaos idag, fast andra grejer, klarar inte sån stress längre! Heelt slut,nästan så jag ”skakar”..
  Du skrev om din ”trötta uppsyn”, tur att du är så ung My, då syns det inte på utsidan, hur trött man än är.Lägg på tjugo år till och du kan inte dölja trötthetsspåren i ansiktet längre. Jag vet. jag är där, hehe.
  Vill bara önska dig och Jonas en bra helg, kram!

 2. Kerstin 10 februari, 2018 on 15:44 Svara

  Hej My! Jag är intresserad av Super Hair. Hur länge har du använt dem och hur lång tid innan man ser resultat? Blir håret tjockare eller växer fortare? Tacksam för svar och ha en fin helg.

  • My 10 februari, 2018 on 16:22 Svara

   Jag upplever att det växer snabbare… och det som växer ur är friskt & starkt 🙏🏻🙌🏻 Googla mitt namn och Superhair så kan du se före/efter och hitta tidigare inlägg där jag beskriver i låååång inlägg om förloppet, innehållet osv ☺️ Men jag rekommenderar att man äter dubbel dos första 6-8 veckorna, och sesan 1/dagen. Man bör äta minst 6månader för maximerat resultat. Mer info finns också på hemsidan såklart ☺️ Lycka till! Kram

   • Kerstin 10 februari, 2018 on 22:41 Svara

    Tack snälla för svar! Ska gå in och läsa där, har precis upptäckt din blogg (är tant på 50+😊) Ha det fint!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *