VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hemma från sjukhuset….

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

IMG_8804

Älskade Lilleman ❤️

Min lilla krigare! Han har varit vaken HELA natten…. provtagning, röntgen, ultraljud. Lavemang och toabesök. Han gnällde inte överhuvdtaget. Gjorde precis som doktorn sa och var vid gott mod. Han var såklart trött. Men fick smärtstillande och skojade med doktorn ☺️

Nu är vi hemma. Vi kom hem imorse…. han låg kvar länge i sängen, vaknade sent. Det behövdes! 

Doktorn förklarade för honom att han har fått en förkylning i höften. Det är vätska som ligger och trycker och irriterar höftled och höfkula. Ofarligt, men gör väldigt ont. Så tacksam för denna fantastiska sjukvård ??❤️

Vi var på akademiska i Uppsala.

IMG_8800

Nu sitter vi i trädgården och äter lunch…. han är pigg, glad, men har fortfarande ont.  Det kommer bli bättre, och bättre men kan ta upp till 2veckor. Imorse skulle han ha flugit mer till KALMAR. Men vi missade planet pga av sjukhuset.  Så nu har vi fått boka om till 21:00 planet. Ludvig har lite separationsångest. Så dagen kommer gå till att försöka göra lite småtokiga grejer hemma och få tiden att gå och hålla humöret uppe.

Vi ska hälsa på magiska träd ”Jose” och kanske ta en glass vid vattnet…. vi hörs senare.

Kram /My Martens

IMG_8809


Kommentarer


  1. Lill 22 juni, 2017 on 14:22 Svara

    Då är det vila och stillhet som gäller för gossen annars kan det förvärras.
    Hoppas han inte har alltför ont.
    Trevlig Midsommar trots tråkigheter önskar jag er
    Kram

  2. Eva 22 juni, 2017 on 15:18 Svara

    Så skönt My, att det inte var värre. Hälsa honom o kramar till er båda❤️

  3. Monica i Nacka 22 juni, 2017 on 15:49 Svara

    Vilken hjälte ♥ stor KRYA på till L ♥♥♥ och kram til dig ♥

    • My 22 juni, 2017 on 17:33 Svara

      ❤️❤️❤️

  4. Petra J 22 juni, 2017 on 16:29 Svara

    Kompisars son brukar få höftförkylning han med! Hoppas lillemans smärta går över o att ni båda får en fin midsommarhelg om än på varsitt håll! Nästa midsommar firar ni tillsammans!!!

    • My 22 juni, 2017 on 17:32 Svara

      Har aldrig hört talas om det innn ? Låter nästan lite roligt ?? Han är piggare, men har fortfarande ont…. men det är ingenting farligt iallfalla… tack ??❤️

      • Lill 22 juni, 2017 on 22:52 Svara

        Näe, ingenting farligt. Men kan göra väldans ont. Och om du googlar på höftförkylning så kommer du att se att det ofta beror på nåt innan och att man ska vila.
        Han har ”häcken full” den ungen.
        Kunde hans pappa inte låta honom stanna under helgen ?

  5. Tina 22 juni, 2017 on 16:47 Svara

    Skönt med din uppdateringen. Hoppas han kryar på sig fort.
    Kram till er?

    • My 22 juni, 2017 on 17:32 Svara

      ??❤️

  6. C.S 22 juni, 2017 on 17:50 Svara

    Skönt att han mår bättre men han kunde gott få stanna kvar hos dig med allt som vart under natten ♥️

  7. Karin 22 juni, 2017 on 18:05 Svara

    Min yngsta hade höftsnuva som dom kallade det då han var 6 år. Han fick äta antiinflammatorisk Ipren 3 ggr/ dag i två veckor sedan var det över. Han kunde inte röra sig. Inte ens vända sig i sängen. Tydligen vanligast just hos pojkar i 5-7 årsåldern. Hoppas han kryar på sig snart.

  8. Johanna Petersson 22 juni, 2017 on 18:11 Svara

    Stackarn
    Midsommar å allt
    Men måste han ut å flyga
    Kan han inte få vila sig piggare hos sin mamma över helgen?…:/

  9. Ullis 22 juni, 2017 on 20:35 Svara

    Kunde han inte då fått stanna hos sin mamma över helgen? Man kan undra en del över pappan…

  10. Mia 22 juni, 2017 on 21:14 Svara

    Skönt att det inte var värre! Men alltså, kunde han inte fått stanna lite längre hos dig?? Utan att egentligen veta tycker jag att mycket verkar vara på pappans villkor. Han borde väl förstå att Ludvig behöver återhämta sig innan han sätter sig på ett flyg? Det kanske inte alls är han som insisterat… men OM, så är det dags att du sätter ner foten! Stor kram

  11. Sara 22 juni, 2017 on 22:49 Svara

    Skönt att höra det gått bra. ? ha nu en skön Midsommarhelg . Kramar Sara ?

  12. Johanna 23 juni, 2017 on 00:21 Svara

    Jag håller med ovanstående. Så himla konstigt att inte låta sin son få lugn och ro efter en natt på sjukhus. Han har säkert några bra sidor men vet inte om att vara pappa är hans starkaste sida. Tycker att du skriver lite kryptiskt My men förstår att du vill skydda Ludvigs pappa, förstår dock inte varför. Stå på dig! Är ett barn sjukt borde det inte flänga runt, ni kan väl bara byta så Pappan har Ludvig nästa helg istället? ??

    • Jeanette 23 juni, 2017 on 22:35 Svara

      Hur kan du INTE förstå att hon skyddar sonens pappa i en BLOGG som främlingar läser och som sonens kompisar kan läsa och som han själv kan googla upp om nåt år….

  13. L 23 juni, 2017 on 13:39 Svara

    Får jag fråga en personlig fråga? Självklart behöver du inte svara. Ni andra som hoppar på mig, gör inte det efter som jag absolut respekterar om My inte vill säga nått och det ändå bara är en fråga. Visst, den är personlig, men som jag skrev så behöver hon inte svara. Hur är förhållandet till lillemans pappa? Jag vet ingenting om honom alls mer än att han var otrogen mot dig. Inte ens vad han heter. Är det ge och ta eller är det mer ge, och ge för din del och ta och ta för hans del? Jag har ju lite svårt att förstå om han har mer att säga till om då han klampat långt över vad som i min värld är rätt och riktigt, med det sagt inte menat att han inte har rättigheter. Jag känner bara att det verkar som han styr och ställer mest och det tycker jag inte han har rätt till. Skulle du om du velat fått haft lilleman kvar hos dig ett par dagar/vecka nu om du velat eller hade han sagt tvärt nej? Det är min fråga.
    Ha en trevlig midsommar och hoppas lillplutten snart som attan blir av med smärtan.
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *