VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kungsträdgården

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

IMG_3920

Kungsträdgården….

Vackert, rofyllt och tid för tanke och reflektion. TACK för att du finns???

Bara så du vet, jag läser jag ALLA kommentarer även om jag inte svara än. Tack ?


Kommentarer


  1. Ida 20 april, 2017 on 10:15 Svara

    Hej My! Jag är en sådan som läser din blogg men sällan kommenterar. Jag fick tårar i ögonen när jag läste ditt förra inlägg, har själv barn i samma ålder så jag kan föreställa mig hur det känns! Jag är övertygad om att du kommer fatta rätt beslut, lilleman verkar redan nu vara en trygg och älskad kille så det blir nog bra vad ni än väljer. Det är ju också viktigt att man mår så bra som möjligt själv för att kunna vara en bra förälder, och med det menar jag att man inte ska göra något som känns fel i hjärtat (för din del, flytta någonstans där du vantrivs osv). Jag är säker på att ni hittar den bästa lösningen! Du verkar vara en stark och modig tjej och mamma! Sen skulle jag vilja ge ett litet tips (och det är upp till dig om du inte tycker det är bra), och det är att lägg inte energi på att svara på alla elaka kommentarer!! Du mår bara sämre av det själv och det leder ingenstans. Svara på de snälla fina kommentarerna och skit i de andra. Du har ingen skyldighet att förklara dig! Och missunsamma bitrra personer kommer alltid ge sig på tjejer som du, hur mycket du än försvarar dig och ber dem flyga och fara. Jag lovar att du mår bättre av detta rådet! Stor kram!

  2. Pilla 20 april, 2017 on 13:21 Svara

    Tycker det är skrämmande att en del menade på i förra inlägget att du skulle vara tyst och inte skriva om den situationen du står inför!
    Varför skulle det vara så skamfyllt att sakna sitt barn?

    När man blir mamma så är det en villkorslös kärlek man känner- en kärlek som man aldrig kan känna för någon annan förutom sitt barn. En tillhörighet och det viktigaste arbete man kan ha.
    Man planerar för barnets framtid och har framtidsutsikter..
    Något man aldrig planerar för är en separation och att ha ett delat föräldraskap. Att höra dom små ”tassarna” på golvet, trösta och ombesörja – Att gå från att ha fullt upp, till total tystnad..

    Jag vet inte hur din ekonomi ser ut men jag tänker på ett dubbelt boende. Att du hyr eller köper en lägenhet nära lilleman. De veckorna han är helt din så kan du bo och jobba där (på något gym tex) och sen resa till Stockholm på pappaveckan och leva det liv du har nu med jobb och så… Nu vet jag inte alls om det skulle fungera rent praktiskt för dig men det var bara en tanke..

    Det löser sig, helt klart och han kommer inte att vara liten jämt.
    Stor kram till dig ❤

  3. Rebecka 20 april, 2017 on 13:27 Svara

    My! Jag drömde inatt att vi var kompisar och hängde med våra pojkar. Fett roligt fredagsmys 😀
    De byggde lego och vi drack Chailatte haha ???

    • My 20 april, 2017 on 13:37 Svara

      ahhhh! Det lät väldigt mysigt! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *