VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kvälls powerwalk….. Midnatt.

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

IMG_0724 IMG_0726

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kvälls träning!

En gräsmatta, en parkbänk, några gummiband. Det är vad som behövs för att köra igenom hela kroppen och bli helt slut? Jag hade träningsdejt med min Kalmar-fru. En kaffe på balkongen innan jag körde över till Öland. Hängde upp tvätten, rensade lite, packade upp en kartong och tog sen en PW på 1.5h.

Gick runt, runt runt hamnen i Färjestaden. Passerade uteservering efter uteservering. Längre upp till Sthlm,

Ikväll har jag inte riktigt varit tillfreds. Saknar mina vänner i Stockholm. JÄTTE MYCKET!  Det spontana att bara mötas upp i stan. Saknar, mitt liv”. Min vardag.

Vart är hemma egentligen? Det kan jag inte svara på. Jag är vilsen och rotlös. Men det VET jag. Fokus ligger på att  försöka ”landa” här nere.

Hittills har det gått över förväntan???.  Jag har fått ett varmt mottagen av både bloggläsare, gamla stamkunder och vänner.

Det betyder JÄTTE mycket ❤️

(Tack, ??ni vet vilka ni är)

En kväll som denna med en inre ångest, en rastlöshet och oro. Det kommer komma flera såna. Det ingår lixom i att bli ”back on track” igen. Det kan inte vara en dans på rosor hela tiden. Vid närmre eftertanke så har det aldrig varit det….? Men du förstår vad jag menar, hoppad jag.

Några tjejer frågade ganska sent ikväll om jag ville följa med till Strand i Borgholm. Snabbt tänkte jag kasta mig in i duschen göra mig iordning och ge mig av. Men jag stoppade mig själv.

För det första. Myyyycket folk, jag är folkskygg om jag inte känner mig trygg i mitt sällskap. För det andra så typiskt mig att ”fly” från min oro/ångest. För det tredje, jag är inget stort fan av just Strand.

Så istället sitter jag nu på min balkong. Reflekterar, tar en kopp te. Lyssnar på en saxofon som spelarbiten bakgrunden.

Jag tycker det känns helt Okay.☺️

Klockan är nu strax innan midnatt.

Jag ska strax hoppa in i duschen. (Hoppas grannarna inte hör det ?)  Träningen och min långa PW tog kål på mig, på ett skönt sätt. Känner mig mer avslappnad.

Några teledejter med mina Sthlms vänner gjorde också gott ☺️

Jag kommer kunna somna skönt, även om jag vaknar med ett ryck och undrar vart jag är?

Det går nog också över snart….  Gud vilket flummigt inlägg…… men så går mina tankar just nu.

Hoppas att du njuter av våran Svenska sommar och all fördelar som den drar med sig ?

Stor kram

/My Martens 


Kommentarer


  1. Martin 15 juli, 2017 on 23:42 Svara

    My!
    Tänker på dig jätte ofta:) du e en underbar person. Lider med dig när du skriver att du e folkskygg, sen att du sover dåligt. Samma är det för mig, sover dåligt på nätter. Vet ej varför. Skulle nara vilja ge dig en kram

  2. Annie 16 juli, 2017 on 08:04 Svara

    Jag gjorde samma i fredags, var barnfri och några ville få m mig ut. Men eftersom jag skulle komma senare än de andra grejjade jag det inte.. låter konstigt kanske men att komma in på ett ställe ensam m massa folk…nä just då kändes det bättre att ligga kvar hemma i soffan. Hade en vilo kväll med te och tidigt i säng. jag tror du måste komma till ro och facetime finns ju med sthlm : ) Kram fina du

  3. Therese 16 juli, 2017 on 08:04 Svara

    Fina du, jag vill bara berätta för dig att du hjälper mig med min ångest. Du sätter ord på saker jag tidigare inte kunnat samt presenterar lösningar som jag tidigare inte har förstått. Det känns hemskt att säga, stt tack vare att Du blottar dig så blir jag starkare……..

    • My 16 juli, 2017 on 10:40 Svara

      ❤️❤️❤️??

  4. Maria 17 juli, 2017 on 01:02 Svara

    Hej!! Spännande med gummibanden kan du tipsa om några bra övningar ??snygga band vart har du löpt dessa ?? // maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *