VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Krasslig…. trött… plugg!

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

bild-3299

Hej fina!

Jag är Forfarande hemma och känner mig krasslig…. ingen feber, men ändå hel slut!? Ont i kroppen, trött, ont i halsen… som sagt, ingen feber och inte snuvig! Känns som om jag har någonting som inte bryter ut, helt!? 

-J*kla förkylning!??

Fördjupar mig i plugg resten av dagen… Vi har webbenarium  i eftermiddag, kul!  ? Tur att man har webbinarium så att man kan sitta hemma i pyjamas, med ingefära/citron-te och se ut precis som man gör när man är krasslig! ?

 Ska kanske ta en lugn promenad ner till vattnet och tillbaka. OM jag orkar. Oroa dig inte nu, jag är inte dum ? Att vila är A&O när man är krasslig!

 Ingen PW, utan bara få lite frisk luft…  

önskar dig en skön dag ?✨

Kram

/My Martens 


Kommentarer


  1. Åse 3 oktober, 2017 on 15:33 Svara

    Men kära hjärtat, du är inte ”krasslig” du är på väg in i den berömda väggen.. Tyvärr är man väldigt dålig på att se sådant själv .. Jag hoppas verkligen att du kommer till insikt innan och inte kraschar.. Som jag fattar det har du gjort det förut och det blir inte mildare för varje gång skulle jag vilja säga.. tvärt om.. Det är INTE värt det…. Allt detta säger jag verkligen i välmening då jag själv, tredje gången gillt, hamnade på psyk, och där fick jag uppleva hur jäkla illa det kan bli om man har rejäl otur ..Såg många unga människor mitt i karriären som gått blixtsnabbt från ”frisk” till väääldigt sjuk för resten av livet. Skrämmande! Efter det så gjorde jag stora förändringar i livet. Kram till dig ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *