VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Hej från Arlanda!

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Allmänt

IMG_5721 IMG_5724

Hej!

Klockan ringde förskräckligt tidigt, strax innan 06:00. Jag är inte vad vi det 🙈 Vi myste lite i sängen med katterna innan vi skulle åka..

Jag slängde i alla sängkläder och förbereder tvätten, och klädde på mig.

När jag kom tillbaka så hade Lilleman gått och lagt sig med katterna och paddan 😂

-”Mamma, bara en liiiten stund” 

vi var i god tid på Arlanda. Hellre det, jag undviker all onödig stress! Lilleman lekte lite på Junibacken. Han är nästan lite för stor för det… men så länge han tycker att det är kul, så är det okay med mig ☺️

IMG_5713 IMG_5715 IMG_5719 IMG_5725 IMG_5726

Precis vinkat av Lilleman ❤️✈️

Alltså fy fasiken så stolt jag är över min sexåring… så trygg i sig själv, så självständig! Han kommer ha ett stort försprång i det kommande sociala vuxenliv han så småningom ska in i… 

Jag själv lämnade Arlanda ca 40 min efter att Ludvig boardat planet… (såklart ☺️) Man måste alltid vänta tills planet är i luften.

Jag satte mig utanför i solen på en betongsten med en kaffe.  Att sitta där… så nära men ändå så långt bort. usch!

Han fick åka egen bil, bakom bussen som tog honom till planet✈️ Förra gången tyckte han det var lite läskigt, idag  var han oberörd och nästan lite nyfiken. 

– saknar honom redan!❤️

Såhär ser jag ut just nu….

IMG_5730Rosacean har blommat ut i ansiktet igen 😔 för två dagar sedan så såg jag ut som ett monster när jag vaknade. (👻) det  var därför jag gömde ansiktet på alla bilderna för något inlägg sedan 🙈 Men jag ska kanske lägga upp dom bilderna ändå….. 

Jag har fått en salva och antibiotika nu. Så typiskt när man ska på bröllop😝

Vi höra senare! Nu ska jag träna😘

Kram /My Martens 


Annons

Kommentarer


 1. Anna 24 maj, 2017 on 10:11 Svara

  Så fin du är, My!
  En av de finaste bilder jag sett på dig. Vilken blick. (Låt nu bli att sätta dit fejkfransar, snälla… det är inte snyggt på någon) Jag säger det igen, My du har det som många söker; en naturlig skönhet som jag skulle önska att du inte kamouflerade med diverse fejkprodukter. Men det är bara min åsikt och alla gör som de vill och trivs med. Jag tycker du är fin även med lösfransar och löshår men utan är du unikt vacker.

  • My 24 maj, 2017 on 10:29 Svara

   Tack fina Anna… =) Men, utslagen är liiiite jobbiga =) Fransar och extensions är kul! Sätter man ”lagom” med singelfransar så blir det ett fantastiskt resultat =) Men det är bara min åsikt! Jag tycker att alla borde skita i vad ”alla andra” tycker och göra det som känns bra för en själv… Tack för din fina komplimang! Kram

   • Anna 24 maj, 2017 on 11:00 Svara

    Håller helt med dig, att man ska göra det som känns bäst för en själv och inte bry sig om vad andra tycker. Ville bara säga att du på riktigt är fin i dig själv.

    • My 24 maj, 2017 on 11:12 Svara

     Tack Anna 🙏🏻☺️💕 Kram

 2. Jenny 24 maj, 2017 on 14:07 Svara

  Har du slutat jobba som pt på sats redan (med tanke på flytten i sommar)?
  Så imponerad av din lilleman som är så modig och flyger 😊

  • My 24 maj, 2017 on 18:08 Svara

   Ja, jag är SÅ stolt över honom <3 Jag kommer inte att jobba mer på SATS innan flytten… Tråkigt, men det funkar inte att sälja på nya PT kunder timmar hos mig för att sedan bara "försvinna". Inte rättvist mot någon…

 3. Sunny 24 maj, 2017 on 15:30 Svara

  Jobbigt när Rosacean blommar ut, trist med utslagen:( men antibiotikan brukar hjälpa bra:) du är fin iaf, men förstår hur det känns:( har haft acne :( tack för en bra blogg, tycker om att du inte försöker göra allt helt perfekt , utan visar verkligheten. Kramis

  • My 24 maj, 2017 on 18:09 Svara

   Ja, rosarean är SK*¨T! MEN, det kunde varit värre 😉 Tack fina… ja bloggen återspeglar min vardag, i med och motgång… Tack <3 Kram

 4. Diana - "La madre" 24 maj, 2017 on 19:51 Svara

  Men hallå vackra du, oavsett vad du har för nått på ansiktet, med eller utan smink, morgon eller kväll, gråten eller glad, så är du så fin och vacker. Dina ögon, ditt ansikte så vacker My. <3
  Modigt av dig måste jag säga, med tanke på alla knasiga människor du har här som är så bittra och kommenterar sjukt.
  Men du vet att du ÄR bättre! <3

  • My 24 maj, 2017 on 22:05 Svara

   TACK Diana <3 Dina ord går rakt in i hjärtt! <3 Stor kram

 5. Lena 24 maj, 2017 on 21:40 Svara

  Så är livet, & en bit av det verkliga livet… kom bara ihåg att en människa är lika vacker oavsett & att det är hjärtat som räknas <3
  Fast såklart är smink en genväg ibland 😉

  Varm kram & ha en mysig tripp!! <3

  • My 24 maj, 2017 on 22:04 Svara

   Visst är det så Lena… Det är insidan som räknas. Hur klyschigt det än låter. Tack snälla du <3 stor kram

 6. Susanne 25 maj, 2017 on 00:10 Svara

  Han är INTE för stor för att leka på junibacken!! Däremot ser man ofta föräldrar som tar med sina barn på olika lekställen och då de faktiskt är för små och inte behöver så ”ordnade” miljöer. Njut av att han vill leka och har fantasi😊 Kram till dig❤

  • My 25 maj, 2017 on 00:23 Svara

   haha! Nej, det tyckte inte han heller 😉 kram till dig <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *