VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Helt slut…. middag!

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Allmänt

IMG_5406

Hej!

Alltså TACK för alla lyckönskningar! 💖🙏🏻 Jag är så glad att du finns 🙏🏻

Jag VET att vissa morrar i kommentarsfältet över mina ”cliffhanger. Men ibland får det vara så… det finns x-antal anledningar till varför jag inte kunnat skriva något. Då går vissa till attack och tycker att jag inte borde skriva någonting överhuvdtaget. Men saken är den att vill man följa min vardag så får man följa min vardag. Inför detta har det varit en låååång rekrytering. Mångas möten, intervjuer osv.. det hade varit OMÖJLIGT att ”hoppa över det”! Då hade du trott att jag varit knäpp 😂 

Första dagen avklarad! Fiiiiiii fan vilken dag! HERRE GUD! Jag är HELT slut! Imorgon ska jag berätta… jag LOVAR!

Nu har jag ätit middag med Jonas… Vapiano, Carbonara (med extra bacon 🍝🥓) och firat att min resa börjar nu. Hela kvällen har jag ägnat åt planering, struktur, schemaläggning!

Måste sova nu. Imorgon kör vi igång tiiidigt igen! ☺️

Kram & gonatt!

/My Martens 

IMG_5387 IMG_5390 IMG_5392 IMG_5393 IMG_5394


Annons

Kommentarer


 1. Tess 12 september, 2017 on 01:06 Svara

  Hej Hej.
  Hoppas din dag varit bra, ska bli spännande att få läsa om vad det är du gett dig in på :-) Står själv inför ett vägval, tryggheten eller nytt spännande.. jag lutar mot det senare det är mycket roligare och jag vill inte stagnera och önska att jag inte gjorde det eller det då jag hade chansen. Jag tror det är då man blir bitter. Men nu var det inte mej det handlade om utan dej. Hoppas det ordnar sig med katterna också. Kram.

 2. Karin 12 september, 2017 on 06:00 Svara

  Snälla My attack kallar jag inte det jag skrev det var en fråga / åsikt det måste du väl ändå tåla utan att reagera på det här sättet du har ju faktiskt skrivit om det här i flera månader nu. Önskar dig dessutom både då och nu lycka till.

  • My 12 september, 2017 on 07:51 Svara

   Det bar ju det jag skrev ☺️

   • Malin 12 september, 2017 on 16:21 Svara

    Fast jag håller med Karin – du gjorde en grej av det! Inte så konstigt att läsare undrar… och din ton är ofta ganska vass! I min värld löjligt och bara effektsökande om man förstorar upp saker som ändå är hemliga gång på gång.. Håll tyst om det och skriv när tiden är inne för det! Ungefär som att hålla en pojkvän hemlig ett tag, alla har full förståelse för det och det är bara när man talar i gåtor och gör en ”cliffhanger” av det som läsare reagerar! Du är inte ensam om att arbeta så men går definitivt längst och det blir väldigt tråkigt för oss läsare! Så mitt tips är att tänka om 😉

 3. Helen 12 september, 2017 on 08:04 Svara

  💖

 4. Majsan 12 september, 2017 on 08:58 Svara

  Kikar in heeela tiden för att se om du berättat vad du gör!!! Sååå spänd på vad det är!!! Hoppas du har en bra dag med nya karriären<3<3<3

 5. Ann-Charlotte 12 september, 2017 on 08:58 Svara

  Lycka till o så spännande. Jag kan vänta hur länge som helst på att du ska berätta. 😉Får se om mina aningar stämmer. Förstår hur du kämpar för att få ihop livet, men vet att du fixar det😊

 6. Tina 12 september, 2017 on 10:46 Svara

  Det är ju det som är så kul My, att du säger nått litet om att du har saker på G, och sen släpper du bomben…..som att vänta på julafton….tycker i alla fall jag. Självklart är jag ju jättenyfiken från början, vad du ska ta dig an.

  Kram

 7. Tina 12 september, 2017 on 13:01 Svara

  Glömde fråga en sak:
  Om man vill äta riktigt goda skaldjur, vilken restaurang i Sthlm rekommenderar du då?

  • My 12 september, 2017 on 13:31 Svara

   Melanders =) Ä du sugen på burgare eller hummer så har Pontus Frithiof, Burger & Lobster där jag firade min födelsedag förra året =) kan rekommendera båda =)

  • Annika K 12 september, 2017 on 14:56 Svara

   Stockholms Fisk är också bra :)

 8. Sandra 12 september, 2017 on 19:39 Svara

  Polisutb…. ?! 🤗

 9. Rebecka 12 september, 2017 on 22:34 Svara

  Meeeeen! Idag skulle du berätta ju!! Jaja… jag måste sova nu så får vänta en dag till… snyft 😉

 10. Elenor 13 september, 2017 on 00:08 Svara

  Hur länge till ska du dra på det? Vad är din nya karriär nu då?

 11. Janet 13 september, 2017 on 10:52 Svara

  Du ska bli mäklare va?! Känner det på mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *