VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Glad midsommar!

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Allmänt

IMG_8977

Hej!

Jag tänkte  lägga upp en gammal bild och skriva ”Glad midsommar”🌸 Instagram flödet bombarderas med ”perfekta” selfies med övwr redigeraren midsommar selfies.. 

Jag tänkte Gömma mitt såriga ansikte där Rosacean just nu attackerar…. Tänkte stanna hemma i pyjamas och göra ingenting. Bara sura, bittra, grina och tycka synd om mig själv….. MEN, det gör ju inte saken bättre! 

Men skit samma! Såhär ser jag ut…. jag har bytt ut pyjamasen mot en klänning och kör norr ut för att spendera kvällen med Kin & Alban med familj

💖 Glad Midsommar fina du! Glöm inte att du duger precis som du är!  Stor kram

/My Martens 


Kommentarer


 1. Eva 23 juni, 2017 on 13:33 Svara

  Du är alltid fin My! Bra att du ändrade dig så att du slipper sitta ensam. Det gynnar ingen. Kör försiktigt o ha en så bra midsommarhelg du kan. Kram❤️

 2. Lena 23 juni, 2017 on 15:26 Svara

  Ett bra val 🌺 Ha en fin midsommarhelg 🌺

 3. Lillgammal 23 juni, 2017 on 15:48 Svara

  Glad midsommar My! 🌼

 4. A 23 juni, 2017 on 15:49 Svara

  Du får inte heller glömma det, att Du duger precis som du är! Önskar dig en fin midsommar.

 5. Anna 23 juni, 2017 on 16:24 Svara

  Bra beslut!!
  Jag är nyopererad i nacke/rygg och har dessutom åkt på infektion i operationssåret och är allmänt låg utavsmärta och besvikelse. Jag drog på mig klänningen och sminkade mig lite trots att vi bara blir hemma och inga gäster. Jag önskar dig en fin midsommarhelg My! Livet vänder snart även fast det kanske tar lite tid. Kram

 6. Charlotte 23 juni, 2017 on 16:38 Svara

  Gjorde du rätt i! Sen kan väl jag personligen tycka att midsommarafton är mer en familjens högtid med dans runt stången o grillning på kvällen. Eller ungdomsfylla. Minns själv när alkoholen var de viktigaste den dan, som ungdom då.

  Nu är jag 41 år o singel. Känns lite som att jag inte får riktigt ” plats” i midsommar ens värld haha.. många är par och har sina vänner som ALLTID varit ihop år ut o år in på midsommar. Kan ju va farligt o bjuds in en ” singel” hehe..

  Jag har inte de minsta lust att gå på krogen en dag som denna. Döttrarna är ute o har kul o det med rätta!! Men som tur är så är jag inte ledsen över detta. Jag är expert på att mysa till det o ser inte denna dagen mer som en vanlig lördag.

  Ska beställa pizza o käka jordgubbar till efterrätt för de bara MÅSTE jag har! Sitter väl i sen barnsben. Ha en bra midsommar My mitt i allt va bra att du har vänner runt dig nu när du mår som du gör. Vem vet, nästa midsommar kanske du sitter o tittar in i ett par underbara ögon 💜 ler o är nykär..

  Kram!

  • Anonym 24 juni, 2017 on 18:04 Svara

   Oj, vad jag känner igen mig i din beskrivning att man inte får riktigt plats i midsommarfirandet om man är singel och passerat 40.

 7. Sini Rantonen 23 juni, 2017 on 22:42 Svara

  Helt rätt girl 🙌🏻 Trevlig modsommar 💐 Kram på dig!

 8. Jas 24 juni, 2017 on 10:09 Svara

  Hej My!
  Jag har också rosacea men inte haft några skov på flera år.
  Läs om demdex mites och hur man behandlar dom små rackarna.
  Ha en fortsatt härlig midsommarhelg!

 9. Malin 24 juni, 2017 on 14:08 Svara

  Det gjorde du rätt i! Dels att lägga ut en ärlig bild och dels att du vände dina negativa tankar, tog på dig en tjusig klänning och firade! Skål för den! :)

 10. mickandialog 24 juni, 2017 on 14:51 Svara

  Men My. Du är jättefin.
  Syrran har samma hudsjukdom som du. Även en granntjej.
  De använder Marjaentrich, hudvårdsprodukter. Vetegroddsolja, samt avokadoolja. De är helt biologiska. Man kan till och med äta dem.
  Detta är det enda som funkar säger de.
  Använder deras produkter själv. Inte just dessa. Man får jättefräch hud.
  Hör av dig till dem. Syrran snackar om kostillskott med, som var behjälpligt.
  Hoppas att din midsommar har varigt trevlig och lillemannen mår bättre.
  kramis

 11. Elize 24 juni, 2017 on 22:34 Svara

  Hej My

  Beundrar din styrka. Beundrar din svaghet. Din styrka kommer vinna för det är så vi människor är skapta. Vi vill framåt och uppåt. Är vi inte svaga nån gång har vi inte heller den rätta styrkan som för oss framåt och uppåt. Jag bor inte på Öland men är där ofta, där finns lugnet som ger oss styrka. /Elize

 12. Annica 25 juni, 2017 on 08:03 Svara

  Ta hand om dig❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *