VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

När man egentligen bara vill dra täcket över huvudet och stanna kvar i sängen…

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

bild-9889

 

Hej fina!

Jag ser vita vackra vinterlands bilder på mitt instagram. Men här nere över Kalmar/Ölaand är det bara grått, trist och mulet.

Jag tog en morgon promenad imorse. Ökade tempot något, gick lite längre, spände magen i intervaller för att försiktigt komma igång med m magmusklerna igen. Att lära sig ”hitta” kontakten och kunna kontrollera musklerna… DET ser mycket lärare ut än vad et faktiskt är…   Jag kände att det får bli mitt första framsteg i min rehab. 

Jag är frusen och trött. En del av mig vill bara stänga av mob, dator, lysen och dra täcket över huvudet… Stanna kvar i sängen hela dagen. Utan att gå för djupt in på min status just nu, så är det precis det jag känner för stunden. MEN, nu sk jag föröka hitta mitt smink som legat oanvänt sjukt länge och fixa till en anständig look!

 Jag  precis fått mina fransar fixade, SKÖNT. Hos grymma tjejerna på Fransförlängning i Kalmar. Efter operation och tre veckor som mer elle mindre liggande så är jag inte i en ”snygg period” direkt.

I helgen fyller jag år. Så lite piffig kan jag ju försöka att göra mig.

Jag ska strax möte upp min vän och fotograf Linda. För att plåta lite, men också ta en mysig lunch och tjejsnack. I eftermiddag ska jag förbi revisorn och gå igenom papper. SKÖN! hatar när jag känns ratt jag ligger lite efter… Sen hämta lilleman… V kille bara kika in och säga hej!

Kram sålänge!

/ My Martens 


Kommentarer


  1. carmela 22 november, 2017 on 19:52 Svara

    jag fyller med år i helgen <3 grattis till oss

  2. Karin 23 november, 2017 on 15:44 Svara

    Hoppas du får ett fint firande ?. Blir det någon fylla jämt resa med Jonas? De skulle väl va kul att komma till värmen en vecka nu !!!. Kram ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *