VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tävling – Skip Nutrition.

Hej från kärleksmolnen !

Nu är det dags för månads TÄVLING i SAMARBETE med Skip Nutrition

475A0245

Denna månad tävlar vi ut två lådor bars. En med kokossmak och en med chokladsmak. Varje låda innehåller 20 bars, dvs totalt 40 bars. Värde på vinsten 798:- SEK.

Bar_karusell

Skip Bar är en otroligt god proteinbar som innehåller hela 33% protein per bar. Smak och konsistens påminner om en chokladbit, skillnaden är att du får i dig massor av muskeluppbyggande protein.

En bar passar perfekt under eller direkt efter träningspasset. Det funkar även som ett bra mellanmål eller som ett nyttigare alternativ till lördagsgodiset. Barsen innehåller både protein och kolhydrater och har en ljuvlig smak av kokos eller choklad.

Jag brukar ha det med mig när jag kör mellan Öland & Kalmar. Perfekt mellanmål! 

Dom tillverkas i Sverige.

 • Hela 33% protein
 • En ljuvlig smak av kokos eller choklad
 • Som en god chokladbitFör muskeluppbyggnad och återhämtning!475A0388
 • Svara på frågan vilken TROR du är din favorit kokos eller choklad?  Samt en kort (gärna rolig) motivering för varför du vill vinna en låda bars ifrån Skip Nutrition.  
 • -Lycka till!
 • /My Martens PS
 • För att öka dina chanser att vinna så kan du ÄVEN tävla på  mitt instagram HÄR

Kommentarer


 1. Camilla 29 november, 2017 on 12:47 Svara

  Åh-svårt att välja men jag säger ändå choklad! Choklad är ju ändå… just choklad! Jag skulle bli jätteglad om jag vann och skulle dela vinsten med min man. Vi är en aktiv familj där träning är en stor del av vårt liv. Min man tränar bl a 3 luncher varje vecka-en bar skulle vara perfekt för honom som mellanmål! Jag har dessutom både diabetes och celiaki och då kan det vara lite klurigt att hitta bra, snabba mellanmål. Håller tummarna 😚.

 2. Eleonora 29 november, 2017 on 13:19 Svara

  Jag tror att kokos är godast ! Och jag vill gärna vinna för att jag aldrig vinner något och för att livet hade blivit liiite roligare med en kokos bar att se fram emot!😁💪

 3. Katarina 29 november, 2017 on 13:23 Svara

  Jag som är lite fet, vill gärna bli het,
  gärna med lite cocos, så slipper jag stekos.

 4. Ewa 29 november, 2017 on 13:59 Svara

  Jag tror kokos mest för att det låter nyttigt i våra öron.Jag har äntligen skaffat mig en P T och skulle nog behöva en bar efter hans tuffa pass hihi

 5. Maria B 29 november, 2017 on 14:05 Svara

  Choklad, choklad såklart
  då kanske det blir lite fart
  Nyttigt och gott
  Vilken bra lott
  Om jag detta vinner
  Kanske även jag finner
  Styrka och att bli lite ”fit”
  Jaaaa vilken HIT!
  Tänk att en skip bar ”drös”
  Då skulle det bli ös

  Hoppas på vinst!

 6. Monika 29 november, 2017 on 14:16 Svara

  Hej. Jag vill vinna en låda bars. Helst med kokos, men det spelar inte så stor roll, gillar choklad också.
  Jag fick hjärnblödning i slutet av augusti och har legat 2 månader på sjukhus. Mina muskler är helt borta överallt. Ska börja träna snart och behöver då bars. Inte så rolig berättelse men så är det, tyvärr. Hoppas på att bli bra med tiden, för så här vill jag inte leva. Hoppas på tur 😀

 7. Lotte 29 november, 2017 on 14:51 Svara

  Jag tror att jag gillar kokos bäst….eller choklad….eller….. Jag älskar allt med både choklad och kokos och då är det ju kanon om det är lite nyttigare saker i det ätbara 😉 Jag skulle gå ner 1-2kg nu efter graviditeten men det som försvann försvann på BB sen hände inget mer på 6v!! Men jag behöver ha mellanmål som är lite nyttigare än en hand i godispåsen för där kommer jag på mig själv – FÖR ofta!
  http://lotte4.blogspot.se

 8. Agda den förste 29 november, 2017 on 15:50 Svara

  Oh, vad det hade varit gott, att få stoppa i sig en chokladbars, efter 1½ timme på gymmet, istället för det förbannade ägget jag har i cykelkorgen.
  Tror att choklad är godast alltså.

 9. Annette Nord 29 november, 2017 on 16:37 Svara

  Choklad.. Alltså det bästa man (läs jag) kan äta.. Mums! Perfekt efter ett pass eller bara för att det är just choklad, fast kokos är ju inte heller fel.. Grattis till er förlovning, jag önskar er allt gott! 💞😃

 10. Ann 29 november, 2017 on 16:52 Svara

  Kokos för mig!
  Älskar bars så gott och smidigt att ha med. En låda helt för mig själv skulle vara fantastiskt. Lovar att sätta hänglås på den eftersom mina barn alltid hittar mina gömmor 😊

 11. Jessica Eliasson 29 november, 2017 on 17:57 Svara

  Choklad skulle passa mig och sonen bäst. Vi samåker till/från skola/jobb och har en bra bit att åka. Skulle vara toppen att få dela på en låda

 12. Helle 29 november, 2017 on 19:23 Svara

  Jag tror kokos är godast, skulle jag vinna skulle jag ta med och bjuda mina kollegor på jobbet, till fikat.

 13. Maude 29 november, 2017 on 20:03 Svara

  Kokos är exotiskt och romantiskt.Passar efter crosstrainer och afrikanska dansen.
  🏃‍♀️💃

 14. Helena i Uppsala 29 november, 2017 on 20:48 Svara

  choklad för mig
  fast jag gör alltid kokostoppar till körens fika när vi övar för en tjej är glutenintolerant, och får då äta upp resterna om det blir något kvar. Tjejen är också chokladallergisk.

 15. Flipp 29 november, 2017 on 21:22 Svara

  Choklad!
  Har en ”krislåda” med choklad i skåpet på jobbet för stunder när man väljer mellan ett paykbryt eller en chokladbit – lådan (och jag) skulle må gott av en nyttigare version av sig själv 😉⭐️

 16. Helena 29 november, 2017 on 23:10 Svara

  Helt klart kokos. Har en del kilon att gå ner efter flera kortison kurer. Så lite hjälp på traven skulle vara underbart.

 17. Marie 29 november, 2017 on 23:34 Svara

  Jag tror inte, jag vet att Cocos skulle bli min favorit 😂. Jag vill vinna till min son som har kommit in i mycket osunda vanor och jag vill visa för honom att det finns nyttigare alternativ som är goda 👌

 18. Maggan 30 november, 2017 on 00:08 Svara

  Älskar cocos.
  Jag har tagit tag i mitt liv och gått ner 15 kilo sen i April.
  Dessa vore guld värt för mig att vinna.
  Så enkelt att ha med sig både på jobbet och träning.

 19. Anna 30 november, 2017 on 06:52 Svara

  Kokos eller choklad
  Båda smakar toppen
  Proteiner varje dag
  Gör det glatt åt kroppen ☺

 20. Anne 30 november, 2017 on 07:11 Svara

  Smak spelar ingen roll. De är GLUTENFRIA! Yeah!

 21. Jessica Martinsson 30 november, 2017 on 07:19 Svara

  Jag är övertygad om att min favoritsmak skulle vara choklad 😀 Min motivering är
  ”För att få mer energi
  när julen står bi
  Julbak och barnlek
  Krävs mycket kärlek
  Då behöver man en skip nutrion bars
  Så blir allt kalas 😀

 22. Deseree 30 november, 2017 on 07:34 Svara

  En låda choklad bars skulle va perfekt till vår familj med två tonåringar som dansar fem dagar i veckan. Vi behöver alltid ett förråd med matlådor och bars så en vinst skulle verkligen va top! Håller våra tummar! 👍👍👍

 23. Kristine H 30 november, 2017 on 08:01 Svara

  Jag tror att kokos är min favorit. Jag gillar kokos i alla de former så i form av en bar blir det nog perfekt :) Om jag vinner kommer jag att dela med mig till mina tonåringar som tränar hockey resp. volleyboll 4-5 ggr/vecka.

 24. Jossie 30 november, 2017 on 08:01 Svara

  Kokkos är säkert den jag kommer gilla mest. Fast choklad smakar nog inte pest! Jag äter allt som är som godis, inte konstigt att man är en flodis. Men dessa bars är ett nyttigare alternativ som är bättre för min hälsa. Kanske är dom så goda så dom mig kan frälsa!

 25. Sussi 30 november, 2017 on 14:10 Svara

  Som chokladtokig så kommer jag garanterat älska den smaken:) Som mamma med många bollar i luften med både fix och trix i hemmet till att skjutsa barn hit och dit så hade en bars suttit som en smäck däremellan:) Håller både tummar och tår

 26. Maria 30 november, 2017 on 14:28 Svara

  Sitter här och smaskar på en fransk nougat när jag läser din blogg.
  Jag älskar både cocos och choklad.
  Men tror chokladen kommer falla mig bäst i smaken.
  Har precis fått reda på att jag troligtvis kommer bli uppsagd så du får gärna skicka lite chokladbars som tröst istället för godis 😉
  Men jag är inte alltför nedslagen.
  Det här betyder bara att någonting bättre väntar på mig 💪🏻
  Kram Maria

  • My 30 november, 2017 on 17:49 Svara

   Men ÅHHH! Maria! Helt rätt inställning…. LYCKA till! =) kram

 27. Marie 30 november, 2017 on 14:42 Svara

  Jag tror choklad är godast och nu kanske jag kan få möjligheten att komma igång med mitt nya sunda liv som jag så väl behöver.

 28. alex 30 november, 2017 on 15:01 Svara

  Choklad för mig! Alltid. För lite god energi till mig själv, som jag kan transformera till goda handlingar för andra;-)

 29. Susanna 30 november, 2017 on 16:17 Svara

  Vilken bra tävling! Får läsa på om detta! Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 30. Anneli 30 november, 2017 on 19:00 Svara

  Klart att det är kokos som blir min favorit
  Bara genom att ta en liten bit
  Så får det mig att glömma dagens slit
  Och drömma om ett solparadis och resan dit
  Och om jag inte fastnar på en vass nit
  Så kommer jag hem med flit

 31. Johanna 1 december, 2017 on 06:26 Svara

  Att välja mellan favoriterna choklad & kokos är inte lätt men jag skulle nog föredra choklad.

  En Heltidsstuderande mamma med målet Barnmorska. Tentaplugg, tvätt och disk, aktiviteter ska rulla på samtidigt.
  En vinst hade gjort att jag hade min mellis klar på skoldagarna!
  Nu håller jag tummen!

  Kram!

 32. Kylie 1 december, 2017 on 21:06 Svara

  Choklad skulle bli favoriten här hemma! Finns det folk som inte tycker om choklad överhuvudtaget?

  Jag vill gärna vinna dessa till min petiga man som skippar lunch. Har försökt få honom att börja ta med något men sedan de slutade tillverka tekakorna som han tyckte om har han slutat med lunchen. Kanske tomten kan övertyga honom att äta mitt på dagen med denna vinst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *