VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Himlen kan vänta -Lotta Grey

IMG_6405

Hej fina! Klev av båten i Nynäshamn och åkte raka vägen till Hotel Kung Carl till Lottas bokrelease.

Finaste, starkast, modigaste vännen, Lotta❤️ @vimmelmamman Efter 15år då hon själv jobbat på röda mattan med vimmel och event så rullade hon idag ut sin egna ”redcarpet” ✨ Lotta har skrivit en bok,

Himlen Kan vänta??

Hon berättar öppet och naket om cancerbeskedet, rädslan, kampen och sin långa väg tillbaka ✨?? Känslorna kring denna fruktansvärda, vidriga, läskiga sjukdom!

-Lotta besegrade Cancern ??❤️

Förutom att Lotta strålar mer än någonsin, fyllda 50år (så förbannat j*kla vacker)  och med båda fötterna på jorden så är hon en genuin sann fighter!

-Lotta du är GRYM!❤️✨

Läs hennes bok! ??

-FUCK CANCER!??

IMG_6367 IMG_6369 IMG_6408 IMG_6410

Nu ska jag krypa ner i sängen…. imorgon väntar ett mycket spännande, viktigt och avgörande möte. Kram & godnatt.

/My Martens


Kommentarer


  1. Daniel 30 maj, 2017 on 09:16 Svara

    Tjo..

    Vill bara kika in och tipsa dig om Juridikinstitutet.se . Institutet för Juridik och Internet hjälper dig som utsatts för kränkningar på nätet helt kostnadsfritt.

    Kram

    • My 30 maj, 2017 on 18:40 Svara

      Tack för tips! Kram

  2. ullis 30 maj, 2017 on 11:34 Svara

    Så fin du är utan extensions i håret. Måste bara säga det.

    • My 30 maj, 2017 on 18:41 Svara

      Tack Ullis ☺️??

  3. alexandra 30 maj, 2017 on 17:31 Svara

    Vackraste My! Du ser så trygg, och närmast kär ut;-) Vad fint att du flyttar ner till Lilleman på Gotland, och pendlar till Sthlm. Det kommer gå jättebra! (Säger jag som bor i Barcelona och pendlar till Tel Aviv;-)

    • alexandra 30 maj, 2017 on 17:32 Svara

      Förlåt, jag menar Ölland!

    • My 30 maj, 2017 on 18:40 Svara

      Tack fina du ??❤️ Det kommer blir bra… kram

  4. Louise 30 maj, 2017 on 22:15 Svara

    Hej My! Ja gillar verkligen dig och tycker du alltid verkar vara en så vettig och underbar person, det kan du säkert se av min kommentarshistorik om inte annat 🙂 men förstår inte riktigt hur du kan välja att supporta Lottas bok. Det hon har varit med om med cancern är hemskt och inget man önskar någon. Ja läste hennes blogg ofta när hon kämpade som värst.
    Det jag dock inte förstår är vinklingen hon valt med boken och allt deras son nu får ta del av. Man ska alltid skydda sina barn och så långt det är möjligt undvika att tala illa om den andra föräldern då man är separerade (ja annars oxå förstås. 🙂 ). Jag tycker Lotta har gjort helt fel här och inte tagit hänsyn till sin son. Hon läser högt för honom ur boken, hemska saker om hans pappa. Jag antar att det är hennes sätt att göra damage control innan han får höra ur boken på annat sätt och att göra det på ett ”skyddat” sätt och förklara. Men poängen är att det är helt fel att skriva en sån bok från första början om detta måste tas upp i den.
    Det som hänt är inget som måste skrivas om i en offentlig bok, utan sånt som kan utageras mellan parterna det berör, i terapi, med vänner osv. Inte inför hela svenska folket. Det är inte rätt mot deras son och då ska man hellre låta bli. Det finns tillräckligt många personliga berättelser där ute om cancer och om det var nödvändigt att ta med allt i boken så borde den aldrig skrivits. Samt att det finns direkta modifikationer gällande ekonomi mm.
    Threst, Lottas ex-man har skrivit bra om detta med boken på sin Facebook. Utan att ursäkta sitt beteende, utan berätta sanningen samt vikten av att måna om sitt barn.

    • Lotta 31 maj, 2017 on 06:37 Svara

      Hej Louise. Jag är helt chockad att du kan, utsn att läsa boken, ta denna ställning! Bokdn är skriven just för att Lennox sks kunna läsa den, finns inget i den som kommer skada honom alls. Sorgligt hur du kan tänka så ensidigt.

      • My 31 maj, 2017 on 11:31 Svara

        ❤️❤️❤️ Dom har säkert inte läst boken Lotta ❤️

      • Louise 31 maj, 2017 on 13:06 Svara

        Hej Lotta!
        Varför tror du att jag inte har läst boken?
        Om du tycker att det inte är skadligt att offentligt lämna ut den andra föräldern på ett negativt sätt och även inför sin son, så tror jag vi har olika syn på hur man ska tala om den andra föräldern inför sitt barn efter en separation, oavsett hur illa man må tycka om den.

  5. Ann-Charlotte 31 maj, 2017 on 07:19 Svara

    Håller med dig Louise om Lottas bok. Är också mycket besviken på hennes sätt att lämna ut Threst o att göra det inför Lennox. Denna konflikt o besvikelse skulle avhandlats någon annanstans. Men tyvärr det är Lottas beslut, som gör att jag inte fortsätter läsa hennes blogg.

    • Lotta Gray 31 maj, 2017 on 11:57 Svara

      Hahahaha. Alltså. Har ni läst boken? Har ni ens någon aning om vad som står? Återkom gärna efter det. Sorry My för din blogg blir ett slagfält men man kan inte döma människor utan att ha bilden klar för sig från båda håll.

      • My 31 maj, 2017 on 12:20 Svara

        ❤️❤️❤️

  6. Mia 31 maj, 2017 on 11:40 Svara

    Trodde mer om Lotta än så…har sett henne som en klok och sansad person men det här förvånar mig!!

    • My 31 maj, 2017 on 11:43 Svara

      Vad är det som förvånar dig? Har DU läst boken?

      • Jenny 31 maj, 2017 on 22:50 Svara

        Har du läst boken My?

    • Eva 5 juni, 2017 on 14:09 Svara

      Vad e det som förvånar dig i Lottas bok? Jag tycker Ej att hon skriver nedsättande om sitt ex, det är hennes bok, hennes åsikter. Många ggr skriver hon om ex, att han har mycket att göra, jobbar o tar hand om hus o barn. Men den där känslan att man ÖNSKAR att mannen ska säga själv, jag stannar hemma hos dig, har vi nog stött på alla vi kvinnor .
      Sen gör det ju inte saken bättre, att han skriver ett tårdrypande inlägg på sin FB. Om hon nu gjort det han anser, borde inte han skippa det inlägget. Jag blev oerhört berörd av boken o önskar Lotta lycka till i livet❤️

  7. Ann 31 maj, 2017 on 17:37 Svara

    En fråga bara My hur ställer du dig själv till att Lotta har lämnat ut sin man i sin bok och sedan läser detta högt för deras gemensamma barn? Har du träffat hennes ex man själv och vet hur han är?

  8. Eva 31 maj, 2017 on 21:00 Svara

    My har du själv läst boken?

  9. […] Vimmelmamman och bloggaren Lotta Gray släpper i dagarna sin bok ”Himlen kan vänta” där hon berättar om sin kamp mot den cancer som nästintill tog hennes liv. My rasslade iväg till röda mattan och var med under releasen av boken och hyllar sin bloggkollega till skyarna i det här inlägget. […]

  10. Crossfittan 5 juni, 2017 on 09:41 Svara

    Efter att ha läst Lottas ex inlägg så vänder det sig i magen på mig.

    Hur egoistisk kan du vara Lotta?
    Skada din son på detta sett!
    Fy tusan för ett så vidrigt beteende.

    Mvh,
    Skilsmässobarn som är skadat för livet av en kvinna som dig. Å min mamma är inte en del av mitt liv längre för att hon betedde sig som dig!

  11. Charlotte 5 juni, 2017 on 09:48 Svara

    Jag har inte läst boken MEN läst det som Exmannen skrev på FB och ja, det verkar ju inte som en helt genomtänkt bok av Lotta – om det han skriver är den ju verkligen vidrig och ett enormt övertramp att som mamma skriva så om sitt barns pappa….man kan ju fråga sig hur ngn ens (Carina Nunstedt) kan publicera boken…

    Iaf, det jag ville skriva var att det här är inte Lottas blogg!
    Visst, My skrev om boken MEN att attackera My för innehållet i boken är helt fel forum – känner ni att Ni måste ifrågasätta bokens innehåll görs väl det lämpligast på Lottas blogg eller IG? Eller vi mail direkt till publicisten?

    Lämna My utanför – vi kan väl alla enas om att My har nog med eget att ta tag i med flytt etc och att hon inte behöver ännu mer elaka kommentarer på sin blogg….eller?!

  12. Moni 6 juni, 2017 on 12:51 Svara

    My. Du har inte läst boken. Hur kan du då stå o predika för den. Ytterligare bevis på icke trovärdighet och vända kappan efter vinden. Du gör verkligen ALLT o hakar på ALLT som du tror gynnar dig o få visa dig med B-kändisar. Lotta är inte din vän ens. Läs boken innan du lägger ut inlägg. Jag har läst men avstår att kommentera.

    • My 6 juni, 2017 on 13:31 Svara

      Moni… för det första så säger detmer om betraktaren som klassificerar in människor i a, b, och c kategorier. Det säger mer om dig än om oss? Lotta är en vän sedan fyra år. Samt en kollega på portalen. Någonting annat du vill berätta för mig och Lotta om våran relation? ?

  13. Charlotte 7 juni, 2017 on 14:49 Svara

    Nu är ju det här inlägget kanske inte aktuellt längre men nu har jag läst boken och jag tycker att Lotta framhåller visserligen en del dåliga sidor hos Threst men även (mer) sina egna dåliga sidor – dessutom visar den egentligen mest på ett äktenskap som sorgligt nog tog slut för att de båda parterna kommunicerade på helt olika vis (ingen gjorde rätt eller fel utan bara olika) och att de inte lyckades ge varandra det de behövde. Jag tycker Lotta var ärlig i boken och skrev om att hon flydde in i jobbet, att hon inte ville ha närhet/sex etc – så ja, jag tycker Threst reaktion och alla andras är otroligt överdriven och om Lotta ”skrev ner” ngn i boken så var det henne själv… Och hur Lennox kan ha kommit hem och gråtit och sagt att ”du ville bara spela golf” låter helt befängt, om han enbart läst boken så står det inte alls så….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *