VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Nu funkar bloggen igen…. =)

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Allmänt

R E K L A M

IMG_5418

Hej fina!

Hoppas allt är bra med dig… Igår kväll kom jag inte in på bloggen, över alls!

Sorry för det. Det var inte bara min blogg, utan hela våran portal. Men när jag vaknade så var problemet löst! 🙏🏻☺️

Mitt inlägg gällande mina nya karriär och mina studier kommer sen. Jag har ca 5 min på mig nu. 

Igår när jag lämnade studielokalerna så var jag SÅ trött! Jag åkte förbi Bobbys salong och hämtade Super Hair. Alltså jag är så hooked på dom! Mitt egna hår är verkligen tjockt friskt och starkt!

-SÅÅÅ nöjd! 🙌🏻🌟

Du kan beställa dom HÄR 👈🏻

 När jag ändå var vid hans salong så skulle jag köpa mat till mig och Jonas. Jag hade nämligen lovat att ”fixa/laga” mat till kvällen… Hehe!

-Same same but different 🤷‍♀️😉

Gick in på ett av mina favvo ställe, som också ligger på samma gata. Kalkon. Ett bra tips om du vill äta nyttigt, ”hemlagat” men inte orkar/hinner stå vid spriten själv 😉

Det blev mager kalkon, bönsallad och råris. SÅ gott!!! 

IMG_5421 IMG_5422

Bobby avslutade precis en kund, så under tiden jag väntade på honom gick jag in på Morris, Jag letar efter en snygg, elegant men kvinnlig rock.

Jag behöver en SNYGG jobb rock inför vintern/hösten. Fest jackor har jag hur många som helst. FÖR många, men nu behöver jag en jobb-rock!

Jag var nyligen inne i en annan affär. En ”fin” butik, Tillsammans med Ludvig.

Jag provade en jacka för sjukt mycket pengar, som jag i tre år sucktat efter att köpa. jag var beredd att köpa den.

Men expediten tittade nedvärderande på mig och behandlade mig så FRUKTANSVÄRT illa. Du vet lite ”pretty woman” känsla.

Jag går inte in på detaljer, men låt mig säga såhär,

-Där sätter jag ALDRIG min fot igen!!!!

Hmm….

NU blev det ett spontat besök på Morris igår. Där jag blev sjukt vänligt bemött.

Expediten och jag började småprata och hon hjälpte mig att hitta det jag ville ha. Vi ”klickade” direkt. Man blir så sjukt glad & nöjd när man får service. Det behöver inte vara fjäsk eller överdrivet på något sätt, men du vet en vänlig ton, ett leende och uppriktiga smakråd!

-GRYMT bra servis på Morris på Döbelnsgatan!

Så det slutade med en present från mig själv till mig själv ☺️

-Because i’m WORTH IT! 

IMG_5426

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu ska jag till Anna och tag en kaffe och en PW ☺️ VI hörs senare!

Kram

/ My Martens 


Annons

Kommentarer


 1. T 13 september, 2017 on 10:47 Svara

  Ja, vissa snobb butiker kan ha riktigt okänslig och otrevlig personal. Det är ju så löjligt!,Bianca Ingrosso sade detta också om en butik i Wahlgrens värld avsnitt.
  Man ska gå med huvudet högt.
  Kram

 2. Myran 13 september, 2017 on 11:01 Svara

  Kommer sen!! det börjar verkligen bli löjligt det här My du vet att du får fler klick av detta och förmodligen mer pengar är det så man gör mot sina läsare? Hoppas du kan ta kritik och en åsikt utan att hugga som jag ser att du gör när det inte bara är medhårs. Men lycka till med vad det nu än är du ska göra det är du värd. Men vad med PT jobbet som du brann så för varför har du lagt ner det?

  • My 13 september, 2017 on 11:50 Svara

   hahaha

   • Kajsa 13 september, 2017 on 15:20 Svara

    Vad var det som var så kul med detta My? du är verkligen otroligt dålig på att ta konstruktiv kritik känns så omoget. Undrar också vad som hände med din PT karriär faktiskt och det här med dina cliffhangers börjar verkligen bli fånigt och vi förstår att det genererar cool cash till dig.

  • Madde 13 september, 2017 on 20:30 Svara

   Ja du My, jag har varit så glad för din skull och väntat på din nya ”grej”
   Men nu känns det som du driver med dina blogg läsare…och att du umgås med Anna Book?
   Tack för mig och lycka till med vad detta super hemliga projekt än är.

   • My 13 september, 2017 on 21:07 Svara

    Kul att höra att du varit glad för min skull. tack! Driver med läsarna ? Nej. Anna Book. Det är ingen ny vänskap, vi har känns varandra sedan ca 5 år. tack för lyckönskan!

 3. Helena 13 september, 2017 on 11:36 Svara

  Härligt att bloggen fungerar igen . Det där med hur man blir bemött av personalen i olika affärer kan verkligen skilja sig åt , men så viktigt det ändå är . Ha en härlig dag .

 4. Catrin 13 september, 2017 on 12:54 Svara

  Tycker oxå du drar på det för länge.. Du kommer tappa dina läsare när du gör så…

 5. Anna 13 september, 2017 on 13:03 Svara

  Vet du My.. Jag blev sådär riktigt illa bemött i en butik nyligen. Jag tog kontaktuppfifterna till butikschefen och mailade till henne. I mitt fall så var säljaren mer intresserad av sin mobil än av mig som kund, och det gjorde mig riktigt pissed off 😬 Ha en fin dag nu, då strålar 💕 Kram Anna

 6. Ann-Charlotte 13 september, 2017 on 13:18 Svara

  Härligt att du håller oss på sträckbänken tycker jag, har inga problem med det😊Blir bara mer spännande. Man kan säkert brinna för flera saker samtidigt, beroende vad man får för möjligheter, så fortsätt kämpa. Lycka till💪😊

  • Monica i Nacka 13 september, 2017 on 15:11 Svara

   Haha håller med dig A-C 🤣 Spännande ju👍🏼😀 heja dig My! Vet att detta kommer bli bra ❤️ Å dålig kundservice! Inte ok då går jag med 🕺🏽😘

 7. Malin 13 september, 2017 on 13:21 Svara

  Fastighetsmäklare och studier till det på FEI på Kammakargatan gissar jag på att det är:-)

 8. Madde 13 september, 2017 on 15:14 Svara

  Nädå, My kommer inte att tappa läsare pga att hon håller oss på halster….det är vi för nyfikna för😜 Jag tycker det ska bli spännande att Snart få läsa vad det är hon ska arbeta med och plugga till, och jag håller verkligen tummarna för att det är något hon kommer att lyckas med och må bra av. Heja My💪🏻

 9. Mickandialog 13 september, 2017 on 15:20 Svara

  Programledare. Det Tror jag. Hoppas
  Kramis

 10. Marita maritaä_@maämä 13 september, 2017 on 15:45 Svara

  Ska du inte hem till din son?

 11. Molly 13 september, 2017 on 16:00 Svara

  Tror inte ett dugg på att bloggen inte fungerade….
  Är bara för att vinna tid för fler lögner…ärlig blogg jaaa… söker man in på en utb. så skriver man det ”sökt in på mäklarlinjen hoppas jag kommer in” så snälla håll tummarna att jag kommer in! men detta hyss pyss är bara bullshit! som med allt annat på denna blogg,

  • My 13 september, 2017 on 19:06 Svara

   haha! Hej hej Trollet! =)

 12. Maria 13 september, 2017 on 20:07 Svara

  Lycka till med nya karriären! Hoppas du blev nöjd med köpet alltid kul när man hittar just det där man vill ha :)

  • My 13 september, 2017 on 20:12 Svara

   Tack snälla du! =) Ska strax berätta vad det handlar om. Både jobb och studier =) Kram

 13. Blablabla.. 13 september, 2017 on 20:16 Svara

  Ödmjukhet! Det känns som om det är dagens ord..

 14. Elenor 13 september, 2017 on 20:19 Svara

  Åhh jag spricker av nyfikenhet nu jue 😉 Kollar in senare innan jag lägger mig så hoppas jag att du har berättat. Ja du det där med finare butik och hur man blir behandlad har jag oxå fått uppleva och jag ser som så att det är deras förlust eftersom jag inte spenderade mina pengar där. Härligt att du unnar dig lite du oxå :)

  • My 13 september, 2017 on 20:22 Svara

   Hihi! ja, du har hela rätt.. det är deras förlust. Jag ska strax skriva om det =) Kram ( håller på just nu, men loggas ut hela tiden) haha! det är banne mig inte meningen… =)

 15. Malin 13 september, 2017 on 21:15 Svara

  Din nyfunna vän Anna och du är sååå lika!! Förstår att ni hittat varandra 😉Så som hon betedde sig mot medtävlarna i gårdagens avsnitt, ja det är samma sätt som du haft mot alla ska tidigare vänner som enligt dig svikit dig, beter man sig illa får man skit tillbaka! Jag är inget nättrollmutan har helt enkelt tröttnat på falskspelet och dramat på denna sk blogg… Du och Anna kan ju snyfta lite ihop och söka sympatier! Undrar själv varför man fastnar vid att läsa en blogg som är allt annat än ärlig men det är väl det som gjort det lite spännande – men som sagt nu säger jag tack och hej! Förmodligen kommer en vass kommentar från dig och jag säger bara varsågod!

  • My 13 september, 2017 on 21:24 Svara

   Återigen… det är upp till läsaren vad/vem man vill följa… Tack och hej Malin! =)

  • Monica i Nacka 14 september, 2017 on 01:39 Svara

   Gäsp Malin ….. å hejdå! Att du orkar? Sluta å läs bloggen?!OCH, Om det stör dig😅! Å att du tom orkar å besvara Mys kommentarer??? 😘

 16. Ulrika 13 september, 2017 on 23:23 Svara

  Rock är klädesplagget för män och kappa är klädesplagget för kvinnor, så det var nog en kappa du menade. Visst kan man lära sig något nytt varje dag och det är helt gratis och kunskap är inte tung att bära 😉

  • My 13 september, 2017 on 23:27 Svara

   Fast detta är en overaize rock 😃 För kvinnor… (hoppas jag😂)

   • Ulrika 14 september, 2017 on 00:52 Svara

    Oversize trenchcoat/cape/kappa för kvinnor och oversize rock för män, ska vi säga så? Bra. Då säger vi så 😂 Eller som man också kan säga; var och en skäms för sig. 🙈

 17. […] ”Har man sagt hela alfabetet så får man börja sätta ihop ord av detta alfabet”? My har nämligen slängt sig med hela jäkla alfabetet utan att klämma ur sig vad det är hon ska syssla med till hösten. Hon lämnade A och B bakom sig […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *