VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PW, flyttångest, PACKNING! Nytt avsnitt med underbara Anna Book, som just nu är aktuell i Bigest Looser VIP.

{ R E K L A M }

IMG_7148

 

Hej fina du!

Söndag…. nytt poddavsnitt av Multi Mammorna Ligger ute nu… Länkar upp om en stund ☺️Veckans gäst är underbara Anna Book.

Säsongens sista avsnitt ☺️ Det är helt otroligt, både jag & Åza är SÅ tacksamma över alla lyssnare som följt oss under våran första säsong ??

För dig som INTE lyssnat, så kan du lyssna igenom alla avsnitt under din semester om du vill.

IMG_8138

LYSSNA HÄR 

Jag är lite sen i starten idag. Vaknade kl 12:05?

-HERRE GUD!

Känner inte igen mig själv, min kropp och den trötthet som tagit grepp om mig. Men tillåter mig att sova när jag är trött. Jag mår sämre idag igen, ångesten maler. Men jag föröker se det positivt. Föröker att fokusera på det positiva. Föröker att ”släppa taget” om min motstånds känsla till flytten.

Jag FÖRSÖKER verkligen att förlika mig med det. Jag har skjutit upp packandet. Jag ligger sååååå långt efter. Många vänner är upptagna, på semester eller i sin sista jobbperiod. Jag måste ge mig själv en spark i baken och ta tag i det. Så nu gör jag det!

När jag bloggat klart går jag in och packar. Sätter fart. Jag vet inte exakt när lastbilen och min pappa kommer. Han ska hjälpa mig med flytten (??❤️).

Men anpassar den efter en annan flytt här uppe. Just nu tror jag att den kommer på tis eller onsdag. Så resten v veckan kommer jag att sova hos Julia & David (grannarna) och Annelie (inreda.com). Jag får inte tillgång till min lägenhet på Öland förrän måndag den 3:e. Så mina möbler ska magasineras under tiden (suck!).

Jag har precis haft en lång Teledejt med Annelie. Hon berättade att hon just nu kör en ”Midsommar kampanj” med 20% på ALLA lagervaror!

In och shoppa HÄR

IMG_9089

Tagit en PW längsmed vackra strandpromenaden i Sigtuna. Det är magiskt vackert. Vattnet glittrar och även om det är lite kyligare, så år det sommar känsla…. nu ska jag ta tag i dagen. Stor kram och tack för att du finns ??❤️ Kram

/My Martens 


Kommentarer


  1. tant mumman 25 juni, 2017 on 15:52 Svara

    Hoppas du har kattbur till resan mot Öland, var beredd på ev åksjuka vilket katter kan drabbas av.
    Vet detta av erfarenhet.
    Allt kommer att bli bra trots att du just nu är inne i karusellen. Självklart fixar du allt, det gör alla maskkrosbarn. Efter regn kommer solsken!!!!
    Kram o välkommen till Öland
    tant mumman

    • My 26 juni, 2017 on 00:11 Svara

      Tack snälla ??☺️❤️ Jag har katt burarna redo så får vi se hur det går… kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *