VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Att förlåta…. eller säga förlåt….

IMG_8923

Nytt poddavsnitt ute NU ☺️

In och Lyssna på Multi Mammorna HÄR 👈🏻 I veckans avsnitt pratar vi om vad man kan förlåta, och inte. I olika situationer och relationer…. Ett känsligt ämne. Väldigt individuellt och utan ”rätt & fel” ☺️

Tex  Åza berättar om sin 48h regel, och jag är tvärt om. Blir (jätte) arg, reder ut och släpper det… fortast möjligt 😃 48 h skulle ta knäcken på mig! Men som sagt, inga rätt eller fel. bara väldigt olika. In och lyssna och dela gärna med sig av vad din tankar kring ämnet…. stor kram

/My Martens 


Kommentarer


 1. Louise 20 november, 2017 on 21:23 Svara

  Hej.
  Jag kom och tänka på när ni sa att era lyssnare lyssnar på er på olika platser och jag började skratta lite åt mig själv för varje söndagkväll när jag har lite spa här hemma och fixar mig innan en ny vecka så lyssnar jag på ett nytt avsnitt ifrån er. :)

 2. Cattis 20 november, 2017 on 23:13 Svara

  Jag är som du, blir arg, reder ut det och går vidare. Jag skulle känna att jag lade energi på skit i 48h… Min tid är mer dyrbar än så… Varför ska den jag bli arg på få ta plats i min hjärna så länge? Men å andra sidan blir jag väldigt sällan arg längre. Jag sorterar och väljer mina strider. Annat var det förr… Men man ska ju bli visare med åren säger dem 😜❤️

 3. Jejos 22 november, 2017 on 16:01 Svara

  Älskade din känga till JT i podden, love it!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *