VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Förbannade tjuvar!

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Allmänt

IMG_5374

”Godmorgon”

Klockan är strax lunch och allt annat än morgon… Jag går fortfarande i pyjamas och har precis ätit frukost.

Förlåt för bloggtystnad. Igår blev min mobil och väska stulen. I KISTA galleria.

Jag tycker att jag ALLTID har koll! ALLTID! Tydligen inte . SUCK, PUST, OCH STÖN! Jag skulle äta lunch och hade som tur var inte min vanliga stora väska med ALLT i. Jag hade main lilla väska med mobilen, sminkväskan, och lite kontanter och andra tjejgrejer i. FAN, varför stjäl man mobiler? Man spärrar dom ju på TVÅ sekunder och gör den helt oduglig!

Men för min del, jag lever genom min mobil. Jag sprang in till telenor butiken och fick hjälp att spärra den. Efter många om och men så fick jag en ny lur. Men av någon oförklarlig anledning så hade jag inte säkerhetbackat den sedan mars 2016 (???!!! Trodde den gjorde det automatiskt) Men det fick jag lära mig den hårda vägen att den inte gör… jag förlorade ca 26 tusen bilder (FUCK!!!!!) och en massa andra grejer! Mitt instorma kom jag åt nu i morse, Facebook kommer jag bara åt via datorn… Det här med lösenord är tydligen inte helar min starka sida 😉 När någon försökte kapa mitt konto för några år sedan så avancerade jag upp mina lösenord med säkerhetsåtgärder så som sms till mobilen (som blev stulen osv.. ) Anyway… lång historia kort! Jag är tekniskt sett sjukt trög (enligt telenor) hehe! jag håller med, jag erkänner! MEN satans tjuv jävel! Varför kan inte folk lära sig skilja på ditt och mitt?!  Dom snodde en fin väska, men mobilen och tjejgrejerna blir ju av NOLL värde! GRRRRRRR! Om jag fick tag på dig bittra illa tjuv så skulle du få dig en rejäl uppläxning! Men men… ingen ide att gråta över spilld mjölk så att säga…..

.Så till alla er som jag känner och umgås med, skicka ett sms med ditt NAMN! Då halva teleboken försvann typ… 

i förrgår var jag för första gången på ett event.

Jag har undvikt event och sociala sammanhang en tid. Men denna gången bestämde jag mig för att gå. det var en event på en Libanesisk restaurang inne i stan. Resturang Elias. Super trevligt! Det började redan klockan 18:00, vi minglade, åt mat ifrån den FANTASTISKA biffen och åkte hem strax efter 20:00. Det var precis lagom för min smak. Kul att träffa människor som jag inte träffat på ett tag…  Det gav mig faktiskt lite mer energi. Första gången på länge som jag hoppade ur träningskläder/onepeace och satte på mig människokläder;) 

Bildbomb:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FANTASTISK mat! Libanesiskt är SÅ gott! Sällan jag äter det…. Så mycket gott! Det bjöds även på dans och magdansös underhållning… 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Marie-therese och Maggie. 

IMG_5353IMG_5374

IMG_5377

Träffade en super trevlig kille… också bloggare. Vi hade en hel del gemensamma vänner och satte oss och började prata. Innan v i skulle säga hej då skulle vi lägga till varandra på Facebook. Hahaha! Vi hade varit vänner sedan 2015! 

IMG_5388

Just precis just nu så ska jag ta tag i mitt hem. Det har totalt havererat. Jag är tanks pedantisk så nu ska jag jaga damråttor och  få lite ordning igen. Jag förbereder en liten bloppis som jag kommer att ha här inne på bloggen.  Kommer börja med några saker då och då. Dels för att jag är ”ny” på det och dels för att jag inför flytten har sjukt mycket att gå igenom…

Imorse hade jag telemöte med min psykolog. Jag har haft ett tillfälligt uppehåll under en period och det kändes väldigt skönt att ta upp det igen…. Alltså det här med att jobba med sig själv. SÅ underskattat! Jag måste ladda om nu, vara värdigt försiktig med att inte ta på mig för mycket. Flytten, omställningen kommer att behöva en ”stark” och pigg My. Så det är mitt fokus på att fortsätta jobba med mig själv och bygga upp mig själv så mycket som det bara går. Jag ÄR nöjd med mitt beslut. Jag tvekar net en sekund. Ser fram emot en nystat. Men det går inget att sticka under stolen med att det blir till bekostnad av mig själv. Så för att undvika tunga bakslag och fortsätta med framsteg vad gäller mitt välmående så kommer jag att behöva hjälp av min psykolog och fortsatta KBT.

. Vi hörs om en stund!

Stor kram & tack för att DU finns <3

/ My Martens 


Annons

Kommentarer


 1. Annica 18 maj, 2017 on 12:13 Svara

  Blä för dessa tjuvar som inte ser skillnad på ditt och mitt :(
  Nu till något annat, vilken fin bild på dig i klänningen, sjukt snygg :)
  Ta nu hand om dig och dina dammråttor.
  Kram Annica

  • My 18 maj, 2017 on 13:40 Svara

   Tack Annica! ja, ibland mår man faktiskt lite bättre av att få göra sig iordning och kliva ur mjuiksträsket! hehe! kram på dig!

 2. Sara 18 maj, 2017 on 12:22 Svara

  Åh fina My. 😚att folk inte kan skilja på mitt och ditt. 😡 hoppas du får en bättre dag idag .Kram Sara 💕

  • My 18 maj, 2017 on 13:40 Svara

   idag är en MYCKET bättre dag! Tack <3 Kram kram

 3. Monica i Nacka 18 maj, 2017 on 12:23 Svara

  NEJ !! va F@n nu räcker det väl?Din stackare, jag undrade lite just vart du var igår eftersom det inte var nån uppdatering ifrån dig, ”man har ju lite kolla på dig 2 ♥
  Tänk att man aldrig får ha nått i fred?? Min släkting i Norge hade inbrott , hemma igår?? På våran nationaldag, lika fräckt det …
  Har du appen hitta min telefon? är ju värld att prova…. jättetråkigt med bilderna dock, ♥

  • My 18 maj, 2017 on 13:39 Svara

   Tack fina! V i ”blåaste” ut mobilen med hjälp av en säkerhetsgrej… SUCK! yes, men nu är jag tillbaka…. <3 Kram

 4. Anna 18 maj, 2017 on 12:39 Svara

  Skit-tjuvar rent ut sagt..!! Tänkte på det du skrev om din vikt.. Att du gått upp flera kilo. Jag tycker du är snyggare än nånsin! Fin kvinnlig kropp med snygga kurvor! Heja My :) Sköt om dig och trots att du inte är nåt snille på teknik så kom ihåg har du många många andra fina egenskaper och kvaliter. Du har peppat mig att komma igång med löpning! Tack för det! Varm kram från Anna

  • My 18 maj, 2017 on 13:39 Svara

   Haha! Nä, jag är tydligen allt annat än ett snille på just teknik! blääää! Tack fina… kör hårt med löpningen. Lugnt och i ett tempo som DU behärskar. Försök att komma ut tre gånger i veckan… -lycka till! Stor kram

 5. Katja 18 maj, 2017 on 13:57 Svara

  Näe, vilken otur!
  Vacker är du!

  • My 18 maj, 2017 on 14:04 Svara

   såååå irriterande! Men man lär sig! SITT PÅ väskan när man äter! hehe! Tack fina <3

 6. Lindha 18 maj, 2017 on 14:10 Svara

  Så jäkla surt… :( Kom ihåg att polisanmäla och stöldspärra mobilen också, det dom gjorde på Telenorbutiken var säkerligen att spärra abonnemanget bara. Ta för vana att föra över bilder/filmer till datorn minst en gång i månaden och säkerhetskopiera ofta :) Jag har automatisk säkerhetskopiering via icloud varje gång telefonen är anknuten till wifi och sitter på laddning. Very smidigt!
  Håller med ovanstående att du var skitsnygg i din klänning! Jättefin kropp har du!
  Kram!

  • My 18 maj, 2017 on 14:24 Svara

   Såååååå smart av dig! Önskar jag gjort som du! Ja, jag polisanmälde händelsen också… SUCK! men men…. kunde varit värre 😉 Tack snälla du! kram

 7. mickandialog 18 maj, 2017 on 14:50 Svara

  Så ruttet. Usch. För mer än ett år sedan snodde någon min gucciklocka, som jag älskade. Har haft den i tio år och tyckte den var fin varje dag. Tar av mig klockan när jag ska duscha, slänger ner den i handväskan, för jag hade bråttom, och tänkte att jag tar på den sedan. skulle på fest. Någon jäkel snor den. Den låg högt upp i en ficka, rätt synlig.
  Kvittot har jag slarvat bort för längesedan. Andrahandsvärdet är jättelågt. Så vad hjälpte det m hemförsäkring. Jag var slarvig. Men tjuvjävlen alltså. Hur kunde denne med.
  Mobil är ju jättejobbigt.
  kramis på dig

  • My 18 maj, 2017 on 15:13 Svara

   ahhhhh vad tråkigt! Ja.. det är ju tyvärr så….. Aja, bara att lära sig att säkerhetskopiera från och med nu…. =) Kram

 8. Anette 18 maj, 2017 on 19:01 Svara

  Gud vad trist! Min första tanke var o nej inte din fina LV väska. Tycker att det är nog med olycka för dig snart 😡😞 kram ❤️

  • My 18 maj, 2017 on 22:44 Svara

   Mm…… SÅ irriterande! MEN, detkubde varit värre…. 🙈 Kram

 9. Karin 18 maj, 2017 on 19:34 Svara

  Åt du på mattorget? Om så är det bäst att ha sådan koll så man vet inte vad man äter tyvärr. Kram fina du :)

  • My 18 maj, 2017 on 22:43 Svara

   Tack för tipset! Kommer inte äta där fler gånger 😝😩 kram

 10. Eva 18 maj, 2017 on 20:32 Svara

  Fina My! Ja d e trist med personer som inte kan skilja på ditt o mitt. Blev själv scannad för ett tag sen, men d stod banken för🙏 De ger en en jäkla massa jobb, som man kunde ha till annat. Vad kul för dig att träffa vänner, annars e man ganska bra på att gå i ide, när man inte e på topp. Fin du var❤️

  • My 18 maj, 2017 on 22:43 Svara

   Åhhhh! Nej vad jabbigt! Blor så trött på parasiter! Tack fina ❤️🙏 Kram

 11. Majda 19 maj, 2017 on 09:55 Svara

  Sååå himla arg jag blir av att läsa detta. Hände mig med förra årer, hade dock stora väskan med kamera, 2 telefoner, smink, plånbok, ja allt! Kändes som att en del av mitt liv försvann då vissa grejer, som ex bilder på kamera/telefon är något som man aldrig kan ersätta! Fy för dessa människor!!

  Underbara bilder!

  Ha en fin helg.
  http://nouw.com/miniochluna

  • My 19 maj, 2017 on 09:59 Svara

   Sååååå irriterade!!! 😡 Tack fina! Kram

 12. Annica 24 maj, 2017 on 07:27 Svara

  Vilken snygg klänning du har på dig! Vart har du köpt den😀?

  • My 24 maj, 2017 on 09:28 Svara

   Tack! Längesen… stylein ☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *