VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ångestsbakslag… Ölandsvecka, roadtripp!

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Allmänt

IMG_7507

Måndag, ny vecka… nya möjligheter ✨👊🏻 En Rosabandet kaffe on my road… Lilleman och jag kör en roadtripp idag… Ner mot vackra Öland 🍁 Hoppas din helg har varit bra! Våra har varit suuuuper bra, vi har gjort så myckwtvatt jag inte hunnit uppdatera 😝😂 Skönt! Mer om det i ett senare inlägg i veckan…. Denna veckan är fylld med känslomässiga utmaningar för mig. Tuffa beslut, och avslut. Förutom det, plugg, omställning inför Ölands vecka, och fokus på att bara ta mig igenom veckan och bibehålla min balans.

Min ångest har kommit som ett brev på posten. Jag har väckt Jonas med gråt! Sömnproblem deluxe igen! 😫

Inget allvarligt…. men lite oväntat för mig som har fött lite distans till det… Jonas tar det bra. Han är stabil som en gammal trädstam.

Jag däremot är lite ut balans… men medveten om det och gör mitt bästa för att ta kontrollen igen. Det som är så sjukt fascinerande   är att inse hur både kropp och knopp hänger ihop!

Jag är i en återuppbyggnadsfas. Mer erfaren, mer tilltufsad och samtidigt sååå mycket starkare!

MEN skör. Skör på ett lite läskigt sätt innan jag hittar balansen i just det…  Nog om det. Vill vara visa att ingen är perfekt. Allra minst influensers. Många bloggare vill ge ett sken av en ”perfekt” vardag. Det finns ingen perfekt vardag. Livet går upp och ner… så är det ☺️

-Önskar dig en bra start på veckan ❤️

Kram/My Martens


Kommentarer


 1. Sara 16 oktober, 2017 on 11:55 Svara

  Kör försiktigt. 😊 ha en härlig vecka och ta hand om dig.🤣 kram på dig Sara

 2. Sandra 16 oktober, 2017 on 12:05 Svara

  Tack för att du delar med dig av ditt månde och är öppen och ärlig kring dina känslor! Jag tampas oxå med ångest just nu och skönt att veta att man inte är ensam!💕

  Kram!

 3. Ann-Sofi 16 oktober, 2017 on 13:57 Svara

  Stackars fina du, det är inte lätt att vara mitt i livet och orka med allt. Du är en kämpe men var försiktig och försök stressa ner, du behöver inte göra allt.
  Fint att din son får ledigt från förskolan så ofta, när mina barn var där fick dom bara ledigt när ”stora” skolan hade ledigt + kanske några dagar till per termin. Men när han kommer till åk 1 blir det nog svårare att få ledigt, skolplikten , du vet.

  Ha det så skönt i brittsommaren nu.Kram

 4. cecilia 16 oktober, 2017 on 14:51 Svara

  Tack för ditt ärliga inlägg, My! Du är jättimponerande med allt som du har på gång och på det sätt du har rest dig och gått vidare i livet. Det är så lätt att säga men svårt att göra så du är verkligen stark. Jag tycker att vem som helst skulle fått ångest och stress med alla projekt, utbildning, delad vårdnad mm som du har i ditt liv just nu. Så det ska du inte känna att du liksom är svagare än någon annan, tvärtom är det nog många som inte ens skulle vågat börja med allt det som du gjort. Hoppas det går bra med allt, det är så roligt och inspirerande att följa dig. Själv har jag ett mera ”vanligt” liv antar jag, bor i USA med lite äldre barn men har precis om-utbildat mig och startat eget. Mina utmaningar är mitt nya företag och det ständiga när man flyttat runt lite och bor utomlands att hitta vänner – SÅ jobbigt det är och trist att inte ha några ‘tjejer’ att göra kul saker med men det löser sig. Alla har vi saker att jobba med. Även kost och träning är alltid nåt jag tänker på att försöka vara hälsosam – är total känslo-ätare så din blogg är bra och ärlig där också. Stor igenkänning.

 5. Marita 16 oktober, 2017 on 16:12 Svara

  Katterna som strilar

 6. Marita 16 oktober, 2017 on 16:14 Svara

  Katterna som strular

  • My 16 oktober, 2017 on 22:20 Svara

   Marita… du är så konstig i alla dina kommentarer? Korta, osammanhängande, och ofta ganska ofta helt opassande? Missförstår jag dig på något vis? Du v et ofta mer om mig mig än vad jag själv gör… ?? Med vänlig hälsning, My

 7. Elin 16 oktober, 2017 on 21:19 Svara

  Men wow! Du är strålande vacker My! Skulle du inte kunna göra ett inlägg med dina favoritprodukter, smink, krämer? :)

 8. Karin 16 oktober, 2017 on 22:44 Svara

  Du är så söt. Med smink utan smink. Kortare hår längre hår. Kram 💖

 9. Kamilla 16 oktober, 2017 on 22:48 Svara

  Min helg var också bra men när måndagen väl kom väntade ångest och ont i magen igen. Har en jobbig vecka på det mentala planet med stora beslut och utredning om jag kommer med på utmattningsprogram.

  Så skönt att J förstår och kan stötta dig när du behöver det som mest.Var rädd om dig och låt det ta tid.

  Kram Kamilla

 10. Bea 17 oktober, 2017 on 07:44 Svara

  Såg din bild på instastory. Tess o lilleman, fick en dålig känsla som att något jobbigt ska göras. Skickar en varm kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *